187

Анонимен

преди 1 година

Производственият капацитет на танковете Abrams е 12 на месец. Само един завод работи, три не работят - няма достатъчно квалифицирани работници, загубени са компетенции. Германия възобновява производството на танкове и теоретично може да увеличи производството на Leopard-2 до 140 до 2027 г. Никой не знае как да стане това на практика - няма достатъчно специалисти, като заварчици на бронирана стомана, няма достатъчно инженери. Дефицитът трябва да се възстанови, а това отнема време. В същото време в Русия само Нижни Тагилският "Уралвагонзавод" сглобява 40-50 машини на месец ...

186

Анонимен

преди 1 година

Доставките на боеприпаси от Запада, от които украинската армия е изцяло зависима, не са в крак с нуждите на фронта. Сроковете за доставка на тежки боеприпаси са увеличени от 12 на 28 месеца. Резервите на страните от НАТО постепенно пресъхват. По време на юлската офанзива руските войски изстрелват от 40 000 до 50 000 артилерийски снаряда на ден. Украинските - не повече от 5-6 хиляди.

185

За Русия

преди 1 година

има две възможности! Ужасен край, или ужас без край!

184

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ТРЯБВАШЕ НО ЕВРОПА СЕ ОКАЗА ПРЕКАЛЕНО РУСКОПОКЛОННА.

183

Анонимен

преди 1 година

Съюзната държава като начало ще включва Русия, Украйна, Белорусия, Абхазия и Южна Осетия. Очаква се президент на Съюзната държава да бъде Александър Лукашенко, а Владимир Путин ще поеме поста председател на върховния съвет.

182

Космонавт

преди 1 година

До 186 "ЕС вече не може да произвежда нищо" Робите прпизвеждат, умните създават империи и съюзи и колонизират робите.

181

Анонимен

преди 1 година

Столтенберг: "Русковете да оставим Путин да победи са по-големи от ескалиране на отношенията между Русия и НАТО".

180

западът започва

преди 1 година

да разбира, че само с доставки на оръжия няма да стане. България, Румъния, Полша и Приблатика да се стягат за доставки на пушечно месо.

179

Маршал Жуков

преди 1 година

Ние освободихме Европа от нацизма, но те никога няма да ни простят за това!

178

Космонавт

преди 1 година

До Тттт Никой не може да спре този процес, най малко този роб Путин.

177

Колко

преди 1 година

будала трябва да си, да се набуташ в Украйна, срещу цялото НАТО???

176

Космонавт

преди 1 година

До 184 Преговори с Москва? Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан - Ото фон Бисмарк

175

Анонимен

преди 1 година

Причината за войната е отказа на САЩ от преговори върху предложението на Москва от декември 2021г за изтегляне на военните структури на НАТО до границите от 1977. За Русия Украйна и източна Европа са собствена зона на влияние, и Русия определя сама правилата в собствените зони на влияние. НАТО да се изтегли до границите от 1997, Крим и четирите новоприсъединиени области да се признаят, демилитаризация, денацификация на Украйна и отказ от участие във военни съюзи и тогава Русия е готова да седне на масата за преговори. В противен случай Русия ще реши тези проблеми с военни средства.

174

ВСВ ленд-лиз

преди 1 година

САЩ е изпратила въоръжение и техника като помощ на СССР от 1941-1945 г. на стойност 31 млрд долара, която сума днес се равнява на 248 млрд долара. През 1941-1943 г. за съветската страна тази помощ е решаваща. Американците оказват решителна подкрепа на Москва да извърши преместване дълбоко в страната на военните и други индустрии. През това време от САЩ към Съветския съюз пътуват хиляди тонове боеприпаси, военна техника, продоволствие, медицинско оборудване, лекарства, стратегически суровини....

173

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 169 - грешиш! И Израел е пътник. Планирано и е въпрос на време. Ще го видиш.

172

Анонимен

преди 1 година

След като Русия освободи Одеса и вдигне обсадата на Приднестровието, Борел, фон дер Лайен и останалите ще стоят голи пред вечния пламък на истината, където още милиарди азиатци, африканци и латиноамериканци ще ги видят като изтърканите, лепкави шарлатани, които те са.

171

До 173

преди 1 година

Така е! Ако не беше Сталин и Съветската армия, Хитлер щеше да победи! Е и България също де:)

170

Космонавт

преди 1 година

Русофили, вашите деца ще са обслужващ персоал на роботите в НСР. Не знаете какво си причинявате като драскате небивалици и подкрепяте джуджето и геноцидите му. Всичко се записва и архивира, вече трупате точки за кастовата система. Подобрената меритокрация (оптимокрация) ще ви сложи на мястото което ви се полага и няма да имате шанс за обяснения и опити за пapaзитиpaнe.

169

Айде пак

преди 1 година

До САЩ и ЗападаРуската империя помогна на Бъдещите САЩ в борбата им срещу Британската империя.

168

2056 г. ПутинХlll

преди 1 година

към Рамазан Vl:Бахмут падна ли?