207

До Астронавт

преди 1 година

А *** ти и овчар ли си??

206

Едно е сигурно

преди 1 година

кракът на Путин никога няма да стъпи в Киев!

205

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще се навърши една година от началото на специалната военна операция и руската икономика, която е яростно обстрелвана със стотици западни санкционни пушки, очевидно изглежда за предпочитане пред Европа и Съединените щати. Толкова е за предпочитане, че МВФ в последния си публикуван доклад прогнозира растеж на руската икономика в края на 2023 г. вместо очаквания преди това спад - растежът е малък, но все пак по-голям от например Германия или Великобритания.

204

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е да прочетете 2 или 3 коментара на русофилите и веднага ще ви стане ясно, колко фатално са атрофирали малките им мозъци.Дoлните копейкаджии плякат плюсове на лъжите си в несвяст. Явно плащат на няколко бaбyина и с VPN манипулират вота в коментарите. Вижте старите коментари по, колко лайкове имат...

203

Космонавт

преди 1 година

До 211 Забравих да ти напомня, че не съществува нещо като "руска дума". Ако ти дам да доиш моята овца за известно време, може да пиеш млякото но овцата си остава моя, докато не реша си я взема обратно.

202

До 215

преди 1 година

Бидон е в Полша, но памперса ме см ърдш чак до Киев ;)

201

топла зима

преди 1 година

Криво ляво със стотици милиарди, ако не и трилиони загуби ЕС изкара тази необичайно мека и топла зима. ЕС още е богат, може да изкаро още 1 година, а ако следващата зима пак е топла може да изкара и 2024. Това не означава, че след това ще рухне или ще умре - просто стандарта на живот ще бъде нещо средно между Африка и Латинска Америка, но може да се запази като съюз, да си помагат солидарно.

200

Не разбрал

преди 1 година

Байгън в Полша ли е ??? Или в Укарйна ????Според статията май е в Украйна, ама памперсите му стигнали до Варшава и самолета със памперси закъснял и завалийката се задоволил със Варшава :)))) А нашите *** от ДСБ решили да го подпомогнат със РОЗОВИ ПРАШКИ :))) Те горките все още не са самопредили, закъсняли били според новите правила до ЕДНА ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ТРЯБВА ДА СА ИЗБРАЛИ ПОЛОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ !!!!!! Тези продажници чак на на ТРИДЕСЕТ разбрали че са ТРАНС :))))

199

Космонавт

преди 1 година

До 211 Ти кой си, че да ми казваш какво да правяя? Някъде да съм казвал, че харесвам западния модел? Аман от двуполюсници.

198

До Астронавта

преди 1 година

Актронавта е открил VPN а!!

197

До Украйна

преди 1 година

Пий един стакан и сънувай Путин в Киев!

196

До Космонавт

преди 1 година

Космонафт е руска дума ;) Вземи се само дерусифицирай и се наречи Астронавт, като на Запад и в САЩ ;)

195

Анонимен

преди 1 година

След като поеме контрола над Украйна, Русия автоматично получава контрол и над източна Европа, която е зоната на влияние на Русия. Тогава от НАТО и ЕС вече няма смисъл.

194

Украйна

преди 1 година

има две възможности! Ужасен край, или ужас без край!

193

Астронавт

преди 1 година

До КосмонавтАстронавт бе, астронавт.

192

Анонимен

преди 1 година

American Greatness: Руската икономика доказа своята устойчивост, тя е пригодена за война. Руската икономика изглежда много подхожда за война на изтощение, тъй като страната е в състояние да произвежда храна и стоки от първа необходимост за своя народ, да създава безброй танкове и безпилотни самолети-камикадзета, а също така да произвежда в пъти повече артилерия и снаряди от противника си.

191

Анонимен

преди 1 година

Иии да напомним, че Украйна си е частен семеен бизнес на семейството Байдън за пране на пари-от 2014 година досега! От онуй време когато Байдън беше вице, отговорен за Украйна! А Хънтър переше пари в Борисма- най голямата частна компания за газ в Украйна :)Северен Поток 1 и 2 малко им фалираха бизнеса, но Байдън Старши се погрижи за това ;))

190

Анонимен

преди 1 година

Вечерната промивка. Щом така се оказало, значи простоте така. Ако Европа си беше на мястото, война нямаше да има. Америка е далеч, а ние сме тук и им търпим глупостите.

189

Космонавт

преди 1 година

До Тттт А ти да беше се поинтересувал за процесите които протичат около теб. Както винаги, твоята порода пак ще е изненадана и ще шляпа с клепачи когато започнат промените. Така се случва с наивниците които вярват в холограмата Путин.

188

Анонимен

преди 1 година

Financial Times: У ВСУ снарядите са на изчерпване, а Пентагонът вместо помощ, само изисква нови успехи.