483

Анонимен

преди 1 година

Само тук в коментарите и в мокрите сънища на русофилите Бахмут ще бъде превзет от ордите на кремълския пcиxoпат.

482

Анонимен

преди 1 година

До администранора! Браво би теса само манипулирани коментари! Ти също участваш и подкрепяш монипелацията на общиствиното мнение! Баси форума и свободата на мнение!

481

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са наполовината на укрите а бяха двойно!

480

Анонимен

преди 1 година

Поздравяваме полковник Макаров и полковник Бровко от руската армия с тяхната демобилизация. Все още се чака потвърждение за демобилизацията на заместник командира на втори армейски корпус на русия.

479

Анонимен

преди 1 година

Ее,те руснаците са наполовина по-малко от украинците и последните нищо не могат да направят ,а тук разни необразовани същества си пишат дрънканици.Като виждам реално нещата това правило ми русофил.Ами живейте си в своя измислян свят и си гледайте цирка на един клоун,ама не набутвайте тоя цирк на всички останали.

478

Анонимен

преди 1 година

Изтича времето на Руската империя.! цък цък цък цък цък

477

Анонимен

преди 1 година

И 1000 лъжи да напишете русофили изветрели , пак няма да струват колкото 1 истина.

476

Анонимен

преди 1 година

Туй бахмутчани, мноо лоши ва! ААААА!

475

До 518

преди 1 година

На товаришча Пригожина му се пече яйце на д-то, а Путин да си приготви Наган-а или ТТ-то, но и ПП Макаров ще свърши работа. Украинците подгряват. Още не са ви започнали, за да ви наврат там където ви е мястото - в клоаката на историята.

474

Анонимен

преди 1 година

ПОМНЕТЕ БАХМУТ, ГРАД НА ГЕРОИ!

473

Родригез

преди 1 година

Кой да предположи преди 2 години, че шепа разгащени украинки и един надруссанн паллйатчо ще обърнат от бой хастара наопаки на безаналоговата вторая военна сила в мире с въздъшно-космическите сили?! 5 месеца се мъчиха да превземат един цех за ламарини, сега почти година се мъчат да го превземат градче колкото Полски Тръмбеш, плюс 3 плевни и конюшна отгоре! :-) Ой матушка Роззия ой, что надо сделат?!

472

Рашист Полудял

преди 1 година

Великая и Непабедимая, а един Бахмут не можем да превземем. Другари, много льоши новини от фронта: падат расийски самальоти, геликоптери, загиват руски войни-тийнейджъри, дронове бият по Кремъл, а ние, русофилите, чакахме веке да сме на Ламанша. Язък за барута. Обосрахме се като за последно.

471

Немците след 78 год

преди 1 година

Станаха спонсори на нео нацизъм в Европа! Дори да не го практикуват, го финансират са бъде практикуван в Украйна! И финансират рекламата му в Западните медии като нещо морално и добро!

470

Анонимен

преди 1 година

Глупусти изкачили са един баир но вагнер са го превзели отново част от държавните армейци са преминали под командването на вагнер това заявява пригожин

469

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, който обвинява Русия, че е агресивна, трябва да спре да използва наркотици, защото това се отразява негативно на умствените му способности, това заяви бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пред Judging Freedom. Според него Москва ще победи украинската армия.хахах

468

До 515

преди 1 година

Май ти си един единствен кравар!

467

Анонимен

преди 1 година

Едно русофилче самоотвержено защиштава блатната федерейшън от лошите кравари в този форум. От време на време пропищява "кравар" "кравар" :-)

466

Крава с ВпН

преди 1 година

Че съборите сървъра от презареждане на страницата бее крави!

465

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрах защо за толкова време не заобиколиха Бахмут? Отрязваш пътищата за снабдяване и за 6 месеца щяха да са се предали. Ама като се сети човек за битката за Плевен, ами явно рашистанците толкова си могат

464

Анонимен

преди 1 година

един град по големина като Ямбол в голо поле не могат да вземат московските клоуни ... правеха са на велики деди воевали на ето как воевали зле и позорно като внуки