355

Рокеритеса ми фенове

преди 1 година

Ако Айнщайн беше жив щеше да е сред най големите ми фенове

354

да

преди 1 година

Шойгу казва, че ако дават тези забранени бомби ще има ядрен отговор! а янките тъпчат украйна с оръжие, и плашат китай да не дава оръжие на русия....това е нахалство, затова Путин и Си ще въведат новия световен ред!

353

Анонимен

преди 1 година

Друзята се правят на остроумни но новата мобилизация вече е факт, но естествено без да се афишира като първата за да не стряскат матряла. След като първите 300хил. не стигнаха, новия таргет е 400хил. Иначе вие продължавайте да вярвате на Конашенкович че патери нет.

352

Анонимен

преди 1 година

До 394:Кой е вършил и къде е свършил бе украински бот .Не ви ли омръзна едни и същи лъжи да дрънкате.Не разбрахте ли ,че тук не минават и никой не вярва на една украинска дума.Има от къде да се научи кое как е и не сте източник на информация,а просто едни жалки човечета.

351

Медведев

преди 1 година

Тоя иска да ми уткрадне занаята. Няма да стане. Ядрените заплахи са моя шпециалитет и така ше си остане.

350

Анонимен

преди 1 година

Хамериканскта армия 10 години я оно$ждаха във Виетнам и накрая каквото можаха прибраха в чували за трупове. НАТО и Хамерика 20 години с едни брадати талибани не можаха да се оправят В Ирак и АФганистан решили курбан с тъпитеОкри да си правят. Русиия ги млати и *** ежедневно а ЗелениятНаркоман и Столтенберг само просят оръжие хахахахаххаха Добре, че има промити мозъци евроатлантици та още вярват на ДедоБайдън и ТеткаУрсулка!

349

Анонимен

преди 1 година

До 392 Така ли бе и що тия имоти на руските депутати не са конфискувани или под санкции.Що дрънкаш неща който ти изнасят ,а не си гледаш имотите на зелето и останала шайка бездарници.

348

Умен китаец

преди 1 година

Няма значение кой какво и къде има.Руските войници свършват а войникът тоест мъжът е горивото на всяка война.Когато нямаш хора естествено прибягвяш до Вундервафен сиреч оръжие което ще изстрие армията на противника такова в днепно време е ядреното.А Китай умело бута Русия към война като им дава оръжие китайците знаят че Русия не може и няма да загуби Украйна но с т-62 и т-55 които са им останали няма как да спечелят срещу западните оръжия.

347

Анонимен

преди 1 година

До Факт.Кой ти букса бе шнорхел.До преди три месеца руснаците бяха едни 150000 + 50000 опълченци и без едни Вагнер само ,а досега украинците с мобилизацията са близо милион за една година.Що си мислиш,че някой ще се хвърля в безумни атаки още повече ,че не длъжен,защото държи ттеритири.Що се опитваш да се правиш на велик,а.Не ставаш.Ти дори не си в играта,защото конфликта е между Русия и запада.

346

Реалността

преди 1 година

Елементарни блъфове на руския елит.Песков с имоти в Англия и САЩ,бившата на Путин с два замъка във Франция.Шойгу апартаменти в Дубай и Германия.Соловьов с 5 къщи на езерото Комо.Рамзан със замък в Емирствата..Няма руски депутат без имот на Запад.За какво са крали 25 години от клетите руски крепостни,че да го взривяват?Това са сказки за наивници.

345

Брацигов

преди 1 година

Все ми е на акъла че тавариш Шойгу ше рискува хубавия живот на щерка си и милионите долари които е скатал заради един Донбас или Крим. Някой да е чувал за милионер камикадзе?

344

До долния

преди 1 година

Стига плашихте народа с тая ядрена война бе те го Чернобил измряха пряко доказано от радиацята 20 човека и в момента около реактора припкат зайци кучета и котки

343

Факт

преди 1 година

Украйна е 20 пъти по-малка от Русия,без флот,авиация и ракети!Великата руска армия втора година буксува на 10 км от Донецк.

342

Анонимен

преди 1 година

Демократите Фашисти шом до радиоктивен уран опряха явно вече нямат полезни ходове. НАТО дари каквото имаше като оръжие срещу Русия, Гледам, че ското от балъците ЕВроГейци освен пари и оръжие и войници ще почнат да взимат за да може Зеленият наркоман да пази интереса на семейство Байдън в Окрайна! Луди политици или по скоро адски корумпирани и некадърни мекокиткови ЕвроДжендерали!

341

Анонимен

преди 1 година

ШОЙГУ В АРМИЯТА НЕ Е ХОДИЛ НИКОГА,НО ЗА ТОВА ПЪК КОМАНДВА РУСКАТА

340

И

преди 1 година

На територията на коя натовска държава воювате,руски фантазьори,че се биете с НАТО?

339

Британски УчЕн

преди 1 година

Щом ще мятат радиоактивни вещества по Донецк/Луганск и д-р. територии значи са ги отписали вече.

338

Илич

преди 1 година

Русия в момента храносмила цялото Нато а Китай умно чака да се избият двете страни и да им завземат територията така Китай ще има предимство пред Индия в бъдещете жени нямат и раждаемост ама рускини бол на които им липсват мъже.Всичко е сметнато години напред на Изток а не ден за ден кьочек и гьобек по Бълкански

337

Зозо

преди 1 година

Хахахааа те 1 година Баймут не могат да превземат, тръгнали да се правят на велики?!? Руски клоуни.

336

ИСТОРИЯ

преди 1 година

НА 25 ДЕКЕМВРИ 1991 ГОДИНА РУСИЯ ПОДПИСА ДОГОВОР ЗА НЕНАРУШАВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ ,В ЗАМЯНА НА АТОМНИТЕ ОРЪЖИЯ НА УКРАЙНА. НА 24 ФЕВРУАРИ 2022 ГОДИНА РУСИЯ ВЕРОЛОМНО НАПАДНА УКРАЙНА.