93

до смешен краварофил

преди 11 месеца

До Анонимен: "Свършиха ти приказкките" ?? - ти искаш да ходим в Украйна - а там май не са по приказките! Аз предлагам да си решим концептуалните различия - вместо в Украйна ,локално. Няма смисъл да пътуваме и да се търсим! 2 + 2 = 4 нали? А играта на шах ли ти е трудана? Забравих че имате малко ограничение в интелекта, на ДАМА тогава? (НО, отборното с винкели остава :) )

92

Анонимен

преди 11 месеца

До 92 Външни тоалетни имахте когато бяхме под съветско робство. И освен че бяхте с външни тоалетни си бърсахтее г1зза с вестника на партията. От това по голямо унижение здраве му кажи. Бяхте бедни като църковни мишки. Всяко лято правихте компоти и консерви да оцелеете зимата :)) Ти ли си седнал да ми говориш за стандарти...... смешкоо

91

Анонимен

преди 11 месеца

До 89 Абе момче като Украйна ти е никаква ... защо русите си спряха газа посред зима? Знаеш ли какво е договор и партньорство? Защо нямаш претенции към тези който те атакуват директно, а ти наричаш приятели? Много избирателно говориш и даваш факти ? Аз имам ли подписан договор за газ или не ? :) Ако имам къде ми е газта?

90

Анонимен

преди 11 месеца

Вие не сте сорросоиди защото не сте достатъчно интелигентни вие сте пррoсти русофоби по форумите.

89

Анонимен

преди 11 месеца

До 85 А ти кажи,какво правиш в българия.а да светиш си с айфона да отидеш до външната тоалета.Е това ли получи за толкова години от Европа.А да и един голф на 20 години и фантазии,че някога нещо ще се случи.Е не виждаш ли как я използват Украйна за целите на САЩ.Е що господарите гръмнаха Северен поток и да Макрон и компания го закъсаха,ама най-добре да хвърляме кал по ония,за да си крием собствените кирливи ризи.

88

Анонимен

преди 11 месеца

До 88 Свършиха ти приказкките и почна да говориш за саморазправа :)) Ти нямаш интелект дори за нормален разговор, щял шах да играе. Нито на шах,ще биеш, нито с винкела ще набиеш. Кой те знае къв льохманн си от село :)) Толкова си глупавичък, че ме е срам че си Българин. Ако въобще си...

87

Западен парадокс

преди 11 месеца

"ВОЙНАТА ЗА МИР - трябва да се води докъто славянин не остане!"

86

Анонимен

преди 11 месеца

Абе момче ти какво искаш от мене лично да помагам че каква ми е Украина. Но нашето правителство даде помощ .Но въпреки това не ни приеха в Шенген. !!!Пуснахме Македония пак ни излъгаха. Дай ти лично лична помощ на Украйна и заминавай лично ти злобарче гадно на фронта !

85

По лесно

преди 11 месеца

Да спестим пари и разходи за път и екипировка до Украйна - айде да се видим някъде фили и фоби и да играем шах! :) Е ако не се разберем на шах - има винкели! (трите краварофила не знам как ще дойдат със виртуалните VPN копия - ама те да му мислят!)

84

Анонимен

преди 11 месеца

Даване на оръжия за мир е равно на изнасилване за девственост!!!

83

като сме почнали

преди 11 месеца

А също и фалшивите Българи- краварофили, като някои тук трябва да се махнат от България.

82

Анонимен

преди 11 месеца

До 82 Да , а в комунистическите робски държави е една идилия... там лъжи няма... карат си москвичитее...медиите са истински... няма коруупция... абе даже се чудим какво правите в ЕС още... само лаете и пак седите тук :))) Малко е лицемерно А ? :))

81

Анонимен

преди 11 месеца

До 74 Ами какво общо има Украйна с Европа и ЕС и това не виждам.А тоя нахалният просяк и за Европа не става.Това,че на Макрон му заповядват си е негова работа или пък иска да се подмаже пак си е негова работа.Да праща кой,каквото иска.Щом Унгария, Австрия и други страни отказват значи всеки има право сам да преценява иначе пищим ,че било диктатура.Ами като ти казваш,какво трябва другите да дават на Украйна,не е ли диктатура..

80

Бългаин от България

преди 11 месеца

Ало , американофилите, отивайте доброволци да помагате на укропитеците, какво чакате....?!

79

Фалшива война

преди 11 месеца

Всичкото западно е такова - фалшива реклама, фалшиви новини, фалшива загриженост, фалшива подкрепа, фалшиви тролчета, фалшиви лайкове!

78

Анонимен

преди 11 месеца

До 78 Както и фалшивите Българи, като теб трябва да се махнат от България ?:))

77

Слава кокаине!

преди 11 месеца

наркоманам - трава! И бракувани брички!

76

Анонимен

преди 11 месеца

Фалшифицирането на лайковете трябва да спре. Вече се прекалява егати. Нали укрите побеждават защо фалшифицирате.

75

ОЧАКВАТ СЕ

преди 11 месеца

Измислени новини за Пригожин - засичайте колко време ще им трябва тука да ги преведат от английски! :)

74

Скъпа куртизантака!

преди 11 месеца

За едното е.... десетки единици скрап!