71

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, к.35 ДеРМЕНджиев, ако говориш за Динко Дерменджиев, лека му пръст, отдавна е в гроба. ДеМЕРджиев все още е служебен министър на МВР. МВР служители няма да разследват такива важни неща, а те ще бъдат обект на следователите от НСлС,която чрез Сарафов и Яс.Тодоров е замесена в скандала. Сарафов и Гешев са членове на ВСС , а Яс.Тодоров беше член на бившия ВСС. Настоящият ВСС е с 2 години просрочен мандат.

70

до 80

преди 11 месеца

Комунисти никога не е имало тук.Има такива които използваха ситуацията и си живяха 45 годи като "симеончо",а и до днес.На 10.ноември,се събудиха демократи,влязоха в черквите и запалиха свещ.Първи станаха капиталисти.Какви комунисти!Роднина бях с двама партизани и много добре знам защо са били в "шумата"и какво са правили от първо лице.От тях знам и програмата,истинската на "ОФ".Така,че има интереси.Защо събориха мавзолея?Защото се кланяхме на един престъпник,сатрап и алкохолик!

69

Анонимен

преди 11 месеца

Жалка марионетка! Нещо да кажете за Вашите роднини - лекарското семейство Колеви - Емил Колев и лъчетерапевката Илияна Колева.Колко хиляди левове измъкнаха от клиничните изпитвания на предишната им месторабота в голяма столична университетска болница???

68

ехххххх

преди 11 месеца

Министър Мими пак се изказа неподготвен !

67

Анонимен

преди 11 месеца

А бе Бойко им пусна кукичка за Гешев,когото и с топ не можеш да го мръднеш и почнаха да се хващат шараните!

66

Анонимен

преди 11 месеца

До 31 бг боят настана . . . . . . Имаш минус от мен защото истинската дума е лустрация! Депутинизация няма, защото Путин отдавна не е комунист и то отдавна го е доказал! Той си е просто един империалист както някои други отвъдокеански пуяци! И както всички такива си търси правото, дай ми това, искам си онова и за това го разбирам, но не значи одобрявам! От всички предидущи руски пияндури и предатели за сега е един от най-добрите, повтарям за слабоумните, не че го одобрявам!

65

Сеир !

преди 11 месеца

Хе,хе! Винаги е приятно да гледаш как се ритат атовете по високото ! Все пак добре е , че още няма кръв , но пък без кръв нищо няма да се оправи ! Викайте горския !

64

Женерал

преди 11 месеца

Този Йорданов , когато беше министър, нито веднъж не е повдигнал обвинение към нито един политик или мафиот ! Но днес го раздава "умен" , защото никога не е бил фактор, лидер, отговорен за нещо ! Винаги е удрял токове и високо е кряскал "Слушам!"

63

Анонимен

преди 11 месеца

Първият мандат бе проигран от Борисов/Габриел, с исканата оставка на главния прокурор Гешев. Така се получава, когато някой се престарава в това, да търси партньори в лицето на провалени политици, като тези от ПП,ДБ. Които трябваше да бъдат клиенти на Темида, а не план "Б".

62

Анонимен

преди 11 месеца

Правят се всякакви циркове за да не се осъзнае народа, че 20 милиарда народна пара са окрадени и прахосани.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Емануела е видна лъжлива комунистка сипваща ни ежедневната доза лъжи на ппдббсп.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Редно би било да излязат всички, които знаят нещо и да го кажат. За всичко, което се случва в държавата.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Какви сигнали изпрати България към ЕС, света, със дадената охрана на заместник главния прокурор/Сарафов, който се страхувал, да не го убие главния прокурор/ Гешев, защото "го познавал добре"?! Лоши, много, много лоши.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов си простреля крака, с искането на оставката на Гешев. Нещата бяха спрели до, нужна е цялостна реформа в правосъдието, включително и промени в конституцията. Това трябваше да се случи, да започне, в правителството на първия мандат, това на Габриел. Тогава и Гешев щеше да се озове в неконфортна за него ситуация. Ако това е била целта на Борисов. След исканата му от Борисов/Габриел оставка, настана истински хаос в прокуратурата. Проблемът "Сарафов", който оголи други проблеми...

57

Анонимен

преди 11 месеца

задайте си въпроса ЗАЩО СЕГА? Гешев вече не е удобен на господарите си? Първо замаза и покри каквото можа, второ- Герб и сие го жертват за да спечелят позиции и в крайна сметка властта, като се дистанцират от него.Само че той явно е посъбрал доста компромати докато им е служил и им идва нанагорно. И още- фактът че вече има прокурори които открито са срещу него-значи имат подкрепа от някого, няма да шукнат без подкрепа иначе..... следва лошо. И това е някой който иска,ама много иска властта-сега.

56

Анонимен

преди 11 месеца

О, ужас! И сега какво??? Ще легне и Борисов ли?

55

Анонимен

преди 11 месеца

До Бай Иван 2 - Борисов сте го взели за боксова круша! Сякаш е слабо звено в системата!

54

Гражданин

преди 11 месеца

До 62. Ти пък кой си и какъв си, та знаеш точно какво се случва. Аман от невзрачни църввули като теб, които "разбират" всичко.

53

Бай Иван 2

преди 11 месеца

не съм му фен на Гешев и го смятам за един от основните виновник за сегашното положение в Бг ,но не мога да му отрека и смелоста да направи такова неяо и да се опълчи така на Тиквата и Шиши.Е за дпс само загатна но и това стига.Няма ли безпристрсно правосъдие в една страна това не е цивилизована държава, а нещо друго и рано или късно тази държава умира!

52

Анонимен

преди 11 месеца

До 54. Нищо няма да се случи (както винаги в България) и никой няма да влезе в затвора, включително "тиквата".