31

Обективно

преди 1 година

ГЕШЕВ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗВАДИ ВСИЧКО ПРОТИВ КРАДЛИВИЯ " ЕЛИТ"!!! ПОНЯКОГА ЕДИН РАЗКАЯЛ СЕ ГРЕШНИК Е ПО- ЦЕНЕН ОТ ВСЕКИ ДРУГ, ЗАЩОТО ИМ ЗНАЕ И КЪТНИТЕ ЗЪБКИ! ТОЧНО ЗАТОВА СЕ ОПИТАХА И ДА ГО ЛИКВИДИРАТ - ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ. БОГ Е С НЕГО!!! ИМА ПРОВИДЕНИЕ. ИМА!

30

бг боят настана

преди 1 година

съмнявам се че съдебната реформа свършва със смяна на магистрати и веднага ще настъпи правов рай.Истината е че трябва ЛУСТРАЦИЯ защото само така ще се премахне задкулисието-всички ДС и КГБ агенти -в затвора а не на постове в държавата.ЛУСТРАЦИЯ И ДЕПУТИНАЦИЯ

29

Анонимен

преди 1 година

По милиционврска традиция се събира информация за да се използва в удобен момент ,де**а и милиционери те ви,де**а

28

До 27

преди 1 година

И как Гешев ще изнудва Борисов като ББ каза в прав текст, че НЕ го е страх от БАРСЕЛОНАГЕЙТ?! АКО НЕ СИ направил нещо Е НЕВЪЗМОЖНО да те изнудват С НЕГО! ЯВНО НЕ МИСЛИТЕ!! ХВАЩАТ ВИ С ПАРТЕНКИ. ЯВНО Е НАПРАВИЛ НЕЩО, АКО МОГАТ ДА ГО ИЗНУДВАТ С ТОВА!Тоест - защитниците на ББ като този горе, сами си противоречат!

27

ГЕРЕН

преди 1 година

За ГЕШОФ да вкара ТУЛУПОВ у затвора може. НО ТУПИ по скоро би се справил с ГЕШОФ по примера от мутренските времена. А ЗА спряха им парите и ще се самоизедът е вярно. Поне това направи РАДЕВ.

26

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува дали Габриел има двойно поданство, но за Киро Простото тормозиха всички! Българите искаха/мечтаеха някой да дойде отвън и да ги оправи! Мечтата се сбъдна! Основното тяло на блеещите овце е във възторг и делириум - Габриел ще ги оправи! Но понеже са джендаристи забравят, че е жена! Конституцията е закачена в тоалетната и редовно се ползва докато има страници! Българското племе трябва да страда и мъчително да се децимира! Напред народе!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26. Такова събиране и задърване на информация е с една единствена цел - събиране на компромати и изнудване.

24

Анонимен

преди 1 година

Значи какво излиза в края на краищата.Прокирора и то Главния имал информация , която е криел 12 години.И представете си наглост Искал въпреки това да си остане на поста .Било съвсем законно и в рамките на общоприетите правила.Правила!!!.Разбирате ли уважаеми граждани По какви правила живеене и ни налагат.Тия държавници не им пука за народа.Важното е кой да е на власт.

23

Анонимен

преди 1 година

Мандатът на ВСС изтече, Гешев утече въпреки американците, ББ бърза да се бетонира за следващите 7 г. преди промяната в съдебната система. Другото са инсценировки, пиратки, бомби, пушилки и много кал. Който и да спечели няма светлина в тунела. Засега!

22

Анонимен

преди 1 година

Атовете се ритат,а магаретaтa гледат отстрани.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22. Ако си на мястот на Гешев моментално подаваш оставка ако имаш "папки" и не си ги дал да се прави съответното разследване и после съответния съд.

20

Анонимен

преди 1 година

Ако съм на мястото на Гешев ,вадя всичко за всички политици,да отиват в историята.Така трябва да се случи ,за да тръгне на някъде България.Иначе нямаме никакъв шанс,ще си тъпчем на едно място,както до сега 33г

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16. И тая "информация" защо я държи досега ?

18

Анонимен

преди 1 година

Що не земете да се съберете на една поляна и да се самоизтрепете ?

17

Анонимен

преди 1 година

Гешеф искал да изкара информация ....Ами със сигурност не е за Киро и Асен.До сега да беше я изкарал и огласил без уговорки До тук разбираме едно.Става дума за стари негови ,,авери".И само ги предупреждава.Както и те него.Прехвърчат закани и предложения и от двете страни .Гешеф предлага мир.И безпроблемно съществуване Мафията отговаря твърдо и безкомпромисно.Или посланик в друга държава , или тоя път истински а не аматьорски атентат. Ще е видимо развръзката ..

16

сигурно

преди 1 година

Ако гешев не вкара боко в затвора ,боко ще вкара гешев там , и ще излежи и неговите години !!

15

Анонимен

преди 1 година

Като няма пара на масата, лъвовете взеха да се самоизяждат!

14

Анонимен

преди 1 година

Гешев да дава цялата иформация, за президента, за Киро грайндъра, за Боко, за всеки един всички трябва да се изгонят от политиката.

13

Анонимен

преди 1 година

Махането на Гешев е безсмислено без адекватна съдебна рефома преди това. Ако сега се махне веднага на негово място ще сложат друг заместващ индивид, който ще бъде главен прокурор следващите 7 години и реално се получава бетониране на мафията за още достатъчно много време! Най-малкото защото мафията ще Ви казва е нали искахте да сменим прокурора, сменихме го, не може да го сменяме през няколко месеца!

12

тъй де....

преди 1 година

Нормално, то именцето на Борисоff е във всяка далавера.