Актрисата разпространи снимки от насилието, което според нея е станало преди повече от пет години

Екипът на „Откраднат живот“ взе отношение по скандала между Диана Димитрова и Юлиан Вергов. Актрисата обвини колегата си в насилие, а прокуратурата се самосезира по случая. В крайна сметка не се стигна до дело.

В позиция до медиите част от участниците в сериала отхвърлят я твърденията на Димитрова, че по време на снимките на четвъртия сезон на продукцията към нея е имало заплахи и е последвал побой.

Ето и пълната им позиция:

Още по темата
Като част от екипа на сериала „ Откраднат живот“ и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон, заявяваме следното:

1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г, че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали. Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.

2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че ѝ е нанесен побоя.

С уважение:
Маргарита Анева- счетоводител
Ивон Васева – асистент масовка
Мартин Пеев – трети асистент режисьор
Красимира Карачорова – скриптър
Елис Вели – гардеробиер
Иван Колев- изпълнителен продуцент
Евдокия Петкова – втори асистент режисьор
Радослав Манчев – главен грип
Поли Венкова- художник продукция
Ирена Дойчева – гардеробиер
Велина Павлова-художник костюми
Мариела Стоева – асистент костюми
Димитър Димитров – режисьор
Николай Кубадинов – гардеробиер
Мариета Спасова – асистент художник костюми
Владимир Ковачев – гардеробиер
Борис Славков- оператор
Добри Христосков- буум оператор
Дилян Иванов- втори асистент камера
Росица Герасимова – грим и прически
Ива Денчева – грим и прически
Юрий Цолов – звукорежисьор
Катерина Савова- грим и прически
Румен Дойчинов – втори асистент камера
Янко Такев – главен организатор
Александър Христов- изпълнителен продуцент
Светлозар Петров – реквизитор
Даниел Емарт – сет дресър
Здравко Василев – реквизитор
Татяна Петкова – втори асистент режисьор
Александра Боишина – втори асистент режисьор

Коментари Напиши коментар

137

Анонимен

преди 2 месеца

Напоследък е модерно (за щастие повече на запад, отколкото у нас) жени да се правят на бити или насилвани, за да търсят известност или тлъсти обезщетения. Не толерирам насилието срещу когото и да било, но ако ще се правите на бити, имайте предвид, че малко сенки за очи и крокодилски сълзи няма да докажат твърденията ви пред съда. И повярвайте, ако който и да е мъж, дори 50-килограмов либерал, ви удари с всичка сила и още повече ви изрита с обувка по лицето, щетите ще са мнооого, много очевидни.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите актриси няма ли друг начин да станат известни? А на този сериал и една серия не можах да се пресиля да изгледам повече от 5 минути. Такава боза.

135

Бачо Кольо

преди 2 месеца

До сара: другарко, как се крие такова нещо, особено ако се състои пред 30-тина човека? Май емоциите пречат на някои хора да мислят рационално...