73

Анонимен

преди 11 месеца

До 72 Никъде не съм казал НАТО ? Казах Европа ?Мисли малко с тая глава недей говори, каквото са ти написали. Само една армия в момента се намира в чужда страна и руши?

72

Анонимен

преди 11 месеца

До 73 Ако имаш претенции към някой.. би следвало да се обърнеш към твоя вожд хмераа лудия и да искаш да си прибере армията в границата на държавата. А не да ни цапа въздуха с кирливите си ракети, и морето с кирливите сии ядрени корита дето потъват... а нямат пари да ги извадят... нещо бъркаш посоките

71

Анонимен

преди 11 месеца

До 73 Ати къде виждаш Украйна да е някакъв съюзник на НАТО,че не се сещам.Член ли е Украйна на НАТО,ами не тогава какъв съюзник е?Е НАТО като става политически съюз да се оправят.

70

Анонимен

преди 11 месеца

ако ще и дупе да давате на уккропия да знаеш пак ще загуби европа европа винаги е загубила срещу русия

69

Анонимен

преди 11 месеца

Само дето тея лъжи за Сорос вече не минават. русия нападна Европа, а не Европа русия. И тази пропаганда умря, както и тази за великата червена армията ;)))) Клоунии

68

Анонимен

преди 11 месеца

Помощта ще я връщаме ние. Както и ние сме задължени щем не щем от замърсени почви и въздух храни да ядем. А Запада си внася от южна Америка .

67

хони муун

преди 11 месеца

освободили са напрежението! :):):)

66

съдба на куртизантка

преди 11 месеца

баш сцената на сутринта за пазарене на кораби за Венеция - е... тука Украйна :):):) (тия дето са гледали филма ще ме разберат)

65

Анонимен

преди 11 месеца

До 68 А ти помогна ли им сега когато съюзниците ти искаха помощ от теб? Ами НЕ. Така че евентуално не чакай помощ и ти. Ти е една балканска черта да се скатаваш , като трябва да плащаш или помагаш ... а като си на зор да искаш. Първо преосмисли твоите действия и осъзнатост и после съди другото.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Събраха се двама президенти: единият, дето собственият му народ не го иска, а другият - дал територията на родината си за бойно поле на НАТО и Русия

63

Анонимен

преди 11 месеца

Е да му дават още от тая пародия на танк и да се свършва с тия нагляри.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Сорос през 1993 г.: С живата сила на Източна Европа и оръжията на НАТО ще нападнем Русия.Има го в интервю.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Браво. Европа трябва да е единна срещу външни врагове на общността. Всички държави трябва да кажат НЕ на комунистическияя терор. Свършиха тези времена 89та година. Трябва да е ясно на всеки, който атакува Европа или се опитва да прави вътрешни интриги .

60

Анонимен

преди 11 месеца

Тия ключови Европейски съюзници Германия Италия и Франция дали ще ни помогнат на нас ако някоя наша съседка по суша ни нападне. Мисля че не !!! Те помагат на Украйна само защото искат да съсипят Русия.

59

а като трябва да

преди 11 месеца

А кой ще връща всичката тая "помощ" ? мислят ли го? ИЛИ СЛЕД ЗЕЛЕНИЯ ПЛЪХ И ПОТОП!?

58

английската помощ

преди 11 месеца

"безвредните" снаряди с обеднен уран скалдирани във Хмелницки май са се изпарили при руския удар, защото радиоактивния фон веднага е скочил!

57

Шоросоидни Плазмодии

преди 11 месеца

от Донос-Бонус получават Орггазъм като Четат подобни новини!

56

Да Пеем Заедно

преди 11 месеца

И Едно Идва Най-Щастливият Ден, когато ЮдеюСемитската Свииня Грийнберг, на Площада Майдан в Киев, Ще е ЗаКоЛен!

55

Анонимен

преди 11 месеца

Сигурен съм, че това бихме казали на Мексико, ако влезе в съюз с Китай. Бих казал как се казва, но такива думи не се използват в учтивото общество. Като цяло не е така нещата са свършени Това е провокация на война, каза Сакс. Идваме. Но опит има. Украинското правителство заложи всичко на подкрепата на американците. Това е чудовищен залог. Опитах се да ги предупредя. Питате виетнамците, афганистанците, Либия, Сирия, какво е да играеш на една маса с американците ? Нищо добро няма да излезе от това", казва Джефри Сакс.

54

до 51 до 45

преди 11 месеца

Да не си гледал в ютуб манифестацията от 81-ва година. Тая година нислех, че само кашимерията ще набива крак. Изненадаха ме - само някакви деца бяха. И Танка. Муахаххахааа