503

Анонимен

преди 1 година

Е не е нужно да разграбват нечия земя достатъчно е да и разрушиш пазара ,да си сложиш платени марионетки ,които вместо за държавата да си работят да работят за чужди чужди интереси и да го прикриваш зад разни думи като демокрация и свободи.Е оказва се ,че в Япония 85 % от хората си мислят,че атомните бомби са пуснати от руснаците.Така се прави.

502

Анонимен

преди 1 година

Истинското богатство са ресурсите. Тоест Русия е най богатата държава. Само трябва правилно да разпределят това богатсъна стойност над 75 трилиона

501

Анонимен

преди 1 година

90-те година се осладиха на западните крадци. Искат пак.

500

Анонимен

преди 1 година

Тежки времена за унищожената Украйна.....

499

Анонимен

преди 1 година

Запада иска да отслаби и разграби най богатата на ресурси земя!

498

Анонимен

преди 1 година

Кой знае от къде какво завлекли!

497

Анонимен

преди 1 година

Така е! Не сме анонимници като Вас!

496

Анонимен

преди 1 година

Точно изказването "много апетитна е руската земя" е параден пример за пропаганда в действие. Няма никакви доказателства, че някой се опитва да завладее територии на руската федерация. Само руснаците заради техния национализъм си мислят, че на някого много му е потрябвала руската земя.

495

Дора

преди 1 година

То ако беше вярно, че украинските сили са в източните части на Бахмут, Вагнер щяха да са в украинско обкръжение. В статията посоките са тотално объркани, което и показва доколко са (не)достоверни данните.

494

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда в действие!Много апетитна е руската земя.

493

Спас

преди 1 година

За да стане Москва Зелен град, първо трябва Северна америка да се превърне в...Нов Руски риф, край Южна Америка...:)))))

492

Анонимен

преди 1 година

До 539 Ами то не става само с информация бе трябва и глава на раменете да имаш и нещо като логическо мислене и да разбираш малко от военни действия бе слабоумник.Така се разбира ,кое ,какво е ,а не само да вкарваш на тоя или ония.

491

2024 г

преди 1 година

Зеленски град бивша москва Белгородски Хутор Украйна

490

Анонимен

преди 1 година

До Спас по скоро москва ще се казва Зеленски град

489

Спас

преди 1 година

....а Киев ще бъде столица на Новорусия, въпреки, че исторически там си е Древна Русия!......:)))

488

Спас

преди 1 година

Скоро Артьомовск ще стане общински център на Новорусия в състава на Руската федерация!

487

до 538 Тъпака

преди 1 година

Само ти ли си толкова "умен" тук cмoтaняко? Другите хора нямат информация, така ли?

486

Анонимен

преди 1 година

До 535 Е как да не се знае ,а как мислиш,че информация се черпи само от това,което само в България се говори.Ти като не си ходил на училище и само вярваш на един или два източника си е твоя работа Аз ползвам и украински и руски,и западни и правя сравнение и всички западни независими са сходни с руските обаче.Да не говорим,че се показват и видеа ,където се разкриват как се манипулират видеа,показват се близки кадри.Ти като имаш тиква смести глава си е твоя работа.

485

Анонимен

преди 1 година

Има разлика между пропаганда и факти. Пропагандата твърди, че страна У или Р имат повече загуби при Бахмут. Това никой от нас не го знае и е чиста спекулация и пропаганда. Но има и факти. Факт е, че градът е сринат и всякакви твърдения, че пазят цивилните са просто жалки. Факт е, че битката за Бахмут не е свършила и дори целият да бъде превзет, няма да е свършила докато фронтът е в предградията на Бахмут. Факт е, че след няколко дена битката за Бахмут ще задмине битката при Вердюн.

484

Анонимен

преди 1 година

Ще ти отговоря защо те наричат русофил. Защото ползваш твърдения които никой не може да потвърди. Никой в България не знае колко точно войници имат русия и Украйна на фронта в момента. Каквото и да твърдят, това не е достоверна информация. Дори Украйна да имат повече войници, те трябва да пазят целия фронт включително Молдова, Беларус, Чернигов, Суми и Харков, а руснаците могат да се концентрират локално и да имат локално числено превъзходство. Така че изказването ти е чисто русофилско.