242

Анонимен

преди 1 година

Както и да се погледне, Путин няма печеливш ход в тази война, освен да признае провала си и да се оттегли от Украйна! А той струпва ядрени оръжия на границата с Беларус. Кой тогава е истинският войнолюбец, Байдън ли?! Това е уникален шанс за народа в Беларус да да се оттърват от своя диктатор, като излязат на протести срещу разполагането на оръжие.

241

Я па ти..

преди 1 година

До Ехаа 394 Май ти се умира ,а ?Недей така бе човек. Помисли и за семейството си.

240

Мужик

преди 1 година

Жужето се е пoбьpкалo, страх го тресе че отива към ада като победен лyзъp. Опитва се по пътя натам да завлече целия свят включително боготворящите го РУСОФИЛИ. Прав ви път бeзмoзъчни същества!

239

Пенсионер

преди 1 година

Абсолютна вярно. Путин е напълно изпе-р-кал.Няма ли нормални руски генерали да го спрат ? Ако не , ще се наложи САЩ да го спрат , но никак няма да се хареса на никого. Как е възможно да има българи които подкрепят Путин и войната ?Къде ви е акъла.Не виждате ли че Апокалипсиса наближава ?

238

РусоФоб

преди 1 година

Цялото семейство проституираме, ама аз нося най-много пари.

237

Анонимен

преди 1 година

Урокът за тирани и агресори навсякъде - от америка до украйна и отвъд - е ясен. Само ядрените оръжия могат да им предложат застраховка срещу ядрено изнудване от безмилостни агресори като байдън

236

100%

преди 1 година

Путин взе правилното решение!

235

защо не...

преди 1 година

Путин също така се опитва да свърже собствените си планове в Беларус с дългогодишната практика на САЩ да разполагат ядрени бомби в съюзнически държави като Белгия, Холандия, Германия, Италия и Турция!

234

Анонимен

преди 1 година

Напротив, Путин се е консултирал със Си и с Лукашенко и те тримата са юнаци, човеци и умни хора. А на Острова, в Брюксел и зад океана са лъжци и лицемери.

233

Анонимен

преди 1 година

"Ако дадеш риба на бедният,той ще се нахрани веднъж,но ако го научиш да лови риба, винаги,ще е нахранен" . Всеки знае тая поговорка, Путин е решил да направи точно това със запада. Ако им даде газ,те ще имат за една зима,но ако се научат да си произвеждат,ще е друго. И точно заради Путин,евро лидерите денонощно газ пикаят

232

Аз

преди 1 година

Отговорът на бомбите с обеднен уран и тн. Нещастни драскачи!

231

Джуджето просто

преди 1 година

Няма смисъл да се перчи с келявите си ракети в Беларус, защото и без това не може да ги използв...

230

Американ

преди 1 година

Внимание!Ушевите гладни корумпирани ховосексуаристи на *** руската присружница ви дебнат с цивилни черни коли скрити като мишки с тринога където няма знак и е искуствено занижена скоростта за да ви ограбят!Датова увеличиха глобите да ви дооберът каквото ни е останало така е като си мълчите роби свободата не е за всеки!

229

Има 2 полюса

преди 1 година

за сведение на русифилистиците ! Справете се с географията !

228

.

преди 1 година

Някой танцуващ на токчета е писал щуротията. Зеленски има влияние в артистичните среди на Новото нормално.

227

Анонимен

преди 1 година

Путин и глупаците покрай него ще ядат дядовия, няма да им се размине. Но да му мислят и платените им *** в България, да млъкват овреме, да не отнесат и те дядовия.

226

Мразя Бг

преди 1 година

Политиците в Бг са с остаряло мислене от преди 70 години затова е държавата на мафията и корупцията и затова нормалните хора ще я напускат!

225

Анонимен

преди 1 година

Рашките имат мега яки ракети, самолети, подводници и танкове. Карал съм ги всичките!

224

Нострадамус

преди 1 година

До 365 На България също

223

Анонимен

преди 1 година

Нека да изпробват цар бомбата в Лондон. Голям кеф ако острова потъне.