25

Анонимен

преди 1 година

Преди глада има епидемя в Украйна от дифтерия и западните войски умишлено пренасят заразата от силно заразната болес в СССР за да елиминират военните но населението се заразява и измира преди да намерят ваксина.

24

Анонимен

преди 1 година

Сталин води убедително на Путин. З милиона жертви тогава срещу 150 - 200 хиляди сега.Путин има още много да учи от Сталин.

23

Анонимен

преди 1 година

Нашите Зрънчовци сега протестират срещу вноса на украинско зърно и слънчоглед, защото искат Гладомор в България. Не продават тяхното зърно, крият го за по-високи цени.

22

бай Кольо

преди 1 година

Гадове мръсни ,объркахте целия свят с алчнотията си , имате и претенЗии и огромно самочуствие ,като един автомобил не можете да стъкмите . Господ гледа и дано този път не ви се размине

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Искарват че Сталин и руснаците са пирували и са смели на укрите. А не знаят какво е глад и в Русия и как са яли чорба от прокиснало зеле и картоф или месо само от диви животни.

20

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

По-големи лицемери от руските дипломати няма.

19

Анонимен

преди 1 година

До До 20 Бг съшо житница а фирми изнасят и бг има бедни които не могат да си купят храна и умират.

18

Анонимен

преди 1 година

До До 20 Сталин не е прибирал а Украйна не са могли да засадят защото много мъже са загинали във войните и няма работна ръка. 10г. са войни преди това.

17

Нане

преди 1 година

Кефи ме как от милионната армия на фон паулус са оцелели само около 5 хиляди... Да разказват... Не за друго... 180 000 са марширували на Червеният Площад пред Сталин, преди да заминат за Сибир.... Голодомор за фашистите.... ===)))

16

Анонимен

преди 1 година

първото което и е важно на територията на украина живеят не укр-ци ео и руснаци и други нациноналности българи включително ! Ако вземенм и прочитем гнигата за този голол-р се изяснва друга картина - за да не им конскуват воловете те изяждът а тогаваземята се оре само с волове !!! за да спроиш трябва да знаеш а не да казваш - аз мисля ! брябва да знаеш ане да мислиш!

15

До 20

преди 1 година

Украйна е житницата на света бе! Сталин им е прибирал всичко по колхозки и хората са умирали по улиците от глад измрели са милиони хора!

14

Анонимен

преди 1 година

До Какво общо има Половин Африка гладува и сега и що не го признаят за гладомор на ЕС и НАТО. Просто няма храна за сички.

13

Анонимен

преди 1 година

ДОбре бе....колониалния период, АМА за ФРАНЦИЯ ТОЙ СВЪРШИ!!! Е в РУСЛЯМИЯ никога не е свършвал и зверствата ПРОДЪЛЖАВАТ и ГЕНОЦИДА ПРОДЪЛЖАВА навсякъде в 80-те им автономни области!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Къде си отваряте устата въобще беееее???? РУСЛЯМИЯ е една неразпаднала се империя от миналия век!!! Всички нормални империи се разпаднаха, НО НЕ И РУСЛЯМИЯ!!!

12

Анонимен

преди 1 година

ЕС като избива милиони в Африка с хиперинфлация и гладомор та какво ще признаят ли.

11

Какво общо има

преди 1 година

едното с другото? През колониалния период френските власти може да са допускали нередности в колонизираните земи и потомците на местните жители днес са в правото си да търсят справедливост. Но това не означава, че французите трябва да се направят, че не знаят що е това Гладомор. Преди съветския период Украйна произвежда зърнени храни, достатъчни да нахранят цяла Европа, по време на Гладомора, заради недомислени държавни практики, от глад там умират няколко милиона човека!

10

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тия джуджета ?!?

9

Русия

преди 1 година

Е избила милиони в СССР по гулаци без съд и присъда ние сега за един гладомор ли ще се хващаме..

8

Анонимен

преди 1 година

ПСВ и войните до 1925г. като Англия и САЩ избива мъжете войници и няма кой да сади и събира реколтата.

7

Да обобщим

преди 1 година

Няма гладомор няма и арменски геноцид! Само масово изтребление! Добре! Има голяма разлика!

6

Долу ЕС

преди 1 година

робството не егеноцид, за 500 г само едни 10 млн... а ВСВ не е геноцид, само 30 млн руснаци....