37

Анонимен

преди 1 година

Слаба актриса и слаба й постановка.

36

Анонимен

преди 1 година

Това, че снимачният екип не е видял инцидента, не означава, че не се е случило или не е била удряна от Вергов. Още повече тя твърди, че режисьорът я е разубедил да подаде жалба в Мвр!....Прави впечатление с какъв ентусиазъм българите са готови да се подпишат, че някакво насилие не се е случило и по-скоро вярват на насилника, отколкото на жертвата. В нормалните общества е обратното. Що за народ?!

35

Анонимен

преди 1 година

Са си е редно целио списъчен състав за бъде обвивен че 3 месеца тва онова чък сега таковата. Тека фибмите от филми стаат флИми, а флимите фани ме, за гримите

34

Анонимен

преди 1 година

Сега Вергов трябва да я осъди за клевета и обида, за назидание на всички кифли.

33

Анонимен

преди 1 година

Виждал съм ударено око в ръба на шкаф (минимален удар в случая), а подуването бе мигновено. Размерът на синината/подуването на цялата периферия на лицето откъм окото се увеличи поне двойно спрямо другото око. На снимката имаме перфектна симетрия между двете части на лицето, но с малко повечко грим на едната страна. Това ако е ударено лице, със салфетка ще да е ударено. Само казвам.

32

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

Ауе и тая алкохолна фея какво се обажда. Направи си големия пр ама не знам кой ще иска да работи с нея вече.

31

Диян

преди 1 година

Трябва да правя секс с нея, за дапреценя дали е права.

30

Анонимен

преди 1 година

До Смях - А контактът е бил от крак, изритана била. не знам как се оцелява, ако мъж те изрита в главата.

29

ИВАН

преди 1 година

ВЕРГОВ МОЖЕ И ДА Я Е ШЛЯПНАЛ, АМА ЧАК ДА Я БИЕ И ПРЕБИЕ ВЕЧЕ Е ПРЕУВЕЛИЧЕНО!

28

Смях

преди 1 година

Къде на тази снимка виждате ''следи от бой'' не е ясно. Едно око (театрално затворено за бонус точки) не изгежда изобщо така дори след минимален контакт.

27

Анонимен

преди 1 година

И тази е актриса??? Мнооого слаба игра. Дори и в роля не може да влезе като си удари един шамар.

26

Анонимен

преди 1 година

българската Амбър Хърд

25

Анонимен

преди 1 година

До О, божке - Да, като те чете човек му иде да възкликне о, божке! Показала множество снимки. Поинтересувай се за театралния грим, можеш да си изготвиш същите, че и по-страшни снимки. Интересно, как е снимала на следващия ден, като е била с тия синини и не си е взела поне болничен? Да се наговорят двама-трима души, разбирам, ама толкова народ не е възможно, все един ще се намери да каже какво се е случило, ако наистина се е случило.

24

Анонимен

преди 1 година

Какво занимавате хората с тази *** и нейните индийски драми

23

Анонимен

преди 1 година

Никакво подуване не се вижда на това око. Има два тона грим както на другото око и е затворила окото за малко ''ефект''. Тази е за диспансера.

22

Анонимен

преди 1 година

Очаквам с интерес коментарите на някои хора тук, които веднага се хвърлиха да я защитават в предната статия.

21

Хайде, хайде

преди 1 година

Рано или късно настъпва време за плащане на сметката. Шоуто приключи. Дано Вергов не реши да го играе благороден и да я съди за един лев! На такива жени трябва да им се вземе и последната керемидка за да си дадат сметка, че така не може да се прави!

20

Koльо

преди 1 година

До О, божке.... А СУПЕР ИЗВЕСТНАТА АКТРИСА какво чака 5 години а а а а. Че са я отрязали и топ звездата скандалче!!!!!! Аре сега да ходи да копае нивите и да бере тютюн!!!!

19

червено и черно

преди 1 година

Пропаднаха спектаклите. Не е сън да й се размине.

18

О, божке

преди 1 година

Много е тъжно как месеци наред, толкова народ се изреди да защитава една кауза пердута. Очевидно този прехвален актьор е посегнал на тази жена която, каквато и да е, не заслужава да я ритат в лицето. Никоя жена не заслужава. И докато тя показа множество снимки, то пишман артиста му трябваха месеци да излезе с един текст как тя пък видите ли писала на дъщеря му? Ни в клин, ни в ръкав! И ние сме тръгнали за Европа? Добре сме си били под ехото на Езана в Османската. Не сме се развили особено! Жалко