125

Анонимен

преди 1 година

До 154 Айде бегай с твоите съчинения някъде другаде.

124

Анонимен

преди 1 година

Явно ненаучили историческия урок! Искат Москва да идва за втори път в Париж

123

Анонимен

преди 1 година

Чета последното изречение и си мисля, руснаците до там са деградирали и сами признават че са искали да ликвидират не само украинците, но и казахстанци и руснаци, които не играят по гайдата на режима. А това с отричанетто - това е част от доктрината им - вършиш престъпления, но отричаш до дупка.

122

Анонимен

преди 1 година

ДоЯ па Я Това,че ти ходиш да просиш и си мислиш,че и Русия го прави Е айде кажи що Иран купува самолети от Русия,що Китай купуваше до ония ден оръжие за 10 милиарда на година от Русия.Бягай някъде другаде с жалките си твърдения.

121

Анонимен

преди 1 година

До Я па Я Хайде стига с тия украински опорки.Нищо не изграждат и Т-34 сами си го създават руснаците,а помощта им не е струвала и са я правили с уговорката да се даде Крим,за да се направи еврейска държава,но Сталин се отмята ,точно,щото нищо не е струвала тая помощ.Русия сама си печели срещу Германия.

120

Я, па Я

преди 1 година

До 150ти. САЩ изграждат цялата индустрия на СССР, двигатели, трактори, комбайни, както и прочутия танк Т34. За лендлиза през ВСВ да не говорим. СССР отговаря на доброто с Коминтерна, който действа като информационна служба за НКВД, ЧК и КГБ. Основна цел беше световната революция под господството на СССР. Не мирясаха и още продължават. Обаче няма лендлиза, та се налага да простят оръжие от КНДР, КНР, ИРАН и други световни лузъри.

119

Анонимен

преди 1 година

До Чудя се.Това,че ти пишеш за пари не означава,че другите го правят,а това,че си го мислиш показва ,какъв точно си.Като си защитават страната го прави на фронта,а не в сайтовете и то чужди.

118

Анонимен

преди 1 година

До Чудя се ... а без да се чудиш , защото трябва акъл, в по съвременен вариант е отказа и войната на ингилизите срещу желанието за независимост на фолкленските острови ..

117

Анонимен

преди 1 година

До Чудя се.А що не провериш руснаците като са изпратили човек в космоса тия дето ви дават пари ,какво са правили.

116

999

преди 1 година

Странно защо,но никой не споменава ,,Златната блокада",въведена през 1925 г.Тогава СССР няма право да плаща в злато,а само с нефт,зърно и дървесина за внесени чужди технологии.От 1930 до 1934г.Западът изисква плащанията да бъдат само в зърно.Санкционната война се води много отдавна,както и манипулацията ,,проблем - реакция - решение".

115

Я, па Я

преди 1 година

Гузен не гонен бяга. Голодомора е дело на комунистическата върхушка на СССР и лично на Сталин. Какво общо има това с днешна Русия. Явно, че или СССР се е върнал или днешна Русия иска да е наследник на СССР само за нещата които и отърват. Обаче наследството влачи със себе си и активи и пасиви. Така, че Русия трябва да реши какво иска. Ако се обявява за наследник на СССР да приема и доброто и злото. Ако ли не, да реши какво е Руска империя или Руска федерация. Пълна шизофрения е днешна Русия.

114

Гого

преди 1 година

Рашиската се изказва неподготвена. По време на френското владичество в Африка на сегашните територи не е имало войни или геноциди а всички са били свободни и демократични. Сега тези войни в Африка са именно от хибридната война на Путин срещу света.

113

СС

преди 1 година

До redordead. Ами да се отцепят бе. Да си направят свои държави, както направиха републиките. Като им е толтова зле, защо стоят. Или ти прецени, че ги държат в крепостничество. Ходил ли си там, разговарял ли си с хората, че да знаеш че са крепостни.

112

Shark

преди 1 година

Кога франсетата ще признаят турското валдичество в България за геноцид. Ааа, забравих, те тогава са подкрепяли османската империя и сега не им отръва да признаят това. Двоен аршин отвсякъде. Да не говорим за техните престъпления в колониите им в Африка.

111

R.A.T.M

преди 1 година

По същото време в Щатите е голямата депресия и също хора умират от глад или се самоубиват

110

данчо

преди 1 година

До Гьобелс ряпа да яде------сталин ряпа да ядеот детето до старика всички срещу болшевика

109

Анонимен

преди 1 година

Франсета! На 22 март 2023г. се навършиха 80 години от клането в Хатин! Беларусите са дали милион и четиристотин хиляди цивилни жертви! Екзекутирани и изгорени. Не пострадали при военни действия! Укрите яко са се вихрили 1943 година! Добра работа! На 11 юли стават 80 години от Волонското клане! Унищожени са 200 полски села от укрите! Вземете та почетете тогава загиналите брадатковци от Втората Чеченска война!

108

Шоги 6

преди 1 година

Някой да се сети и провери по време на тъй нареченият "голодомор",какво се е случвало в Англия и другите страни...колко стотици хиляди са загинали от глад....?!!! Или пак мерим с двойния аршин?!!!Или както наредят от НПО....?!!!

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14об5Ох, на батко гениичето! "Руската"държава е управлявана тогава от ндивид, дето на 10 години не е знаел бъкел руски!!!!! Според теб Хрушчов и Брежнев също са руснаци?

106

България

преди 1 година

Даде език и религия на Русия