118

Това е логично

преди 1 година

Донбас има право да бъде отделна държава! След като Фащ отделиха Косово от Сърбия и така следва и за Донбас.

117

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕЖИВЕЕ,ЧЕ ИЗГОНИХА СИНЧЕТО МУ ОТ ЩАТИТЕ КАТО МРЪСНО КОТЕ

116

Антитерорист

преди 1 година

Сега в света терорист number one е Зелевски! Стотици хиляди жертви са по негова вина.

115

Вярно е

преди 1 година

"Евгений Пригожин каза, че Бахмут всъщност е обкръжен, остава само един път, по който основателят на ЧВК Вагнер предложи на Зеленски да изтегли войските от града, тъй като сега, според Пригожин, вагнеровците се бият главно не с професионални войски, както преди, а с деца и старци (говорим за мобилизирани)." Зелевият изпраща старци и деца на фронта! Съд за Зелевия в Хага и после на фронта - до живот!

114

Анонимен

преди 1 година

Обикновено всеки петък Медведев бомбардира с атомни бомби лошия Запад.

113

Анонимен

преди 1 година

Много пият тия в кремъл

112

Бонго Бонго

преди 1 година

54 държави срещу Русия.И руснака процт мисли" ще ги прекараме всичките, ние сме най умните" хи хо хо какво дърво ви чака господа вие бедна фантазията.Жалко ми е само за руският народ,който ще яде тоягите, заради Путин Медведев Осама Бен ладен, Джохард Дудаев

111

Анонимен

преди 1 година

Напротив, никой нормален човек не иска това. Но има едни сатанисти които не само го искат, но го и правят. И без това скоро ще сме 10млрд. А, и не се чудете за фабриките за насекоми, които странно се появиха така и започнаха да ни убеждават колко е полезна храната. Казват,хлебарлите най-издържали радиоактивно замърсяване

110

Анонимен

преди 1 година

Интересна заплаха, но блъф. Русия едва се справя на един фронт, не може да отвори нови срещу НАТО. Ядрено оръжие? Ползването на такова ще отприщи война много извън това, което Русия (и Китай) биха искали. Никой не иска разруха на половината свят. Така че това е просто блъф за вътрешно ползване.

109

Анонимен

преди 1 година

Внимание, системното четене на агенция РИА и ТАСС води до психическо разстройство

108

Анонимен

преди 1 година

Евгений Пригожин каза, че Бахмут всъщност е обкръжен, остава само един път, по който основателят на ЧВК Вагнер предложи на Зеленски да изтегли войските от града, тъй като сега, според Пригожин, вагнеровците се бият главно не с професионални войски, както преди, а с деца и старци (говорим за мобилизирани).

107

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават, че "След скандалното видео на командира на въздушното разузнаване Маджар, тяхната част спешно е изтеглена от Бахмут по заповед на Сирски. Командирът на сухопътните сили беше недоволен от факта,че войниците от ВСУ изразиха част от реалната ситуация в града за загубите и че е необходимо да напуснат града и да изтеглят части към нови отбранителни линии." Угледар и околностите. Във ваканционното селище се водят боеве,както и артилерийски дуели. Няма значителен напредък от двете страни.

106

Анонимен

преди 1 година

Освен това западните страни превантивно обвиняват Китай във военна помощ на Русия, за да се създаде база за засилен натиск върху Пекин. Но би било по-добре Западът да приеме китайския мирен план, в противен случай те ще се откъснат от Русия сами, но какво ще стане, ако Китай наистина започне военни доставки и обедини усилията си с Русия?" В Луганско направление руските войски атакуваха от Шипиловка в Серебрянския горски район. Има придвижване напред. С подкрепата на артилерия те също извършват настъпателни операции на Макеевка.

105

Анонимен

преди 1 година

Китайският държавен вестник Global Times(това е официалният печатен орган на Комунистическата партия)пише:"Западът в прокси войната смяташе, че Русия може да бъде победена на бойното поле, но всъщност тя устоя на война на изтощение с цялото НАТО и дори върви напред,благодарение на военно-промишления си комплекс,осигурява войските си с всичко необходимо,включително боеприпаси,много по-добре и някъде през пролетта може да изгони фашистката *** от Донбас,което ще бъде голямо поражение както за киевската хунта,така и за САЩ.

104

Анонимен

преди 1 година

Но всяка подкрепа от Запада, насочена към смяна на режима, веднага се разглеждаше като заговор и агресия от страна на западните държави", призна политикът. В Русия няма масово недоволство от властите и за революция в страната ще са необходими такива мащабни събития като Първата световна война. И армията едва ли ще се противопостави на Путин. Потенциални спонсори на нацизма. Премиерът на Южна Корея Хан Док Су: "Все още не сме решили дали ще предоставим смъртоносни оръжия на Украйна. Мисля, че не е времето сега."

103

Анонимен

преди 1 година

Поредната шега на Вован и Лексус,които се обадиха на бившия шеф на британското външно министерство Уилям Хейг(твърдят,че сега е куратор на британския премиер Риши Сунак)под прикритието на бившия украински президент Петро Порошенко.Уилям Хейг каза:"В миналото САЩ и Обединеното кралство успяха да сменят властта в малките страни,но в Русия това не може да се направи.Посетих Москва и винаги се срещах с представители на гражданското общество и групи,насърчаващи демокрацията ...

102

Анонимен

преди 1 година

Актуализация: Полицията и спасителите от Московска област проучиха района близо до Коломна, но все още не са успели да намерят източника и мястото на експлозията.Според една от версиите силният трясък,който местните жители са чули,може да е звук от самолет,летящ със свръхзвукова скорост.По време на прочистването на територията край село Сушани Брянска област,автомобил на Националната гвардия се взриви на мина. "Четирима руски гвардейци:трима служители на Брянския СОБР (командир на бойното отделение,двама бойци)и инженер по взривните работи на ОМОН са получили леки осколкови рани.

101

До 0808

преди 1 година

Точно това е проблема на руснята, при тях винаги всичко е "почти", "без малко" и так далее. Ха-ха-ха.

100

Анонимен

преди 1 година

Експлозия имаше през нощта в Коломна. В местните чатове те започнаха да разпръскват паника,вероятно с помощта на ЦИПСО. Според официалната информация експлозията в Коломна,близо до Москва е станала във въздуха ПВО върху БЛА,чиито фрагменти все още не са открити,няма разрушения на земята.Помощникът на ръководителя на градския окръг Коломна каза,че експлозията е станала в провинцията близо до Воскресенск.От една страна нищо страшно не се случи,но от друга страна това вече е предградието, далеч от фронта.

99

Анонимен

преди 1 година

Украйна кога нападна русия ? Русия е типичен пример " когато се хване крадеца на местопрестъплението какво става" .