375

Анонимен

преди 1 година

Ватенката, айде по-спокойно с ядрените изцепки !

374

Анонимен

преди 1 година

Еми аре давай, кво чакаш - гърми с ядрени ракети . Ама май джуджан го е шубе . Щото след ядрените ракети - сибирската му имперйка ще остане колко Лихтенщайн .

373

Турчето

преди 1 година

Тоя Шойгу какъв руснак е и той не знае вари у Монголия бате

372

Гражданин

преди 1 година

Е кой от Путин и Шойгу лъже ?! Та само вчера Путин и китайският лидер се клеха,че до ядрен конфликт не трябва да се стига,а тоя васал сега отново предупреждава,че не е да леч времето именно от възникване на ядрения конфликт ?! Или отново излиза истината,че на руснаците НЕ ТРЯБВА да се вярва !!!

371

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Обогатен или ... ОБЕДНЕН уран ??? Вижте си подзагланието и сгига с мър...ляшкото отношение да заблуждавате читателите си !!! Срам за ДНЕС БГ !!!

370

Анонимен

преди 1 година

Така- а! На обеднения уран кремлската шайка ще отговори с обогатен уран! Отдавна в очите им се четат мераци за ядрена война! Шило в торба не стои! Дано с това самми да си сложат кръста! Амин! Алилуйя!

369

Анонимен

преди 1 година

До 413Даваш едно голямо нищо . Нека си го твърдят ,ама в тоя завод няма хора,които да работят.

368

Анонимен

преди 1 година

Ако направят грешката да изстрелят един залп с ядрен арсенал, по Протокол, всички останали ядрени сили са длъжни незабавно да изстрелят своето ядрено по агресора употребил такова оръжие... Че ще се мре , ще се мре, ама как ще се рита... П сти комунисти!

367

Даваме 122мм снаряди

преди 1 година

Ню Йорк Таймс отбеляза, че България е възстановила производството на 122-милиметрови снаряди в Костенец. От медията допълват, че заводът е спрял производството си през далечната 1988 г., когато е ясно, че приближава краят на Студената война. Сега България е увеличила производството на боеприпаси за нуждите на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), катоспоред информацията става дума именно за 122-милиметрови снаряди.

366

Анонимен

преди 1 година

Обеднен уран в снарядите ще е вреден и за украинците. Радиацията ще остане в почвата и водата хиляди години. Честито!

365

Анонимен

преди 1 година

До 406 И кой пък е казал,че ще има такива.А ти кажи къде се дяна тая 200000 украинска армия и както те казват с мобилизациите са близо един милион за 2022 г.

364

Анонимен

преди 1 година

аз мисля и ми се иска първо Путин да изтрие ЮК от лицето на земята ,,, но само Англичаните и да пощади заобикалящите ги ирландци и тн.....

363

Анонимен

преди 1 година

До 408 Е ти що си живееш някъде в минало.Като ти харесва стой си там и не досаждай.

362

ДА СИ ПРИПОМНИМ

преди 1 година

ПО ВРЕМЕТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ И ГЕРМАНИЯ СА ВОЕННИ СЪЮЗНИЦИ 1939-1941 ГОДИНА.ДАЖЕ ЗАЕДНО ОКУПИРАТ ПОЛША И СИ Я ПОДЕЛЯТ.

361

Анонимен

преди 1 година

в чужбина съм,но имам съсед, чиято майка е украинка,баща му руснак, та той ми каза------------- в украйна, ако поискаш вода в някое село, може и да ти дадат, но по-вероятно не, ако ти дадат, след това ще хвърлят чашата, няма да я използват, те, украинците, са такива, а по времето на Втората Световна, са подкрепяли фашистите

360

Анонимен

преди 1 година

Русия атакува Украйна със 195 хилядна наемна армия,плюс сепаратистките банди от Донецк и Луганск,плюс 30 хиляден башибозук на Кадиров,черноморският си флот с 50 хиляди души,добави 300 хиляди от Първата мобилизация.Къде се дяна всичкия този народ,че сега ще започва Втора мобилизация за 400 хиляди,някой знае ли?

359

Анонимен

преди 1 година

До 399 И я кажи тия мобилизираните ,които са от началото на декември къде ги изгубиха руснаците ,на кое направление от фронта?

358

Анонимен

преди 1 година

дано земята да ви погълне преди да взривите света от алчност и комплекси!

357

Анонимен

преди 1 година

До 399 Кое не ти е стигнало бе хохъл.Жалко човече.

356

До 399

преди 1 година

А за ъкрайна кои са бият ти внимавай да не ти дойде повиквателната