222

Анонимен

преди 1 година

На Русия и трябва млада вълна политици. Тия старци са отживелица само им вижте мислето от преди 50 години

221

Факт

преди 1 година

Какви мирни идеи!защо лъжете...

220

Космонавт

преди 1 година

До Бесогон Неудачниците са в Русия и на фронта в Украйна, украинците ги мелят на кайма. На никой от българите (русофилите не сте българи) не му/ни дреме за Лилипутин, какви небивалици сънуваш? Истинските хора имат принципи - не на войната, не на изтреблението на бели мъже в боеспособна възраст, не на мародерството и геноцида срещу което и да е мирно население. Ако беше русофил, щеше да си против войната, защотоо руснаците не са безсмъртни. Ти си обикновен путинист и идолопоклонник.

219

Анонимен

преди 1 година

Добре написана статия, браво

218

АНГЕЛ

преди 1 година

Всичко това е в отговор на снарядите с обеднен уран който Англия иска да праща на Украйна и струпването на Полска война край границата с Калининград което е особенно притеснително за Русия но нашите медии нито дума по въпроса. Истината е, че много малко е необходимо да се започне масирана ядрена война

217

Бесогон

преди 1 година

Баща му го навика, че е станал *** на 30 години и по цял ден лежи и пърди и го хранят, на него Путин му е виновен.Не може да събере пари за коз - Путин му е виновен.Никоя мацка не го отразява, щото е по - скучен от шоуто на цитиридис - е, Путин пак е виновенСмеят му се, че се шляе по улиците като хамовото семе и е посмешището на града - он се пени, псува, обвинява Путин, КГБ, ДС к комунистите.

216

Бесогон

преди 1 година

На неудачниците и отритнатите от обществото. Путин им е виновен за проваления живот, да не си помислите, че са некадърни или мързеливи, нееееееее

215

Анонимен

преди 1 година

После в 3.15 да се готви Париж, те ше са вече будни и ше видят с очите си.

214

Анонимен

преди 1 година

Запушете си ушите, в три часа взривяват Ню Йорк, взрива от рушката Сърма с ядрена глава отпреде ше се чуе чак до Джакарта. Който е заспал, сори, ше се събуди.

213

Бесогон

преди 1 година

Путин само да плюне и келявия остров, населяван от рожби на инцест и пакистански мигранти ще е само спомен. Но Путин не е луд, че да вади атома, защото от ядрени взривове никой по света няма полза.

212

Анонимен

преди 1 година

А краварски ядрени ракети в еВРОПА може ?! А в България има ли ?? Някой да е проверил краварските бази ?? Хах ... Уродливи политици

211

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е изплашена, само чуйте Путин и кликата му. А вие как сте, взривихте ли вече ЮКей или след 15 минути ще го взривите?

210

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Ясно, специалната операция върви по план щом трябва да се слагат ядрени оръжия в Беларус.

209

Бесогон

преди 1 година

Как ще уплашиш руснака бе, анонимнико колибарин?! Как се плаши народ, който е завладял 1 /7 от цялата земна суша, как се плаши народ, който при 5 градуса температура е по потници, как се плаши народ, който пръв прати свой човек в най - неизвестното пространство - Космоса, как се плаши народ, който десетилетия наред обираше медалите по олимпиадите? Идете уплашете дядо Иван, да се заредим с пуканки и ви гледаме сеира как ще уплашите такъв народ.

208

Бесогон

преди 1 година

Каква Русия ще плашите бе, нежняци, руснаците ти кажат за някой град, че е близо, погледнеш - той се окаже на 1200 километра и за тях това наистина е близо. Ей в такива мащаби разсъждават жителите на необятната руска земя, в която цяла Европа се нанася почти три пъти. Ето срещу такава страна си мислите, че можете да воювате и да победите - ха - ха, но само в мечтите ви, рече и отсече Владимир Владимирович.

207

хахаха

преди 1 година

До АнонименНие сме спокойни, ама вие доста голямо внимание обръщате на алъш-верижа между Цар Путин и Крал Лукашенко ахахах, що не си лягаш, ами тролиш из целия сайт ?

206

излезте от филмчето

преди 1 година

Кой знае какво станало, това са съюзници, могат си разменят квото искат.Вие в къв филм живеете, че си мислите, че единствения съюз на тая планета е нато, не искам си представям ако утре Китай и Северна Корея се включат в украйна, ахахах.

205

Бесогон

преди 1 година

Само комплексирани, социално осакатени индивиди, хомосексуалисти и наркомани злобеят срещу Русия. Няма нормален човек, който да не подкрепя братушките и Путин в борбата му за запазване на мира и традиционните семейни християнски православни ценности.

204

Анонимен

преди 1 година

Не ми било бесогон, най ми било трольчик на самогон.

203

Бесогон

преди 1 година

Няма го пияндурника Елцин да харизва на пиндосите руски национални богатства. ВЕЛИКИЯ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН е тук и вие ще усетите с цялата му тежест величавия гняв на РУСКАТА МЕЧКА, ястреби не, а пилета проскубани.