415

Анализатор

преди 1 година

Факт е,че на "братушките" им треперят гащите от страх.Времето на сатрапа Вова си отива!

414

колега еленовъд

преди 1 година

Обедненият уран (а не обогатен, както пише в подзаглавието) е химичен елемент, който се използва във сплав заедно със други елементи, за постигане на определени качества на снаряда, твърдост, пробивност и т.н. Мунициите със обеднен уран нямат нищо общо със ядрено оръжие, няма адрена реакция, никаква международна конвенция не забранява тези оръжия. Що се отнася до вредност и последствия, ами оръжия са... Русия също произвежда и използва подобни снаряди. Горивото за ракети също е доста отровно

413

Анонимен

преди 1 година

Украинците са отвладели Степов! Скоро ще мирише на пърлени ватенки! контра-офанзивата още не е започнала.

412

Istinata

преди 1 година

Priznay si che gubish voynata, be, komunist selyanin.

411

Анонимен

преди 1 година

До Москва потънаМхм, а най- голямото постижение Велика Америка е че пуснаха 2 над градове и избиха 500 000 цивилни и от тогава досега си продължават да използат умалени верци навсякъде по света да избо още и още хора.

410

Да допълня...

преди 1 година

До Москва потъна 458 И сега САЩ имат оръжие , за което руснаците не са и сънували. От Зона -51 в Невада излитат оръжия които се движат със скоростта но светлината и правят невероятни завои на 90 градуса ,които се наблюдават над САЩ. Това не са НЛО.На скоро американски пилот на пътнически самолет пътуващ близо да Зоната , ги беше заснел на видео.

409

Питам

преди 1 година

Кого заплашваш бе , га-дино ? Нали и вас няма да ви има.

408

кой нисра в гащите

преди 1 година

ами какво търсите в Украйна... ще си го получите

407

Вълканов

преди 1 година

Англичаните заслужават пердаха. Тази Анабел има ли представа, какво ще стане, ако изпрати боеприпаси за танковете си с обеднял ураннн. Ще има тотален отговор върху самата Аннглия. След като ще гинат руски войници и невинни хора от Украинците, защо да не загинат малко англичани за акъла на госпожата, белким англичаните се стреснат да се правят на велики.

406

Москва потъна

преди 1 година

За болшевикопитеците най-великото постижение е че са направили ядрени бомби и то 7 години след Хирошима и Нагазаки. САЩ ако не бяха хвърлили бомбите тогава те и до сега най-вероятно нямаше да знаят че има такава технология. За запада сигурно им е смешно как плашат с технология която за тях е доста остаряла. Все едно да плашиш някой който има пистолет с прашка :)

405

Айнщайн

преди 1 година

е казал ,, ... третата световна война е ясно с какво ще се води , а четвъртата световна война ще се води с камъни и дърво..,,.Толкова е прав !!жалко за децета ни ,залко за тази прекрасна планета . Унищожихме я от злоба !

404

ВИЗА

преди 1 година

Тези престъпници Путин и сие се държат така сякаш те са нападнатите , а не агресорите !!!!

403

Св

преди 1 година

Искам да видя тоя руски генерал, полковник, майор, капитан, лейтенант, старшинка, който ще зареди и изпълни заповедите на тези ненормалници. То не е само да натиснеш едно копче и да сринеш света. То копчето е само начало на заповед по веригата ... А всички имат някъде някакви семейства деца, роднини. Да участват в тяхното убийство? Аз лично не го вярвам някой да го изпълни. Всичко са алабализми. Има много случаи в историята, при които не са изпълнявани такива заповеди. Спокойно!

402

Анонимен

преди 1 година

Господ въдворява равновесие. Диктаторите и криминалните ще си получат заслуженото през 2023.

401

Анонимен

преди 1 година

Тоя не чува петлите, и редниците в руската армия му се присмиват.

400

питанка

преди 1 година

До Анонимен радиоактивни снаряди..... тцтцтцтцтцттц - боже боже слез и си прибери "вересиите" боже... колко глупост боже може да има на този свят ??? Обеднения уран няма нищо общо с радиацията.... но на русофила опорката е съвсем друга ... да повтаря, че радиацията се гълта, пие или вдишва.....тцтцтцтцттцтцтц, колко пр.0.с7 може да е човек за да каже толкова велика глупост????? може би безкрайно...нз ??? а вие ???

399

питанка

преди 1 година

До до 447 Какво, какво... РАДИАЦИЯТА СЕ БИЛА ГЪЛТАЛА ИЛИ ВДИШВАЛА.... ТЦТЦТЦТЦТЦТТЦТЦТЦ - ВАТ3-НК1Т3 чупят ***, радиацията прониква почти орез всичко: дърво , бетон метали(с малки изключения) и то на огромни разстояния, тя е като светлината и няма мирис , цвят, вкус, разнася се във въздуха земята и водата. НАВСЯКЪДЕ, смъртоносна е във всякакви дози, системното "облъчване", а не гълтане на радиация дори и със слаби дози довежда до лъчева болест и най-малкото до рак. И тя почти вечна!

398

Анонимен

преди 1 година

На теб мястото ти е в затвора. Там се прави на умен.

397

до 447

преди 1 година

Ами чета и знам, а ти не знаеш, и те е яд. да има допустими норми и самата радиация не е толкова опасна, в околностите на Припят има възрастни хора, които живеят от сума ти време и са ок. Проблемът е когато радиоактична частица попадне в организма - вдиша се или се глътне, тогава става радиоактивно отравяне. Затова маските помагат и се носят защитни облекла които се изхвърлят след ползване или се взема душ за да се отмие замърсяването. Ето знам а ти си *** и невежа, няма да можеш да спиш се

396

Анонимен

преди 1 година

Тва умнокрасавеца сега ще почне да разправя за радиосигнала реликтовото излъчване и едва ли не ще си направи майтап като зуека едно време че имало авария в аец козлодуй. Тогава го вкараха в затвора не случайно. И при положение че ни затвориха реакторите без никаква нужда, а в момента обстрелват едни от най големите ядрени централи в европа и никой не иска затварянето им, а напротив искат да пращат радиоактивни снаряди за какво си говорим.