178

Украинка от Донбас

преди 1 година

Дано ги притиснат така и там останат притиснати. За да има мир на земята

177

Бай Дрън

преди 1 година

Е човека,който не иска мир

176

Костов

преди 1 година

Хора , това не е Путин!Исинският Путин отдавна не е между живите , това е най- успешният му двойник.

175

ББ

преди 1 година

надявам се си да има *** с който да отмие кръвта на жените и децата на Украйна,стискайки ръката на съвременният хИтлер!кръвта на мирните в Украйна опетни и Народите на китай!течовешки позор е...и руско китайската пропаганда...минусите ви не са ценност...не са важни...хората не са безбожници като вас!

174

Китай винаги

преди 1 година

Ще подкрепя Русия, защото иначе е техен ред! САЩ ще правят демократичен преход и преврат в Пекинг! Русия е буфъра между тях и Нато! Освен това САЩ въоражават Тайван и искат война и там срещу Китай!

173

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

ДойчеВеле имат много добро интервю с китайски генерал-ветеран. Човека без политически овъртания разказа китайската позиция - войната в Украйна не е тяхна война, обаче им пречи. Китай също са предупредили РФ срещу употребата на ядрено оръжие. Китай остава неутрална държава, защото РФ им е директен съсед с голяма граница и трябва да поддържат дипломация. С две думи - китайците търпят на Путин издънките, ама не го подкрепят.

172

Бъларин

преди 1 година

Хубуу, де едно се чудя, как мислят тия наши евроджендъри да ни пратят на бой срещу Русия.... Нали пак ще ни въоръжат с Калашник в ръката, БТР, МТЛБ, Т-62, тенекиена каска и ще ни изпратят под съпровод на "" Прощание славянки'''... На какъв език после аджаба ще ми обяснят, че Русия ни е враг, като щял живот ни учат, че противника е зад океана... На английски ли ... Инглесе нихт ферщейн

171

Анонимен

преди 1 година

Бог си знае работата ! Диктатори и бандити ще си получат заслуженото !

170

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Китайското предложение е малко като руския мир - хубаво, ама не за тебе. Докато на Путин не му потънат още няколко корабчета и изгърмят още 3000 танка няма смисъл да се приказва с него. След година-две ще клекне.

169

Lina

преди 1 година

фАщ имат мнение за всяка една страна ( независимо дали е голяма или малка , като Бг). По правило се държат като непоканен гост, който влиза в дома , сяда , яде ,пие прибира всичко в къщата и твърди ,че си му длъжен. И накрая се из.... Хо.жда в хола на тръгване.

168

Анонимен

преди 1 година

Във войната и света ще победят страните с по-малки бюджети на глава от населението.

167

Анонимен

преди 1 година

Интересна роля на Урсула и Макрон в Китай. Си е предложил мирен план. Не върви да идат и да го молят да го промени. Просто ще видят колко голям е Китай и ще подвият опашка. Егати унижението.

166

Анонимен

преди 1 година

Дреме им на САЩ. Светът отдавна е многополюсен, просто на Путин полюсът му е малък и се опитва да компенсира.

165

Паню Баирски

преди 1 година

Стига сме ги надценявали тия китайци - американците могат да ги смачкат само за няколко секунди!

164

Анонимен

преди 1 година

ооо краваршингтон е организирал групово посещение на слугите си от евросъюза в китай - на килимчето при си дзин-за опипване на обстановката след срещата с руския президент- нещо и немската банка го закъсала - ем санкциите върху русия пък кво става

163

СЛАВА РОССИИ!

преди 1 година

Слава Путин!

162

Анонимен

преди 1 година

края на най крадливата и разрушителна империя наближава - няма да е лесно но краварите ще си получат заслуженото- византия рим са били империи но са давали и оставили култура за - хилядолетия - тия където се допръти подчинените им всичко се руши - ако ще и да е от 20 века - хората да станат без-мозъчни и само да бли-жат краварски ***

161

Анонимен

преди 1 година

САЩ с 25 000 милиарда $ БВП запада, а Империята с 1500 е просперираща! ТАпи русолизци! По- подло същество от русофила - Н Я М А!!!!!

160

Анонимен

преди 1 година

Победите на Хитлер бяха широко приемани в комунистическите общности...Защо се забравя този факт Той ни препраща в сегашните времена .Симбиоза на новите комунисти с новите фашисти.И тяхната лъжлива проповед.

159

Анонимен

преди 1 година

За комуниста фашизма е родствен.Комуниста вярва на Путин Опитва внушения и води масова пропаганда да го приемем Да му се подчиним и доверим.Хитлер увлече много народ от слабовярвсщи И нашите български комунисти от преди войната дори му имаха вяра .Та дори бяха в братски съюз и дори обмен на опит.Победите на Хитлер бяха широко приемани в комунистическите общности...Защо се забравя този факт Той ни припомня за сегашните времена