118

Анонимен

преди 1 година

Ако на Путин се признае военната му кампания и приеме този нов стил уреждане политически конфликти , то светът е изправен пред заплаха и несигурност.Кой тогава ще е гарант.Путин ли.Един убиец и терорист да определя законите и правилата ли.Има международно право на което се крепеше мирът и уреждаше до сега и които бяха от и основата при всяки преговори .Зачитащи волята у на двете страни.Всеки юрист ще го потвърди На кое тогава ще се крепи светът.На войни?.По подобие на тази?...Тогава България ско

117

Вън!

преди 1 година

янките от Европа!

116

Анонимен

преди 1 година

Нали Украйна бе независима и суверена държава. Какъв СъЩ какви пет лева Хахахахахах умен народ

115

Анонимен

преди 1 година

Със Хитлер спорозумение не може да има.Хитлер беше бит и изтласкаме неговите граници.Така трябва да се постъпва и с Путин.Хиълер беше победен с много жертви.На Хитлер не бива да се отстъпва.Когато на Хитлер се отстъпваше ,носеше война а не мир.Мир с подчинение не е мир.Путин е военнопрестъпник и трябва да бъде съден .Докато Путин е там и е Президент на Русия никой не може да подписва с него каквито и да са договори .Путин знае добре , че изходът за него е само война и поражение за Украйна.Този н

114

Анонимен

преди 1 година

Че те САЩ са си против прекратяване на войната. Те са жадни за кръв както винаги. Това го знае всяко дете.

113

Анонимен

преди 1 година

САЩ да си стои на Американския континент. Русия е съсед на Европа. Дори да я разкъсат на парчета, тези парчета пак ще бъдат съседи на Европа и техните проблеми ще са проблеми на Европа. Така че не ми пука какви ги иска САЩ. Аз искам спокойна Европа. А за да бъде такава, съседите ни не трябва да ни мислят за врагове. Защото нали знаете старото правило, като се подпали дома на съседа ти и ти може да изгориш. На тоя в блока през улицата не му пука, той само снима сеир и го пуска в нета. Реалност!

112

Анонимен

преди 1 година

Сащ ще цокат бибата скоро.

111

Анонимен

преди 1 година

А да не забравяме и че и Коломойски се е изживявал като шеф на някакъв европейски еврейски комитет преди да го изгонят от там.

110

Анонимен

преди 1 година

140 бандерите нищо не решават. Фактите говорят - шефа на цру се скъса да лети инкогнито до киев. Разните наци батальончета са финансирани от такива като Коломойски. Същият Коломойски имаше тройно гражданство и наскоро му бе отнето и "украинското" . Същият Коломойски държи телевизиите където направи зеленски изобщо някакъв.Една държава има и армия и полиция, а не разни нацистки групировки да обикалят и да стрелят по кой ли не и накрая да се крият по заводите.

109

Анонимен

преди 1 година

Хохльо АнонимеН, крайна не съществува. В Русия и сибирския край има региони кото се казват украйна. А народа се казва Рус - белорус са белорусите и малорус са тези които се намират в покрайната ти.

108

?!?

преди 1 година

Като няма проблем, трябва да го създадем, това е тази статия. Не им пречи китайското предложение на САЩ, защото те винаги са казали. Украйна ще реши кога и как ще свърши тази война. И по важното е, че кремълският самозабравил се отказа да обсъжда този план, като го нарече добро четиво. Тоя дето е посал тая статия не е върху себе си.

107

Анонимен

преди 1 година

Не се карайте за украинските фашисти

106

AДМИРАЦИИ

преди 1 година

Само мога да поздравя Dnes.BG! Безпристрастен анализ на ситуацията Китай САЩ и войната в Украйна! Няма изкривяване и залитане към ,,евроатлантизма,,! Браво,хареса ми!

105

АнонимеН

преди 1 година

До до 128/ ЗАЩОТО ИМЕТО РУСНАЦИ Е КРАДЕНО ТОЧНО ОТ УКРАИНЦИТЕ! УКРАЙНА Е РУСИЯ РЕАЛНО! А РУСИЯ Е НИКОЙ РЕАЛНО :D ТЪЙ, ЧЕ УКРАЙНА Е ОКРАДЕНАТА ОТ КОМУНИСТИТЕ ,А НЕ ОБРАТНОТО!

104

до 128

преди 1 година

приятелю, никога не е имало племе украинци в световната история! няма да ти казвам други, живяли стотици и хиляди години! просто такова племе няма! разрови се малко в историята!

103

АнонимеН

преди 1 година

ОЩЕ 1 МЕСЕЦ ВОЙНА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КЕНДЗЕФ МОРДОРСКОВИЯ И ЩЕ СА НА КОЛЕНЕ ПРЕД ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!

102

паф

преди 1 година

забелязвате ли на репортажите от франция не дават нито един плакат отблизо, защото това са митинги срещу даване оръжия на украйна, срещу НАТО, срещу ЕС, срещу макрон и урсула!

101

Дановски

преди 1 година

За пореден път се зацикляте на дребните подробности. Пиндостан действително е притиснат в ъгъла, но не толкова от китайското предложение за мир в Украйна, а от съвместното решение и желание на Русия на Путин и Китай на Си да изградят нов модел на световното икономическо и финансово сътрудничество в замяна на СТО, МВФ и тн Световна банка.

100

ВНИМАНИЕ

преди 1 година

Третополови коментари!

99

абе

преди 1 година

русия ще си върне у-крайнината, защото това е руска земя от памтивека, пък кой каквото иска това да си дрънка! руската мечка е тръгнала вече, и никакви леопарди, пантери и антилопи не я интересуват!