77

Анонимен

преди 1 година

За първи път виждам снимката, и ако това е представила пред съда ще е пълен фарс. Не виждам никакви последствия от удар, а просто подуване от половинчасово реване.

76

Галин Костов

преди 1 година

Никой не се е съмнявал, че меката китка Юлиян Вергов има куража да вдигне ръка срещу някого, дори и срещу жена. Единственото нещо което е посинявал в живота си е калната шпионка на Владо Карамазов.

75

Анонимен

преди 1 година

За съжаление съм изпадал в ситуация, да бъда явно ощетен и ми е била нужна просто малко свидетелска подкрепа, но хората ги е страх и отказват, а и познавам човек, срещу когото е било лъжесвидетелствано. Абсолютно нищо не е ясно в този случай! Изглежда, че тя преекспонира нещата и ги вади на показ с конкретна цел, но също така и това обединение на цялата тайфа с подписка срещу нея силно намирисва - като гласуването под строй. Подозирам, че и от двете страни не казват (цялата) истината.

74

Deep Zone

преди 1 година

Да се посмеем на българската Амбър Хърд сега!

73

Сандо

преди 1 година

да шоследва ответният удар! Девойки с такова поведения - бой по канчето в съда, но ако ме питате мене и на улицата си заслужава боя

72

Муахаха

преди 1 година

Ей заради такива мин дили, има много истински жертви на насилие на които не се обръща внимание и на които не се вярва!!! Да вземе някой истински да я бошунира по укото да види какво е истинско подуване и посиняване! Не стига, че грим ми и лош грим! Аман от панири, циркове и измислени драми!Ако вземат да прибират всички луди по диспансерите, улиците ще останат празни!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Тая не успя да изкара за вноска по кредита

70

Умник

преди 1 година

Истанбулската конвенция какво е предвидила в такъв случай?

69

Анонимен

преди 1 година

В днесшно време по добре на професионалистка да идеш, с тея днешните жени, по евтино и без нерви излиза хаха

68

АнонимеН

преди 1 година

С ТОЛКОВА МНОГО ГРИМ НЕМОГА ДА ПРЕЦЕНЯ КОЙ ЛЪЖЕ И КОЙ КАЗВА ИСТИНАТА

67

Анонимен

преди 1 година

До 61 то вече е станало, почти всяко трето дете живее при разведени разделени родители, тоест в неномрална семейна среда, което влияе на детето

66

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм жената на Вергов, тая ще я хвана и наистина ще има какво да публикува после

65

Анонимен

преди 1 година

Ама тя нали твърдеше, че е изритана в главата от Вергов? Ако това е резултатът от мъжкия ритник в главата, то той изобщо не е опасен. Даже подутина липсва.

64

деж

преди 1 година

Стискат си заплатите, нормално!

63

Анонимен

преди 1 година

Диди, Дидии... май не мина номера, а.

62

Анонимен

преди 1 година

Хубаво гримче, ама бушоните не блестят... Обикновено се подуват първо в червено и после постепено минават към лилаво. Какво лъже тая? Актьорчета-позьорчета. Ако и завъртиш един хубав десен прав удар да не си мисли, че само бушон ще остави? Пукната скула, кръвонанасяне в окото, сцепена вежда. И ако някой може такъв снайперистки удар да нансесе - моите уважения. Ама в реалния живот не е така.

61

Анонимен

преди 1 година

Мярка няма тук- уж всичко започна за да не тормозят горките джеендери, а сега какво получихме... така и с жените- уж започнахме за да изравним правата и шансовете на двата пола, а сега какво получихме?! Няма мярка в нещата и пропорционалност в постигането на целите... Оттам и съмнението, че май целите са други изначално... Уж истанбулска защита на жените, ама не ...

60

Анонимен

преди 1 година

Ето и Мара Отварачката я биха онзи ден, но тя се е оплакала веднага, подала е жалба, извадила си е медицинско и т.н. Така се прави. А не 5 години да се таиш като мишка, да трупаш злоба и да кроиш план как да си отмъстиш на мъжа, който те е отхвърлил. А това със съобщенията към дъщеря му даже няма нужда от коментар, толкова е долно. Тази жена определено има нужда от специализирана помощ.

59

Анонимен

преди 1 година

Аз пък не вярвам тази актриса да твърди, че има свидетели, ако няма свидетели. Щеше да измисли нещо друго, ако лъжеше, не е ***. Моето предположение е, че тези са съюзили срещу нея. Изглежда невероятно на пръв поглед, но съм виждал и друг път как голяма група хора се обединява около 1-2 души, които мътят водите, и работят в тяхна полза и лъжат. Никой няма да си постави кариерата и живота на карта, ако не вярва, че е прав. Има нещо гнило в цялата робата. И, да, счетоводителите не са на снимки.

58

Кикбоксьор

преди 1 година

Ех, Юлианее... като гледам ''пребитата'' физиономния на тази, има какво да се желае в силата на ударите ти.