282

rael

преди 1 година

Дано не се стигне до ядрен арсенал, че тогава цяла Европа я чака мрачни години. Като мухи ще мрем без да разберем. Дано разума надделее. Америка винаги е искала да диктува, а на Русия и омразна вече. Путин е луд, дано не му прещрака. При такава война победители никога няма!

281

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

до 297 Ти като свободен гражданин си свободен сам да си избираш източниците и да си градиш собствено мнение. Ако беше "свободен гражданин" в РФ щеше да имаш достъп само до една медия, и да бъдеш осъден до 15г затвор ако ползваш ВПН за да гледаш други медии или си постваш подобни коментари в социалните мрежи.

280

до 301

преди 1 година

а ти какво правиш тука? лицемери като тебе най-обичам

279

ХАХАХА

преди 1 година

Мирни идеи за Украйна??? Къде са тези идеи, да ви видим сега. Кой развали спирането на войната месец след началото и, а??? Кой отрича мирния план на Китай, а? Русия или щатите. Отговорете, не си чешете езиците с глупости, защото ще задам и следв въпрос - Кого изпревари с един ден Русия с превантивен удар???

278

te me na

преди 1 година

егаси тъпата статия, пълна с лично мение, убеждение и многократно използваща едни и същи, вече ползвани в хиляди други статии епитети. Не съм сигурен, че това не е поляризиране на мнение...или? Аз като свободен гражданин бих искал да получа суровата информация, на база на която ще мога сам да си съставя мнение....не мио трябват *** като вас репортери да ми казват аз какво да мисля.....Боже къде стигнахме....

277

Анонимен

преди 1 година

Малее русoробите как скачат да бранят майка си Русията. Няма такива дупевaдци никъде.

276

до 296

преди 1 година

кое му е добрето? Радваш се, че Русия депортира деца от окупирани територии?

275

Паню Баирски

преди 1 година

Много скоро този убиец ще бъде поставен на място - той вече се опозори пред целия свят!

274

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Путин всеки ден убеждава света, че РФ не може да продължава да съществува в този си вид.

273

Лаврентий Берия

преди 1 година

С наближаването на изборите цялото тр/олско блато ври и кипи! От ранна утрин са "впрегнали" усилия да защитават Сатрапа Путин и да убеждават българина в "русофилската" му съдба. Безродна Zган! След 5 дни българина ясно ще ви покаже колко точно сте - 12%!

272

жалка история

преди 1 година

Докъде са се докарали "добрите сили" - молят се другарят Си да се скара на лошия Путин, че иначе...

271

Зозо

преди 1 година

Хахааа, Копейката и Болен си мечтаят да са като Лукашенко. Тотален слуга на Мордор :)))))))

270

Банкеръ

преди 1 година

Дружина Полска беше струпала войски и оръжие по границата с Белорусь,но сега мерака им за сражение минава,като ерекция.Наясно са,че ще има отговор и то радиоактивен.Оства им да пращат оръжие в Украйна докато имат и после да се предадът.Предстои им избор на кого и колко да плащат за газта.На Осло или на Москва и в двата случая ще плащат инак се връщат към въглищата.

269

Анонимен

преди 1 година

Изчезне ли русията света ще стане по-добър.

268

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма "мирни идеи". Тя изобщо няма идеи. Решенията за нея си се вземат от САЩ от поне 20 години насам.

267

ЬЬЬ

преди 1 година

Лудостта на путин е безгранична и само победата на Украйна във войната и свалянето от власт на този диктатор може да нормализират нещата в цяла Европа и даже в света.

266

398

преди 1 година

Аз лично много бих се радвала Турция да си прибере цялата югоизточна България, да ги видим тогава родните патреоте колко струват извън клавиатурките. Да ги видим дали ще плачкат на САЩ и ЕС за помощ. Да ги видя дали ще казват "Ние сме за мира". Да ги видя ще хванат ли пушки да се бият. Но аз и сега знам какво ще стане. Ще се наведат и ще отворят бузи - най-характерната черта на БГ патреота.

265

Обострение

преди 1 година

Тази "статия" е една словестна диария.

264

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 391 ....Русия е суверенна държава ....ами Украйна каква е ве.Човек трябва да си пие редовно хаповете иначе го избива на фантазии.Според тебе Турция която е суверенна държава и има претенции че в Кърджали,Смолян,Разград Търговище има турско говорящи и те са ПОДЛОЖЕНИ НА РЕПРЕСИИ тъй като официално в България се говори български а не турски решава да ги денацифицира и че сме ПИДАЛИ и идва да ги осводи тя в правото ли си е да го направи.

263

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 396 Нищо не ти се разбира както трябва.