45

Анонимен

преди 1 година

... Zлодеите в Кремъл за последните 100 години са погубили милиони руснаци и украинци и то в мирно време...

44

Космонавт

преди 1 година

До Нане Сталин нанесе най големия удар срещу болшевишките орди които бяха разяли Русия. Изби 30 милиона троцкисти и болшевики, така ги смачка, че пред него нацистите изглеждаха като статисти. Жалко, че сега не е на власт, за да удуши собственоръчно онова джудже в бункера или да го прасне с шило във фонтанелата, за да има цикличнност.

43

Анонимен

преди 1 година

Аз имам познати в одеска облас където живеят българи от 2 века - те казваха че са виновни тези с многото волове които ги убиват за да не вземе власта (раскулачване) Даже и българи са правели това (убили воловете си и ги изяли ) Трактори потова време няма и са орали земята с волове и това една от причините ако не и главната !

42

Анонимен

преди 1 година

Лендлийза е надлежно договорен и документиран. Подписан от Сталин. Какво повтаряне? Но не им отърва на величието на руснаците да си го признаят.

41

Анонимен

преди 1 година

Индустриализацията през 30-те години е платена със злато, жито и петрол. Затова народът е гладувал през 30-те. Индустриализацията след 1945 година е безплатна и затова народът на СССР започва да живее добре. Кражбата е необходима, за да не плаща народа с гладуване подобряването на живота.

40

Анонимен

преди 1 година

На лелчето не и харесва..и на Кремъл не им отърва кат им изкарват кирливите ризи и това да се дава гласност относно истината на комунистическият режим...те така и у нас - окупаторите :чрез унищожаване на интелигенцията ..замествайки я с другари от села и паланки - изведнъж без нито една жертва и реални събития- стават освободители..

39

Космонавт

преди 1 година

Най луди са китайците. През 1958г. избиват врабчетата, като чрез шум не им позволяват да кацат за повече от 15 минути, защото това е максимума в който птичките могат да прекарат в полет. По този начин са избити 2 милиарда врабчета които се грижат за баланса на гъсениците и скакалците. Естествено, на следващата година реколтата е била помляна от насекомите и над 20 милиона китайци умират от глад. Имало е и случаи на канибализъм. Толкова за комунистическата мисъл.

38

Анонимен

преди 1 година

Украинците са криели житото, както днес новите кулаци зрънчогледи го крият и искат помощи от държавата и се оплакват от ниската цена и евтиния хляб. Не го продават на тази цена. Какво да направи държавата срещу кулаците?

37

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата индустриализация на СССР се е случила след 1945 когато руснаците буквално изнасят цели заводи от Германия към русия. Военна плячка си е.

36

Анонимен

преди 1 година

Нане ти за лендлийз чувал ли си? Е и за това не им отърва на руснаците да говорят.

35

Анонимен

преди 1 година

Колко зърно е изнесено за Запада през 1932-1933 година. Те са яли зърното на лошия Сталин.

34

Анонимен

преди 1 година

Без Голодомора нямаше да има индустриализация на СССР и американски и германски технологии за оръжие, танкове. Голодомора спаси СССР от поражение през ВСВ. Злато и зърно са били валутата, която са приемали Запада, САЩ, Германия за западни технологии.

33

Анонимен

преди 1 година

Не е русия виновна. Виновни са богатите, воловете и плъховете.

32

Анонимен

преди 1 година

голодомора не само в усраина но в Русия и Кахахстан Утивът воловете и ги изяждът за да не ги разкулачват ! а през пролетта няма с какво да се оре - авторката е жена и не помня но който иск ще я намери тази книга ! Корнилов (участва в предаването вечер с владир соловьов) истрик които ще разсърди американофилите тука !

31

Анонимен

преди 1 година

Укрите са имали жито но са го крили за да гладуват руските войници. Като го крият обаче то е изядено от плъховете и няма какво да засеят. Следва глад.

30

Анонимен

преди 1 година

Сталин и Берия все пак са грузинци. Кога друг път ще им падне на чалъм да уморят толкова врагове.

29

Космонавт

преди 1 година

Русия срещу Франция, Русия срещу Англия, Русия срещу САЩ, Русия срещу Украйна, Русия срещу Гемания ...нищо ново под слънцето, само агресия и диващина от монголското блато. Новият химн на Русия - Me Against the World на 2Pac.

28

Анонимен

преди 1 година

Бедните няма кво да ядат, а богатите ядат волове. Дрън. Дрън. Врели некипели.

27

Анонимен

преди 1 година

През Втората Световна война, в обсадения Ленинград е имало и случаи на канибализъм, не само на ядене на мишки. Казвам го за да не се повтаря, не за да обидя някого. Не се е случило от хубаво.

26

Анонимен

преди 1 година

Всичко се знае и е библиотеките а сега в нето ! Виновни са по заможните които за да не ги разкулчът изяждът воловете а през пролетта няма с какво да се оре !!!! Аторите са една жена и историк корнилов (фейсбук) които и пише , че умирът и цели села но чисто руско население (то и до сега има такива села и даже само с българи и дядо Бальо е дин от основателите преди два века