523

Анонимен

преди 11 месеца

ТОЛКОВА НАПРЕДВАТ ЧЕ НИЩО НЕ ДАВАТ КАТО РЕЗУЛТАТ

522

Анонимен

преди 11 месеца

Да е жив и здрав Генерал Залужни и да пържи окупаторите с Хаймърса!

521

Гавра

преди 11 месеца

"Ние изразходваме боеприпаси, наред с други неща, за да спрем отстъпващите с бягство тълпи от руски военнослужещи", каза Пригожин.

520

Анонимен

преди 11 месеца

ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ РУСКАТА АРМИЯ Е ОТ СИБИР,ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ И КАВКАЗ.КАКВО ТЪРСЯТ НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ В УКРАЙНА И ТЕ НЕ ЗНАЯТ!

519

Анонимен

преди 11 месеца

Бяла Западна Европа изчезва и това ме КЕФИ!

518

Анонимен

преди 11 месеца

Относно Англия, всеки пребивавал легално 5 ГОДИНИ и знаеш английски на средно ниво може да кандидатства за гражданство. Нещо повече, децата на такива хора имат право на английско гражданство. Съседът направи и двете си невръстни деца англичанчета. Високата раждаемост на Великобритания в този ред на мисли едва ли е за сметка на коренните и жители.

517

Анонимен

преди 11 месеца

Рушистката Федерация се пръкна на тази земя преди 32 години през 1991 година.И си заминава проклета!

516

Анонимен

преди 11 месеца

Най-ниската раждаемост В СВЕТА е на Германия. Хайде сега да видим кой е най-зле в ЕС по този показател? Изчезваме бързо, защото ни крадат децата!

515

Анонимен

преди 11 месеца

Познайте коя държава е НА ДЪНОТО по коефициент на раждаемост?- Германия, малко над нея е Япония. Ние сме доста по- високо.

514

Анонимен

преди 11 месеца

В Япония и Южна Корея младите половината са *** да ли, другата самоубийци въпреки, че е хубаво.

513

Анонимен

преди 11 месеца

В ЦРУ тази операция се нарича "Боен клуб". В момента, в който Украйна победи, украинците ще разберат, че са се прецакали. Митрофанова е права, че руснаците и украинците са еднакви

512

гражданин

преди 11 месеца

на много хора които пишат в този фоум не им е ясна думата фашизъм и нацизъм и това че комунизъм е=на фашизъм . първо научете значението на думите а после се изказвайте

511

Анонимен

преди 11 месеца

Е добре бе от тия запад за 34 г само банани на пазара.И тия дето се пишеха най-големите комунисти станаха най-големите демократи и разпродадоха всичко на безценица.Май не е проблема в Русия.Сга си пробутват оправданията.Къде са инвестициите,а да такива няма.Нямаш право на АЕЦ Белене нищо,че си го започнал,ама плати едни 3 милиарда неустойка,нямаш право на Южен поток,защото трябва да се вреди на Русия.А за България е тя няма никакво значение има само значение да се гонят американците интереси.

510

Анонимен

преди 11 месеца

Западът толкова иска в русия да е мизерия, че всички западни марки автомобили имаха заводи в русия а работниците им получаваха високи заплати на фона на руския пазар на труда. Дойче Банк с над 1000 работници в русия. Сименс с 3000 работници в русия. Ей колко са лоши западняците. Как смеят да носят високи технологии и работни места? Наглеци.

509

Анонимен

преди 11 месеца

Ние не вярваме на наркоман. На никого в Украйна и на Запад не му пука за Зеленски. Пука ни, че искаме да живеем в Свят където има ред и законност, а не в разградена джунгла. русия води незаконна инвазия и се занимава с ядрен шантаж. Зеленски няма нищо общо с това. С него без него, русия трябва да напусне Украйна и да си седи в собственото блато.

508

Анонимен

преди 11 месеца

Япония е прекрасен пример за това колко е лошо да си със запада. Другият прекрасен пример е Южна Корея. Ех тези зли западняци. Откъдето минат англо-саксите навсякъде мизерия. А откъдето минат руснаците и китайците - Северна Корея, Виетнам, Молдова - все е рая на земята. Западняците носят разграбване и корупция, а руснаците и китайците носят висок жизнен стандарт и справедливост. Жалки сте, русофили, много сте жалки.

507

Анонимен

преди 11 месеца

На теб нищо не ти е известно! Затова Сомалия е мизерия защото я крадът и искат Русия да е Сумалия!! А и си в тотална грешка със данните! Това е по износ а не по наличност

506

Анонимен

преди 11 месеца

Най-активните форумци, неоценени военни анализатори, са от страната на фашистите. Как може да вярвате на наркоман? Вече и в американската преса има много статии, че зелето изгубва мозъка си и го призовават да спре наркотиците. Да не говорим колко стотици хиляди невинни хора умряха заради него. Всеки живот е една вселена и тя е уникална. Бог не забравя неправдата.

505

Анонимен

преди 11 месеца

"западът иска да разграби най-богатата на ресурси земя". Известно ли ти е, че русия е на 9то място в Света по залежи на нефт. Сомалия има повече нефт отколкото русия. А Венецуела има над три пъти повече нефт отколкото русия. На вас просто мозъкът ви е тотално промит да си мислите, че русия е толкова велика. Отказвате да видите реалността, че на никого не му пука за русия. То и от там руските нацисти са обидени. На гол тумбак искат да са важни.

504

Анонимен

преди 11 месеца

Агентът Горбачов ги срина отвътре със празноглава вербалистика. Живя си в щатите после. Това говори много