105

Анонимен

преди 1 година

Гладомора не засяга само Украйна, а и други републики и области на СССР! КОМУНИСТИТЕ, не руснаците изеемват от глупост и житото за посев на земеделците. Това, ако не е грозно изопачаване на историята, здраве му кажи. Но франсета мълчат за Волонското клане. За Хатин също мълчат, а точно сега има годишнина. Много странно за какво са се сетили, другото пропускат? Ами посмърто да наградят с Ордена на почетния легион Бандера и Васюра, "Героите на Украйна"!

104

Анонимен

преди 1 година

Значи Захарова признава , че е имало см*рт от глад.Сега нека направи още едно усилие...Да признае , че е планиран от руската държава..

103

Анонимен

преди 1 година

Аз я обичам, а Тя си знае. Не се съмнявам. Спя спокойно.

102

Анонимен

преди 1 година

Русия е била пример и за България в извършване на геноцид над собственото си население при вземането на комунистическата власт! И тук е имало насилствена колективизация.

101

Анонимен

преди 1 година

До 139.....Робството и колкониализма е осъден от всички държави по света.Включително и САЩ и Франция.Но Русия никога не е признала своя колониализъм и геноцид.

100

Анонимен

преди 1 година

Време е да се осъди и руското насилие.

99

тхб

преди 1 година

а франсетата в африка какво правеха да кажат

98

Колев

преди 1 година

Брей ,специалиската по френска любов ,товаришката Захариева само и вижте ,джуките,учи на морал френският парламент,също като началника и прелюбодеец,и блудник,според Закон Божий ,товариш Путин,и той разведен с любовници ходи има копилета от Канева,има и руснаци писаха че такава точно Lesbih

97

999

преди 1 година

И къде е изнасяно житото от СССР тогава?Защо за събития,случили се през 1932 - 1933 г.се говори сега в долната камара на френския парламент?

96

ДОБРО УТРО !!

преди 1 година

До ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ!!!!!..........Сигурен съм, че сега след тези тежки слова на Франция, Русия си го е преместила в другия крачол !!!!

95

Анонимен

преди 1 година

А в България гладомора или геноцида ще го признаят ли някой ден?

94

Анонимен

преди 1 година

Единствено мозъчен оток причинен от мнителност.

93

Анонимен

преди 1 година

Може да има моментен пристрастен политически отенък, но идеята Франция да не допуска глад в никоя държава в света не е лоша, все пак да видим как ще го реализират и дали са сериозни.

92

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Предполагам, сега след тези тежки слова на Zахарова, Франция ще си го премести в другия крачол?

91

Анонимен

преди 1 година

Удри таз руска кочииина :))))))))))) Гаврата с руската имзееет е пълна :))))))))))

90

Ами сега КВО?

преди 1 година

Исус Христос и всички Християни през 64 година от Христа Римската съдебна система ги обвинила че са секта от ВАМПИРИ в Юдеизма подпалила Рим заради почитателя на огнените палежи и воюването с огнени оръжия но в ОТВЪДНИЯТ свят:Исус ХРИСТОС

89

Йосиф РАЗСЛЕДВАЩ

преди 1 година

Осиновения милиардер от род на Юдеистки фарисей Йосиф Мътеняху-Флавий като римско ЧЕНГЕ разобличили Кой точно е Исус Христос и това бил бившето римско ченге Свети ПАВЕЛ имащ реномето на Велик Интелектуалец и Троянски кон при римляните..................Йосиф Мътеняху твърдял че САВЕЛ е ШЕФЪТ на САВСКА Царица наричана още с името голата ужчернокожа блудница Мария Магдалена която с черни африкански магии от Еритрея помогнала на Свети Павел от отвъдният свят да подпалят Рим

88

Руските педерасти

преди 1 година

са варвари и това изобщо не подлежи на съмнение.

87

Омакрон:

преди 1 година

"Ние защитаваме демократичните ценности по света..." Президента на Конго:"Бухаххахахахаахахахахахахахахахахахаха!"

86

1914-1917

преди 1 година

Укрите правят затвори за руснаци ако приказват на руски и ги държат голи при минус 10.