57

Анонимен

преди 1 година

За да полудяват жените и ги надъхват за див кариеризъм и независимост и ги отдалечават ненормално от женската им същност, което надхвърля с много борбата за равенство на двата пола, трябва от другата страна да омачкат яко мъжете, като ги затворят в отровната мъжественост! Резултатите скоро ще са налице- безброй истерични, нежелани, агресивни жени с разбити семейства, но готов материал за НПО тата и техните извратени представи за бъдещето!

56

Анонимен

преди 1 година

Аааааа... кучито не се е подписалооооо....кучито на пазача

55

Алоуу, прокуратурата

преди 1 година

Нали се самосезирахте по снимки във ФБ за "битата" Димитрова? Нещо да се самосезирате сега, а?

54

Анонимен

преди 1 година

Преди дни в новините по бнт имаше репортаж за жена, системно пребивана от мъжа си, която най-накрая се осмелила да го осъди . Показаха нейни снимки с подобни синини и кръвонасядания под очите, изглеждаше ужасно. Но най-ужасното беше , че повечето време побойникът й казвал: "Спокойно, аз знам как да те бия така, че да не ти личи!".....осъдили са го на 1 год. Условно!, а и други жени са се оплаквали, че са пострадали от него.

53

Отегчен

преди 1 година

А сега съд до дупка!!! Набеждаване на човек в престъпление, лъжесвидетелстване, причиняване на неимуществени вреди на Вергов, семейството му, родителите му, дъщеря му и т.н. Съд докато и вземат и последното имотче! Да не говорим, че говорим и за престъпления по НК !!! Никаква милост! Не може всяка ккукундрела да съсипва човешки животи защото се почувствала отхвърлена! Не може!

52

Анонимен

преди 1 година

Освен Вергов, сигурно и Доналд Тръмп е участвал в насилието. Нали според точно такива нереализирани ''личности'' в социалните мрежи Тръмп е пребил и тормозил сексуално 90% жени от планетата.

51

Димо

преди 1 година

,,ЕVA" защо е лошо заглавие за списание????

50

атотимен

преди 1 година

Да минат на детектор на лъжата и двамата, а защо и не всички тези с подписите и истината ще лъсне.

49

Анонимен

преди 1 година

като му разваляше семейството и знаеше ,че е с жена и дъщеря ,хубав беше,като мина ролята, побойник бил..я бе ***..

48

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ех Дидииии......ти си мислеше, че ще изкараш някоя кинта, ама нъцки!

47

Анонимен

преди 1 година

Амбър Хърд лъжеше по-добре. Всеки може да си направи грим все едно е ударен и да пусне сълза. Странно е че се е снимала за доказателство пък чакала пет години да покаже снимка. Голи приказки не се приемат защото хората лъжат, затова приказки без покритие не важат.

46

Димо

преди 1 година

Това видимо е грим и има две следи където се е разтекъл ! А в списание *** от 2018 има голямо интервю с тази артистка /случайно го прочетох тази сутрин. в чакалнята на Сити клиник докато чаках за процедура/ Говори и за Вергов с добро!!!...Самата тя е странна птица като прочетеш това пространствено интервю!?!?

45

Анонимен

преди 1 година

Самият факт, че публикува смехотворните си ''доказателства'' в социалните мрежи вместо да ги достави на органите на реда/съд/прокуратура доказва достатъчно относно намеренията на тази.

44

Анонимен

преди 1 година

Интересно има хора още й вярват, дано да е направила някой лев от картините дето продаде и от Нпото грантчетата, че скоро едва ли ще види читава роля някъде, освен в някой филм спонсориран от НПО на Казакова

43

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да си нищожна, жалка и с психически дефицити, за да излъжеш за такова нещо. Така излиза, че всяка жена, на която нещо не и изнася в отношенията с някой мъж, може да изиграе картата с домашното насилие и мъжа няма как да се защити от обществото, защото става автоматично виновен. Диана наистина не направи услуга на реално пострадалите от насилие жени. Получи се като в приказката за лъжливото овчарче.

42

до 40

преди 1 година

...Не, драги. В нормалните общества (дори у нас) съществува понятие ''невинен до доказване на противното'', а не обратното. Някаква кифла реве из социалните мрежи за нещо си, и дайте да убием някой с камъни защото кифлата така казва. Сори, систър. Не сме на ритуален съвет на някое племе в Зимбабве.

41

Анонимен

преди 1 година

Както се е видяло, Дианчето няма да изкара лесен кеш от тази роля.

40

НПО

преди 1 година

Употребена и прецакана. Дали започна да си дава сметка, че от НПО-то всъщност я прецакаха? Усетили са я, че психично лабилна, че иска да си отмъсти за това, че е била зарязана и леко са я "подбутнали". И то, щото е селско момиче се е хванало на куката. Да ама сега трябва много да се плаща за оклеветяване, за съсипване доброто име на обществена личност и т.н. Ама така е - понякога малките грешки в миналото оттекват със страшна сила в бъдещето.

39

Анонимен

преди 1 година

До 40...''Българите вярват в насилника''...Първо, няма две капки доказателства че оня е ''насилник'' от какъвто и да е естество. Хората вярвят най-вече на снимковия материал доставен от самата актриса, а именно снимката горе. А тук следи от бой няма.

38

истината

преди 1 година

От 2008 до 2022 има доста време сем. Халваджан не са ли в кюпа само г-н Вергов. Много избирателна памет.