153

Иви

преди 11 месеца

Явно.... поредното френско пл88ужаче... не си е чел историята , на собствената си държава. Която беше пожалена тогава ... Можеше , да не съществува... Втори епизод - вече по скоро - пак не помни ..... заради Кого и как са държава .... "Мацкооооо" - трети път - Няма да има!!!!!! ( намеквам - Наполеон и ВСВ, за тези , които се чудят , какво искам да кажа)

152

Анонимен

преди 11 месеца

Според мен Зеленски иска жива сила защото украинчетата не искат да се бият с братята си руси.

151

Анонимен

преди 11 месеца

До 154 Имаш повиквателна да ходиш в бандерията си .

150

А

преди 11 месеца

Какво прави тодоров там

149

Коментар

преди 11 месеца

След войната украйна може да се казва Разорана Крайна Нива.

148

пригожин

преди 11 месеца

костя имаш повиквателна за предния окоп

147

Анонимен

преди 11 месеца

след войната 4ервения площад ще се казва Хаймарс плац

146

Анонимен

преди 11 месеца

Цялото нато се впрегнало да праща оръжие и жива сила в окраината, а резултатът - още по-много украински похоронки. Тюю, язък! Оказа се, че нато е един картонен тигър (не че не го знаехме), а ни омайваха как щял да ни пази... СмЕх, голЕм смЕх...

145

баба мара

преди 11 месеца

спрете оръжието и смър-тта седнете на масата за преговори и мир една годинасе напечелихте от оръжието не мислите за убитите млади хора от двете страничерно море трябва да остане зона на мира не искаме конфликти със съседите

144

Анонимен

преди 11 месеца

Е добре всички трябва да се въртят около Украйна иначе били русофили така ли.Ами не виждам някой да ги е канил тук украинците и да им е обещавал нещо.На тоя на,са му братя да тръгва към Украйна,а не да обяснява кой ,какъв е в чужда държава.

143

Анонимен

преди 11 месеца

Ей някакви *** решили ,че тук им е кирливата Украйна.Ами на тоя дето смятат ,че украинците са им братя да си ходят в Украйна.Тук е България и тия същества не могат на никой истински българин да бъдат братя.Ясно ли е.Тук е България и има само българофили и нямаме нищо общо с едни необразовани неандерталци.

142

Анонимен

преди 11 месеца

Некви русофили мечтаят спиране на оръжието за братска Украйна! Фактически мечтаят за геноцид на братята укри! Това, само вечер кат склопите очите! Влаковите композиции с оръжие вече са на път и колоната е в непрекъснато движение неотказно! Сто пъти вече се каза, че Европа и Америка няма да изоставят своите братя! Свиквайте!

141

Анонимен

преди 11 месеца

Лесно е да се пишат глупости по форумите. Трудно е да се чете и да се даде оценка на написаното. Не говоря за русофобите те винаги се подкрепят с VPN .

140

Бай Дрън

преди 11 месеца

До анонимния 139. Ти глеадай Путин да не доживее годините на Ссорос, че не се знае, дали ти ще видиш края на живота му, хаха..

139

Бай Дрън

преди 11 месеца

Тая контраофанзива стана като оня виц за семейство адвокати, дето синковеца се върннал радостен и викал, тате, тате, спечелих делото, а баща му се скарал-Гллуппак, това дело изхрани дядо ти, изхрани мен, изхрани теб, а ти за един ден...

138

Анонимен

преди 11 месеца

Ако имаше независими медии в ЕС щеше да има информация какво става в Украйна от 2014 г. Защото там е заровено кучето. Става гражданска вийна. И доказателството за такава война са Минските споразумения. Те не бяха спазени ни най малко и това е една от причините за СВО. Другата причина е Американско вмешателство в Украйна и желанието на САЩ да има война но далеч от нейната териория най добре в Европа. И го постигнаа за съжаление по вина на Макрон на Урсула фон дер Лайен на Шолц на Джонсън и сие.

137

Анонимен

преди 11 месеца

Ей само за Путин говорите ,а не виждате цирка спретнат от един клоун нали.Разни там от Азов, Айдар и други формирования нацвъкани с нацистки татуировки се оказаха европейци нали .Ами да им строши главите Путин и да се свършва.Дс им дава Макрон ей такива танкове и по-бързо руснаците да приключат с тях.

136

Анонимен

преди 11 месеца

Защо славиш чужда страна бе родоотстъпника. Това да не е фудболен мач. Ти гледал ли си снимки и кадри от последните мигове на Мадоната от Горловка ?!? Това е риторичен въпрос защото тя и хиляди хора са загинали в Донбас от обстрел на украинците. Може би украинците ви покориха сърцата още тогава ?

135

Анонимен

преди 11 месеца

До 136 е виждаме,ама мурсула макарон и компания не са целия свят.Не много си се объркал.Има само протести да се спре даването на оръжия на Украйна.Ома доста голяма разлика между мнението на политически марионетки мнението на хората.

134

Боби

преди 11 месеца

До Анонимен "Украйна покори сърцата на всинца ни със своя героизъм, патриотизъм и човеколюбие!" Колко опозиционни медии има = 0(Тоталитаризъм) Държавна политика ли е преследване на Рускоезичните и изобщо на не Украинците - ДА(НЕОНАЦИЗЪМ) Ползват ли се ТЕРОРИСТИЧНИ МЕТОДИ(Вкл отвличане на близки за да може чиновник при противника да стане шпионин)(Взривяване на интелектуалци несъгласни с режима на Киев) = (ТЕРОРИСТИЧЕН РЕЖИМ) Беззаконие - Буквално ловят хора по улиците и ги мобилизират в армията!