138

Божееее

преди 1 година

ааа имате ядрени...това е намека...то и китай така играе...няма да излетят вашите...опасна игра играете...опасна за децата и народите ви!!!спрете да убивате мирни хора...жени и деца...това е решението...платете репарацийте...извинете се най-малко!!!китай с това да си съучастник в убийства на жени и деца не е...предимство...позор и престъпления са...Света ни ще ви презира!!!Света ни ще е тук!!!

137

Божееее

преди 1 година

Света ни ще подкрепя Украйна,Слава на Украйна,Украйна се превърна в символ...във вяра,че Света ни може да си извоюва Свободен и Справедлив ,че децата ни няма да им се налага да умират за благоденствието на недоразумения като теб...жалък си,ако путин разчита на риториката ти...ако не те обеси тези дни...няма да има полезен изход...такива като теб го вкарахте в тази клоака,такива като теб го излъгаха да вкара Русия в този позор!!!

136

Анонимен

преди 1 година

Тези излизат на няколко дни да кажат някоя глупост

135

MIKE

преди 1 година

Единствената държава в света подписала договор с Хитлер и Нацистка Германия е Русия( Пакт Рибентроп-*** - 1939г.).Отговорът, кои са нацистите в уравнението оставям на Вас.

134

хайдутин

преди 1 година

наркоман

133

Анонимен

преди 1 година

Един брой малко човече, опитва да плаши един брой гарга. Ха-ха.

132

Анонимен

преди 1 година

В края на краищата, какво да прави едно плямпало като Медведев, освен да плямпа?

131

Не си чел история!

преди 1 година

До 1...Всъщност Русия загуби от Япония в Руско-Японската война от 1905.Загуби и подписа мирен договор Брест-Литовския от 03.03.1918 и само щастливото стечение на обстоятелствата й помогна тогава,загуби Студената война,така че не приписвай на Русия качества,които няма.И тя е държава като всички други и може да губи.Не е извънземна сила,а най-обикновена страна с обикновено население,но с твърде кръвожадни управници......което е поправимо

130

Гиб Мелсън

преди 1 година

Когато другаря Медвед пак стане президент, русофобите с умиление ще си спомнят за кремълския джудист и хокеист, който ги търпеше до безпредел.

129

алкохолно дудже

преди 1 година

пак е прекалил с водката, но пък като е трезвен говори още по-големи глупости

128

1

преди 1 година

Русия победи-- татарите, би хазарите ,шведите , би тевтонския орден , би турция, би Наполеон, би фюрера ,победи Япония-2рата Световна война ,защо мислите , че сега ще различно момчета.

127

Московские новости

преди 1 година

Русия едва крета. Още през юни 2022 й свършиха ракетите. После свършиха танковете и самолетите. После пък армията й се разбяга на запад, за да мие чинии и да подрежда складове. И така вече 8 месеца Русия едва крета. А тогава кой се бие в Украйна и прави украинците и западните наемници на паздер?

126

Наблюдател

преди 1 година

Струва ми се ,че плаши гаргите човечето

125

Анонимен

преди 1 година

Тоя отдавна не са го опъвали, и компенсира с алкохол и гъби.

124

Анонимен

преди 1 година

Путин и Медведев са хората, които се опълчиха срещу статуквото! Те са, които застанаха зад правосланието.

123

Анонимен

преди 1 година

Путин и Медведев си мислят че Русия започва с тях и трябва да завърши с тях. Не може така.

122

ХА ХА ХА

преди 1 година

До Дедо Йоцо. Подкрепям дядо Йоцо. Да ходят тези, които пращат оръжия и не се интерисуват от бедният български народ.

121

Анонимен

преди 1 година

Медведев е достоен човек и родолюбец!

120

Дедо Йоцо

преди 1 година

Бахмут пада, 15К укронацисти са в обкръжение! С това ще се разпадне фронта на Окраина и левия браг на Днепр пада! Ема нужда от спешни подкрепления! Веднага да заминават членовете на дб пппп и герп да попълнят загубите и запушат фронта! Да вземат и трите танка от Горна баня!

119

Анонимен

преди 1 година

Медведев е пълно копие на Хер Флик от немското Гестапо. Трябва му само едно кожено манто и е готов.