98

Стоян

преди 1 година

За сведение на невжите журналисти:Инфантили не е заплаха, а обида ако разбира се поведението на индивида не отговаря на поведението.

97

Анонимен

преди 1 година

Митко кога ще изтрезнее ?

96

Русобил

преди 1 година

До 0808Почвам да броя колко пъти ще превземат артьомск.

95

Русобил

преди 1 година

Дрисльото пак е разстройство,словесно.Путистан е треторазрядна сила с изкукали управници.

94

0808

преди 1 година

До Дядката Преди 51 минути, източник: РИА НовостиПригожин обяви почти пълното обкръжение на АртемовскМОСКВА, 3 март - РИА Новости. Бойците от групата Вагнер почти напълно обкръжиха Артемовск, съобщи основателят на отряда Евгений Пригожин във видео, публикувано от неговата пресслужба в канала Telegram.

93

Анонимен

преди 1 година

Тоя вече е отвъд изперкването. Това не са приказки на психично здрав човек.

92

Дядката

преди 1 година

Ами прав е Медведев , такива са !

91

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм вярвал на Мендел с името за пред гоите Мечкаров. За пръв път се издаде кой е всъщност на 08.08.08 -

90

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Браво...виждам че си поумнял.....по добре късно отколкото никога....

89

Анонимен

преди 1 година

Украйна е престъпна фашистка държава, а Русия е крайно време да използва ядрено оръжие и да я изтрие от лицето на земята!

88

Абе Дмитрий

преди 1 година

Това не е военен конфликт, а малка специална военна операцийка на руските нацисти в съседна Украйна ! Точно на теб ли трябва да ти се обясняват тия неща, мислех те за по-умен !

87

Анонимен

преди 1 година

Всички политици-управленци, които вземат решения за доставка (ремонт) на такова оборудване или оръжие, заедно с чуждестранни наемници и военни инструктори, ще трябва да се считат за легитимна военна цел. Явно само това пречи на западните инфантили да предадат самолети и далекобойни оръжия на киевските наркомани.

86

Анонимен

преди 1 година

Здравейте евроатлантици, целивате ли жидовски уеве?

85

Пената

преди 1 година

До Пффф Лев и 63 с вдигнати ръце! Както казваха за нашия Киряков-тревата на стадиона го гъделичка по макаричките.

84

Анонимен

преди 1 година

Мендел с името за пред гоите Мечкаров не е никакъв руснак. Той говори това което му е наредено да говори от кукловодите. На практика отваря прозорец на Овертон и подгрява гоите за предстоящата Война.

83

Пффф

преди 1 година

Ниските мъже са много злобни. Реално, чисто на биологично ниво, не са мъже, а същества със сбъркани хромозоми. Поради това, че имат липса на тестостерон и всъщност са жени заклещени в тяло на момченца от първи клас, мразят всички останали, но не и майка си и баща си, които са им предали дефектни гени.

82

К. Камшичев

преди 1 година

Тавариши и друзя, мечтайте си , мечтите са безплатни и безобидни. Но докато вие мечтаете за ядрени удари и аналоГовнетови оръжия, Джо Бидончето и компания действат по същество и бавно и сигурно съдират резиновата попа на кремълскто жуже и компания. Ето например сърбите вече доставят реактивни снаряди за система град на укрите. И то подобрена версия на руските с двоен обхват. Дори сръбските глави увряха че русия вече е хлам, само на rаньовците все още им се привиждат вяликие победи.

81

Анонимен

преди 1 година

Поне го казва в очите им, не като ония мън, мън, какъвто ще да е .

80

Анонимен

преди 1 година

А казват че в Кремъл нямало ***???

79

ХА ХА ХА

преди 1 година

До Анонимен 89. Оръжието АК47 е ефтино и непритенциозно и затова е най-широко разпространено. Но сага западът продава за млр евра мощни оръжия с които украйна избива не военни, а гражданско население. Това е лицемерието на запада, че така щял да спре войната. Вижда се, че тя не спира.......