98

Анонимен

преди 1 година

На Путин нито коса нито черни косми ми останаха и освен това се изгърби а е нисък трябва да се бори за всеки сантиметър !

97

Виждам

преди 1 година

Двама дъртаци на снимката. Поне този в ляво не е побелял като другия

96

Анонимен

преди 1 година

Като и пречупят пролетната офанзива, Зеле-то само ще риве за мирно споразумение. Китайците са хитри - предлагат мир който знаят че ФАЩ няма да позволи на мъпетите си. И по добре, всеки мир ще послужи за въоръжаване и още по-сериозен конфликт. Русия трябва да ги разбие тотално, да послужи за пример.

95

Анонимен

преди 1 година

Американските геьове плащат на Украйна да умират

94

Филмът Бай Дрън

преди 1 година

Не спи редакцията на Еднополовите, пише и пише обобщителни недоумение. А един познат на Бай мъпет ми съобщи, че западните коалиции много са притеснени от видът и сустоянието на своите политици, но иска да не се споменава името му. Също така са много учуден колко много хора се препознават с тях, но било нормално, че и в България имало толкова много кукли на конци. Жалкото в това било, колко жалки били тези мижав душички хранещи се само със злоба и чуждо нещастие. Слава на Славянските Родове и БГ.

93

До 115

преди 1 година

Пий си борящика и не давай акъл...

92

Стереотипите

преди 1 година

На снимката - голям руски богатир и дребен жълтур.

91

Притиснат в ъгъла

преди 1 година

е монголоТатарЪ, или по известен като недораслия бакшиш.

90

::

преди 1 година

Американците, като имат снаряди с уран да си ги използват В САЩ ...Дъртия козел да си лекува деменцията и хемороидите с УРАН-жада.

89

пришълецът

преди 1 година

Хунският свят ми се приспада по наследство:)))

88

Ми яж ми хуя

преди 1 година

"Яде ми се печен Зелник....." сергееФф.

87

ББ

преди 1 година

и си да си "лидер" в Ада не е ценност,чета заплахите ви със уран и плутоний към Народа на Сащ и Свободният Свят...и съм изумен!Света ни вече е готов за ядрена...явно трябва да се мине и през това...заради алчноста и властолюбието ви!!!извинете се на децата и внуците си с путин!!!няма да има корони и фанфари!!!Бог е...един...с путин сте смъртни както всички нас!!!да е Война!!!в пропагандата сте!

86

ББ

преди 1 година

нежно с пожеланията безбожници,не плашите никого...искайте прошка от децата си който ще жертвате...има Бог и той не е ...руснак...рашите са убийци на жени и деца...!!!няма да излетите дори!!!...летящ...москвич...оксиморон

85

ББ

преди 1 година

До КИТАЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕАко си и путин заплават САЩ и Свободният Свят с уран и плутоний...ние им обещаваме глад и революции...а и трибунали за военнопрестъпниците убиващи жени и деца в Украйна...от носно ядрените...вашите няма да излетят бъдете сигурни!!!опасни игри...

84

Аз

преди 1 година

Питат Ван Вейбин! Вие защо не се обадихте на Зеленски като бяхте в Москва- Ние разговаряме с всички които са субекти в процесите в Украйна.- ?!?!?!- Със САЩ с РусияУкрайна не са субект а обект. Вие бихте ли обсъждали мебелировката на къща с една табуретка?

83

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Яде ми се печен Зелник с плутон по китайски.Направо пръстите да си оближеш

82

ХАХАХАХАХХАХАХА

преди 1 година

Американските бази край Сирия са тотално разгромени. Башар Ал Асад преди часове ги изравни със земята със Рускиииии ракети. ХАХАХАХХАХАХ Що не пишете за това !!!!

81

КИТАЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 1 година

Зелката сготвена със свинско . Нацистите избити. НАТО далеч от границите на Русия , Донбас и Крим си остават Руски. Ако Американците не ги устройва ще ядат уран , полоний и други подобни елементи!!!

80

Анонимен

преди 1 година

Ако емегрирам в Китай по добре ли ще ми е стандарта отколкото в ЕС

79

Слава императоре Си!

преди 1 година

Не е важно дали котката е черна или бяла, важно е да лови мишки.