145

Факт

преди 1 година

Алкохола не прощава !Лекувай се другарке !!!

144

Тошо

преди 1 година

До 161: Ами изводът е един...ние сме лоши, ама и вие сте таквиз, назад във времето!!!Така чееее, сега нии моим си праим квото си щем, няма само вие да си правите ...от същото!И като заключение , има един такъв израз: Във всеки един спор виновни са ......и двамата!Въпросът е ....кой 1-ви ще го осъзнае това и ще направи крачка назад!Забележка: Украинския конфликт ....не прави изключение!

143

Бай Дрън

преди 1 година

Между другото, там е имало и доста голямо българско население. Защо това не се споменава от Франция? Големият проблем са били българи и тем подобни, които дори са раселвани. Кой ти е мислил тогава за Украинска нация?

142

??

преди 1 година

Ех, тая пуста Русия... Накендзаха се вече с нея. Толкова им е пръст в окото на сички усерляци. От 10 кладенеца вода ше извлачи, 10 000 години назад ше се върне, само и само да я очерни. Всички бивши скапани империи бързо забравят какво са вършили обаче лесно съдят днес. Подиграват се на руснаците, щото Бахмут не превзели, санкции след санкции и пак не могат да се справят с нея. Толкова ли е страшна тая Русия? Що не съдите саудититие заради Йемен? Ами американците за Ирак, Виетнам или индианците?

141

При Гожин

преди 1 година

Когато Вагнер изгони жабарите от Африка, те веднага признаха гладомора. нито по-рано, нито по-късно

140

Българин

преди 1 година

Какво е правила Франция през колониалните времена не променя факта, че гладомора е геноцид. Точка.

139

бих и повярвал

преди 1 година

Ако не бях прочел спомените на полковника от НКВД!Никакви обяснения не могат да оправдаят яденето на съседски деца!

138

много си умен

преди 1 година

До Анонимен 159 А в Америка защо бият ***,а!?:))))

137

Шайка

преди 1 година

Голодомора е предизвикан не от руснаци а от СЪВЕТСКИ ЕВРЕИ ..ТЕ СА ЧУДОВИЩА

136

ЖужЙе

преди 1 година

Нация от пияни уро...си!Ето това са русНАЦИте!Дори тази женица цялата се е зачервила от плюскане и пиене.Тия трябва да се затрият на всяка цена.Един жив не трябва да остава,че иначе се въдят,като амебите.Едно като има още 40 излизат от него.

135

Истина

преди 1 година

Франсетата онази убавица с пастите къде я забравиха? Защо не глаС/Дуват за/с нея първо, после да гледат в чуждите градини.

134

Анонимен

преди 1 година

Русия поиска само едно нещо от Украйна неутралитет но те дори и с това не се съгласиха.

133

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите лидери са дали на Украйна Донбас и облатите около него по поречието на Днепър и на изток от него за да имало и в Украйна пролетариат. Както всички вече знаят Крим им е предаден от Хрущов и то по погрешка а западните покрайнини са им дадени лично от Сталин

132

Анонимен

преди 1 година

От съветската власт най много е загубила Русия а най много е спечелила Украйна. Именно от съветските лидери тя получава Донбас и Крим а западните области лично от Сталин.

131

Анонимен

преди 1 година

До написаното по долу интересно 30 год. никой не се сетил за това което дори за българите. Изведнъж сега се сетиха.

130

Анонимен

преди 1 година

Манипулациите продължават.

129

Анонимен

преди 1 година

Сталин е грузинец точка. Какво искате от Русия. Запада е вършил много лоши и дори ужасни неща със своите колонии. САЩ са унищожили индианците като цивилизация. Това не е ли геноцид. Геноцид е.

128

Анонимен

преди 1 година

До чета последното изречение.... Виж сега твоето заключение се отнася до сорросоидната доктрина която се основава на лъжа и измама с цел инсинуации и манипулации. Например нагло фалшифициране на лайковете. Всеки честен непредубеден читател по форумите го вижда.

127

Анонимен

преди 1 година

Една цяла година не се спряхте да манипулирате лайковете в полза на сорросоидите. Не е ли вече малко прекалено.Това е бг. вид цензура.

126

Анонимен

преди 1 година

Сталин е грузинец не е рус нак. Той е отговорен. Защо обвинявате Русия. Само защото е юридически правоприемник на СССР.