262

Анонимен

преди 1 година

Полячетата правят голяма армия и започнаха да трупат въоръжение на границата с Беларус. Сега ще бъда доста по внимателни в русофобията си и в плановете да атакуват Беларус, както и Калининград.

261

Анонимен

преди 1 година

крайно време беше то европа се натъпка с американски атомни бомби дето са насочени срещу луната - да има и малко руски

260

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Щатите колкото и да се пънат Русия ще спечели и те го знаят. Дори самите Американци (народа де, не военни политици и пр.) мразят и ненавиждат и "ПРЕЗИДЕНТА" си, и момощта за Украйна, а и самата Украйна.

259

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

РТ и другите руски медии и инфлуенсъри непрекъснато пускат нови алтернативни истини. Вече почти не правят опити да крият, че показват фейк новини. Последно даваха как украински военни с джип спират и тормозят руска майка с бебе в колата, даже стрелят във въздуха като можахедини - естествено всичко е добре заснето на камерата в автомобила. Само че тази модификация на джипа се прави само в РФ, а геолокацията на пътя е в територия окупирана от РФ...ама подробности, важното е че бебето реве.

258

карачанаков

преди 1 година

Другарю Путин ,Лукашенко съм ве,аве дай да сложим някоя друга ядрена система у нас в Беларус много те моля ,че знаеш ли ги тез украинци какво ни мислят. Путин:След като ДЪЛГО МИСЛИХ реших да удовлетворя молбата на другаря Лукашенко и ще разположим ядрени система.Тук няма нарушение Беларус са наша страна така че спазваме условието да не слагаме ядрени оръжия в чужди земи. Чул това Лукашенко казал браво на Путин той е добър човек и МИРОЛЮБЕЦ!!!!!!!!!! Сигурно така са се развили нещата.

257

Анонимен

преди 1 година

Русия предупреди, че ще отговори на всяка една ескалация, и конкретно предупреди за изпращане на амуниции с обеднен уран. Русия е суверенна държава, която не с ръководи нито от американци нито от китайци. А и какво толкова хленчите, ФАЩ са нафрашкали европа с ядрени оръжия от край време. Хем ги предупреждават хем пак реват като бити пugали

256

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия !

255

Да

преди 1 година

Лъжа....

254

Автора забравя нещо

преди 1 година

В колко Европейски страни е САЩ е разположил ядрени оръжия ? Германия Белгия Холандия Турция ! Без да броим ядрените арсенали на Франция и Англия ! И всичко това е насочено единствено срещу Русия ! И това е от 60 години така ! А сега САЩ ще снабдят и Австралия с ядрени оръжия ! Защо си мислите че Русия трябва да стои и да гледа само ? Вижте границите на НАТО през 1949г.и сега ?! При положение че обещаха (излъгаха)на Горбачов да не се преместват и сантиметър на изток !

253

Каквото повикало...

преди 1 година

Русия си има Калининградска област с вече инсталирани ракети, ако иска да обстрелва Окраина или Европата - не й трябва Белорус за тази цел! Отговорът НЕ Е по някакви мирни укро-инициативи, а по "грниялната" идея на британците на разпръскват из Окраина обеднен уран чрез снаряди за танкове...... Ама то трябва да се разпръснат поне няколко такива снарява и из британските полета, та да спрат лордовете да дрънкат оръжия и да се кротнат малко

252

Мисирките

преди 1 година

Не ви разбирам смисъла на заглавието? НАТО е мирна организация и войната е мир - така ли?

251

Анонимен

преди 1 година

"Путин току-що постави началото на нова ера на разпространение на ядрени оръжия" - Kaкто обикновено прехвърляте от болната глава на здравата. Началото на новата ера на разпространение на ядрени оръжия го постави Пиндостан с АUKUS и доставката на АПЛ в Австралия.

250

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да бъдат разположени ядрени оръжия в Беларус! Ако все пак това стане, вероятно НАТО ще разположи такива в балтийските държави или Полша. Това горене от страна на Кремъл е израз на безсилие и нищо повече. От ден на ден стават все по-жалки....

249

Да се знае!

преди 1 година

Британците първи изпратиха обеднен уран в Украйна!

248

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен САЩ са доставили ядрено оръжие в почти 10 Европейски държави и регулярно ги обучават как да го употтребяват. Обаче тези всичките мрънкачи, против същото в Белорусия никакви ги няма да коментират какво прави САЩ

247

Анонимен

преди 1 година

Поредния бисер от империята на лъжата - "мирните идеи на Украйна"! Само сляп, глух и излязъл току-що от някоя дупка може да твърди, че Украйна имала мирни идеи.

246

Анонимен

преди 1 година

Защо е тоя " вой " до небесата ? Някаква истерия,че Русия разполагала ядрено оръжие в Беларус?! Защо никой не скочи,когато внесоха Американско такова на територията на Европа? Такова има отдавна в Европа! В Германия,Белгия,Холандия и Испания.

245

R.A.T.M

преди 1 година

Лукашенко: запада ще изпраща оръжия с обеднен уран, на на нас руснаците ще ни дадат с обогатен уран. Да си бяха стояли мирно англичаните в Беларус нямаше да има тактически ядрени оръжия.

244

Да допълня...

преди 1 година

До защо не...403 Турция няма ядрено оръжие. Недей да лъжеш. Запитай се защо има ядрено оръжие в някои европейски държави ? Паритет се казва.Докато Русия надума ядрени мускули и заплашва да унищожи Запада , така ще бъде.

243

R.A.T.M

преди 1 година

Е нали му бил васал, сега пишете, че против волята на Си действал. Седнете и се разберете пропагандата. Обикновено васала отива при господаря си като Зеленски с американски самолет. Като каже шефчето никакви преговори с руснаци и ти чиннно изпълняваш. И много важен момент когато Байдън отива при Зельо първо се обсъжда с руснаците да не го бастисат с някоя ракета в Киев да не стане ескалация.