138

Анонимен

преди 1 година

Сметките на терорист и китаец ще излязат криви когато Вашингтон наистина приложи сила.Сметките които са услуга за услуга на руснак и китаец , нас комунист и комунист няма да успеят.Докато Вашинктон и колеблива Европа не проявяват сила.За съжаление точно това иска Путин.Да бъде победена със сила.Путин иска войната и я търси и предизвиква Защото тя му е изхода и единствената алтернатива .Путин иска световен конфликт.И търси вариант това да се случи.Глупаво е Китай да се върже .Защото Китай няма ну

137

Интересно

преди 1 година

САЩ и Русия ли се бият се зачудих,нали Украйна бомбят Руските окупатори?

136

Анонимен

преди 1 година

166, Блинкин, отказал посещение в КНР във връзка с китайския балон, сега бързо отива на пътечката при Си.

135

Анонимен

преди 1 година

Москва 23-фундаменталното събитие на 21-ви век.

134

Глупости

преди 1 година

В съседната статия лавров се моли на Лошия ЗАПАД! Очевидно притиснати са само руснаците!!!

133

Безпартиино сираче .

преди 1 година

До Анонимен 155 Много си прав 155, но виж русофилите колко минуси са ти нацвъкали.С тези га-до.ве на глава не може да се излезе.Те още си мислят, че Русия е голяма военна сила , защото имали най много ядрени оръжия.Поне още 10 държави имат такова оръжие.Живот-ното от Кремъл няма да спре ,докато не изравни Украйна със земята.Трябва да бъде спрян.Иначе става това което си описал.

132

Анонимен

преди 1 година

Вижда се,че пак чрез сила светът трябва да си извоюва свободата.И пак Америка ще е тази която ще донесе свободата.Збаеме от историята, че не Русия победи Хитлер във войната.А Америка реши казуса .В случая , без намесата на Америка във Втората световна война, изходът би бил непредвидим.И можебихитлериьма би победил в Европа.Хиълер щеше да бъде пълновластен господар в Европа.Докато не се сблъскат двете сили.Това няма да се случи ако Америка не вземе нещата отново в свои ръце.

131

Анонимен

преди 1 година

Зеля звъни на СИ. Звъни, звъни, но никой не му вдига. А той звъни и се гневи. Защо никой не иска и да чуе за неговия превъзходен "мирен" план, благодарение на който на Земята ще се възцари мир веднъж и завинаги? Само в европарламента го утешават с ръкопляскания, останалия свят му е през оная работа за Зеленчука прокиснал.

130

Анонимен

преди 1 година

ЕС с активната роля на САЩ причиниха всичко това. А уж ЕС беше миротворна организация. Глупости. Отдавана живеем в четвъртия Райх. Германските официални власти изиграха много подла игра. Това най-после се разбра и в Кремъл. Сега Германия отново застрашава сигурността на Европейския континент, ако и да се преструва на куцо агне

129

Анонимен

преди 1 година

Единствено победата на амариканското оръжие и Запада , ще донесе победа над фашизма и сметките.Русия е фашизма Китай сметките.

128

Анонимен

преди 1 година

Умиращатa Америка ,рита в прeдсмъртна агония.Иран им млати базите в Сирия всеки ден.

127

Мъдър

преди 1 година

Всички сте умни, но не толкова... Държавен преврат в Украйна - Да... Опит за държавен преврат в Турция - Да... Опит за държавен преврат в Беларус - Да... Най-вероятно ако бяха успели в Турция в момента щяхме да сме в световна война. Американците и англичаните се опитват да обкръжат Русия, и къде стана войната там където свалиха президента. Трябва да сте благодарни, че не успяха в Турция. Много малко хора разбират какво става в света, но си мълчат.

126

Дановски

преди 1 година

В Москва Президентът Путин и Председателят Си подписаха обемен документ, който в своята същност представлява значителен брой Системни искания, насочени срещу хегемонията на Хегемона. Американски официални лица се почувстваха притиснати в ъгъла, изпаднаха в паника и закрякаха истерично.

125

Анонимен

преди 1 година

И в тази посока , изводът е един.Не бива да се позволява на Путин да вземе Украйна.

124

Анонимен

преди 1 година

Стигаме до извода , че е споразумение на основата на услугата.Китай получава каквото пожелае от Русия.Русия запазва досегашното си престъпно правителство.

123

Анонимен

преди 1 година

До 156....И да се каже , защо Си иска Путин .Защото Путин носи подчинение на Русия.Путин предава и продава Русия на Китай.В такава патова ситуация Русия винаги ще е подчинена на Китай .Защото без Китай Русия не ще може да продължи да съществува в тоя и вариант на репресивна Путинова държава.Стигаме до извода , че е споразумение на основата на услугата.Китай получава каквото пожелае от Русия.Русия запазва досегашното си престъпно правителство.

122

Обективност

преди 1 година

Русия никога не е била агресор!!! Нима е била агресор за да има днес на картата държава с името България!?

121

Справедливост

преди 1 година

И след като американците оделиха Косово от Сърбия, ЧРЕЗ ВОЙНА с хиляди жертви сред цивилното население, следва че руснаците могат също!

120

Анонимен

преди 1 година

Мир има само когато агресора признае поражение.Русия е агресор .Мирът и агресия са несъвместими.Приключили агресията , тогава може да се говори за мир.А виновните трябва да се наказват.Няма убийство и не бива да има без наказание Путин променя моралните закони.Законите на един убиец са морално неприемливи.И са морал на убиец.Кой ще съди тогава убийците Убийците шише съдят тогава жертвите .Изменя се тотално фикусът за морал.Това е сатанизъм и победа на сатанизма Той ли ще ни управлява за бъднини

119

Анонимен

преди 1 година

Китайското предложение за мир всъщност е предложение за отлагане на войната за след изборите за президент в Русия през пролетта на 2024 година. На тая въдица мир без изтегляне на руските войски от Украйна никой няма да се хване нито Украйна нито нейните съюзници. Си пожела на Путин изборна победа на наближаващите избори, което означава че Китай иска Путин отново да бъде президент, а това е възможно само ако бъде излъгана Украйна да подпише примирие или фалшив мир по китайски.