133

Анонимен

преди 11 месеца

Добърден! Путин пожела слава в края на животеца си, а получи срам, позор и омраза!

132

Анонимен

преди 11 месеца

Ами почти всички източно европейски страни за да кандидатстват за престижното на времето си членство в ЕС трябваше преди това да бъдат приети в Нато. Така една по една или по точно две подве САЩ ги прилапа без война. Послеги разоражи и ги остави без пари и сега специално ние сме зависими от САЩ но лично аз не вярвам че Нато би ни защитило от посегателство. Те помагат на Украйна проксито на САЩ срещу Русия това е целта им.

131

Боби

преди 11 месеца

Колко референдума имаше в страните от Източна Европа за влизане в НАТО и ЕС? НИТО ЕДИН! Ето Ви примера с Шоферите на Камиони преди време в ЕС! Приеха ли работно време и условия крайно неизгодни за нас и практически всички периферни страни от ЕС - ДА. Сега приеха ли Инстанбулската конвенция макар че колко страни вкл България я отхвърлиха? Е за това се казва че ЕС и НАТО са се разширили защото местните никой не ги е питал а им е наложено чрез НПО и платени Политици - ФАКТ

130

Анонимен

преди 11 месеца

Сега всичко е Украйна! Целият свят, Русия тоже! Украйна покори сърцата на всинца ни със своя героизъм, патриотизъм и човеколюбие! СЛАВА УКРАИНЕ!

129

Анонимен

преди 11 месеца

Абе хора слагайте лайкове форума да живне. Само че истински лайки не VPN -ки.

128

Анонимен

преди 11 месеца

Е условието беше страните от източна Европа да влязат в НАТО и такива като украинците да водят прокси войни за чужди интереси.Няма да се пращат западни войски да се бият срещу Русия.Ще си намерим такива дето да го правят ей там ще промием мозъци с обещания и всичко е ОК.

127

Анонимен

преди 11 месеца

До Абе...лайковете ти са съмнителни. Каква агресия е проявила Русия например срещу нас или да кажем срещу Словения срещу Хърватска или срещу Македония или срещу Албания че тия страни поискаха да влязат в Нато. Точно обратно условието за членство в ЕС преминаваше през членство в Нато !

126

Анонимен

преди 11 месеца

До 126. Русия не веднъж е връщала държавността на европейските народи. Може би именно това не им дава покой.

125

Анонимен

преди 11 месеца

До 127. Навремето НАТО предложи членство на Черна гора, която отказа. И къде е сега Черна гора? Страните сами пожелавали! А някой дали не им помага да се ориентират в желанията си? Това е начин САЩ без война да получават контрол върху чужди територии.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Французите дали знаят с какви скъпи коли и джипове с рахождат украинците на нашето черноморие. Че франция отива да им дава бронирани коли на всичкото отгоре. Странна политика води Европа но доста меко казано.

123

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски е обединител на Европа! Само наште русуфилчета дърпат към Азия! Струва ли си да ги приобщаваме? Нек тънат в невежество!

122

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко свърши! Нема кво да се лажем! Русия изгуби войната и следват съответните правни и икономически последици! Путин не е предполагал че ще бъде окован с белезници и съден! Който знае къде се е укрил, да докладва за да бъде арестуван!

121

Анонимен

преди 11 месеца

Германия са неблагодарници! Русия им върна държавата а те пак скачат...... Ако са забравили, ще има повторение!!!!

120

Анонимен

преди 11 месеца

Наркоманчето пак се е нашмъркал и блещи празни обещания

119

Анонимен

преди 11 месеца

Е как пък най-необразованите се оказаха най- големите поддръжници на Украйна та,чак и тръгнали да дават определения на другите.Айде няма нужда.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Над 120 коментара от русофилчета, които плюят и се давят в злобата си. Радвате ме.

117

Боби

преди 11 месеца

До Анонимен 121 1. Бундесферът в момента има около 200000 военни(всичко армия, флот и ВВС) като май само кетъринга не включен в този състав. Всевъзможни Логистици, Техници и прочие обаче са включени. 2. САЩ ако има 25000 това наистина означава 25000 военни(като имат на разположение и тактическо ядрено оръжие) с други думи много сериозно присъствие а по времето на студената война до 500000 САЩ воени са били в Германия.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Германия дала награда от името едва ли не на европейците ?!? Германия се обедини и никой нищо не и каза тогава. Съветския съюз си изтегли войските от източна Германия. Но САЩ не ги изтегли и има войски в ФРГ. Тоест Германия е окупирана страна. Русия също има право да се обедини. Населението и е било тормозено. Ако не е така защо са Минските споразумения , които прросто отложиха войната. Те са доказателство че Русия има мотив. Но споразуменията не са спазени. Войната е заради САЩ и Нато.

115

Опа

преди 11 месеца

"В Германия Зеленски получи престижната награда "Карл Велики" за работа в служба на европейското обединение..."Обединени са само корумпираните европейски лидери, хората не мислят като тях.И всичко заради Зеленски и унищожителната му политика.

114

Анонимен

преди 11 месеца

За тая една година русофобите непрекъснато гонят хора заради украинците. !!!