53

Анонимен

преди 1 година

А Иран какво дава на рашистите? Само дронове да удрят по цивилните ли?

52

Анонимен

преди 1 година

А САЩ имаха дългосрочни планове. За Русия те бяха очевидни. Но Америка продължи напред, независимо от нечии интереси. "Путин предложи проект на споразумение за сигурност между Русия и Съединените щати, което имаше за цел да спре разширяването на Алианса. В края на 2021 г. разговарях с високопоставени служители от Белия дом. Казах им: "За Бога Спрете разширяването на НАТО! Това е коренът на всички проблеми." На което те ми отговориха: Няма начин! Никога няма да го обсъждаме. Вратите на НАТО са отворени." Сигурен съм, че това бихме казали на Мексико, ако влезе в съюз с Китай. Бих казал как се к

51

Анонимен

преди 1 година

Зеленски получил орден за служба на Европа, хахахахаха. Само от това трябва да ви е ясно всичко ако можете да четет между редовете разбира се.

50

Анонимен

преди 1 година

САЩ са арогантни. Съжалявам, че ще ви кажа още една тайна. САЩ вярват, че управляват света, че са единствената суперсила и могат да правят каквото си поискат. И поради тези американски ценности ние можем да правим каквото си поискаме, независимо дали Това са подривни операции, сваляне на правителства, разгръщане на войни под фалшив претекст, бомбардиране на Белград, Либия. Няма значение. Не очаквайте да знаете истината, защото никой няма да ви я каже казва Сакс

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен46 Пандизчиите имат опит в боя, не е като да немат опит, виж за франсетата не гарантирам, те дори в едно българско село ги биха френските командоси, понеже ги помислили за крадци :)))

48

Анонимен

преди 1 година

Сакс беше в Киев веднага след Евромайдана, той със сигурност знае, че САЩ са финансирали преврата през 2014 г. Оттук и въпросът. "Как бихме искали Китай да финансира протестите в сградата на Капитолия на САЩ на 6 януари? Съединените щати спонсорираха Майдана, но няма да прочетете за това в The New York Times. Ние живеем в свят на лъжи и Съединените щати водят политиката си поверително, освен когато някой издаде нещо, каза Сакс. Но някой на Запад трябва да види и да говори така, както е

47

Анонимен

преди 1 година

прочетет кокво е казал джефри сакс - най големия икономист в америка- доктор по икономика от харвард - ама истински - като започна да им казва истините нещо го понамразиха- не казват какво е казал- може и агент на путин да го изкарат

46

анонимен

преди 1 година

да мисли някой че путин ще изостави на фашистите донбаския басейн и крим - значи е тотално изтрещял!

45

Анонимен

преди 1 година

Хахаха...Няколко хиляди руски пандизчии попиляха укрофашагите с цялото им натовско оборудване.А елитната руска армия дори не е близо до Донбас,а си прави учения на далечни места в световния океан.

44

Анонимен

преди 1 година

"экс-депутат Рады Игорь Мосейчук тоже бьет тревогу, он говорит, что на складах уничтоженных ВКС РФ в Хмельницком и Тернополе могли храниться снаряды с обедненным ураном для британских танков. Он советует увезти подальше детей от эпицентров взрывов." - Мдааа, британските снаряди с обеднен уран сега ще ги изядем всички ние чрез украинското жито, царевица, слънчоглед и т.н.....

43

41 абе идиот кръгъл

преди 1 година

гледа ли самотният т34 на парада на пародията?

42

Димо

преди 1 година

Тур пореден за просяк номер едно ,докато армията му я избиват в т.нар."контранастъпление"той приема медали и награди, вместо да води своята армия .

41

До 41

преди 1 година

Да амъ Украйна получи нече всичкото оръжие що има в ЕС пък отказват да се бият и стартират самоубийствината контраофанзива ;))

40

абе

преди 1 година

засега редовната руска армия и елитните бойни машини на братушките стоят непокътнати.....а запада се надпреварват да тикат оръжие на укрите което става веднага на скрап!

39

аноним

преди 1 година

Ясно-едните да се бият до последният човек,а другите да дават-до последната пара!!!!!

38

Та както казах....

преди 1 година

не е важен начина по който се унищожават руските фашаги и русофилите, важното е да се прави методично. Те това е положението др0гаре плоскоземи, а вие си избирайте.

37

OMG_Lucker

преди 1 година

Тия двамата що не се вземат? Ще е в унисон с европейските ценности и зеления клоун ще докаже, че са достойни за ЕС и НАТО.

36

Така така

преди 1 година

Днеска танкове, утре и персонал за танковете ще поиска Зеленски! Щото неговия свършил, пък войната трябва да продължи !

35

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН Ей,Карлуковския,лесна е твоята.С едни и същи главни букви и едни и същи правописни грешки дрискаш едно и също.Само датите сменяш.Първо беше офанзива на първи март и победа след три дена.После стана първи април,после първи май.Абе ще имаш още доста дати да сменявш.

34

Анонимен

преди 1 година

Тез франсета само ще разсмеят рашките, не се виждат какви меки китки са :)))