247

ББ

преди 1 година

предварително благодаря на хранещите се с нечестотии за...минусите!Бог да пази САЩ!!!Сащ няма да прави компромиси...ядрена...3-та СВ...ок,никога няма да приемат несправедливости и геноцид,убийства на невнни,на жени и деца!!!

246

ББ

преди 1 година

ЕС е Щази и КГБ от десетилетия!!!

245

ББ

преди 1 година

ЕС на пияният юНкер,на обслужващият руски шрьодер,на меркел,строящи СП на путин,ЕС,работещ с руски доказани агенти като орбан,борисов...вебер,финансиращ ги,САЩ с чиста съвест да си преместят базите в Полша например...или в Естония...в държави взели страна...разкрачените ЕС...да учат руски...не ни пречи!!!...и нашите ядрени са по...к.пелета!!!дайте ни повод моля!!!Бог да пази САЩ!Има БОГ!!!

244

ББ

преди 1 година

Респект г-н Президент,оставате в Световната История!Свободата и Справедливоста са ни заложени от Бог като цености,да служиш и следваш Божиите ценности е толкова човешко и заслужава само уважение!!!Бог да пази САЩ и Свободата на човеците населяващи Света ни!!!

243

SSCN

преди 1 година

Много просто - военната хунта Хамерика е далеч от войната и иска тя да продължи максимално дълго за слаба и зависима Европа - кое не разбрахте?

242

Fick

преди 1 година

Направо ша *** разрИветИ с такива статий..

241

Идеалист

преди 1 година

"Байдън се оказа по-важният партньор на Киев, не трябваше ли това да е Европа?"Каква Европа? Няма свободна Европа. Има колония Европа!

240

Анонимен

преди 1 година

Американците от години втълпяват на хората, че руснаците са слаби, чрез филмите. Във филмите винаги са усмивани и показвани глуповати все руснаци, а американците все са върха. Грозно и недостойно отношение, а реално се чудят как да привлекат руски учени при тях. Винаги използват мизерията на народа и го нахъсват с богатствата на властта, все тази тактика а техните как живеят, нали са същите. Искат господство, това е, не им пука за никого.

239

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нужда от ядрени оръжия за да унищожи и да изравни със земята цялата територия на бившата УССР. Но няма да го направи, защото там живеят около 20 милиона руснаци.

238

Анонимен

преди 1 година

Заявление: Моля да ми разрешите да посетя Киевски областен център на Русия за краткосрочна прощална визита. Президент на Пиндостан - Байдън Д. - Разрешавам, но не повече от 2 часа. В.В.Путин.

237

Ямболски цървуль

преди 1 година

Много силни има тук.Ама като запукат бомбите и Кауфланд ще намалят тоалетната хартия на рекордна цена

236

Ямболски цървуль

преди 1 година

Ненормалници,според вас не ядрена сила ще бие ядрена сила?!??!?!?!?

235

Знаещ

преди 1 година

До Америка подкрепя......... Америка ще подкрепя източна Европа до последния православен славянин воюващ срещу Русия !!!!! Всъщност не са ни промили толкова мозъците като Усрайнците че да скочим на православна Русия !!! Единствено меките китки от ДСБ скачат срещу Русия от задкалвиатурното устройство, и никога не са хващали нищо различно от клавиатура в ръка спонсорино от Америка за България !!!!

234

Вън

преди 1 година

фащ!

233

Анонимен

преди 1 година

Ей, ние не сме американци за да поддават на подобни приказки. Байдън в момента отслабва Европа взима и въоръжението за да им продава после и изтощава Русия. Чудя се кога Европа ще се вразуми и ще престане да се оголва. Кое гарантира, че други няма да я нападнат. Това безумие трябва да се спре, а не да се активира. Света трябва да се бори за мир, най вече Европа.

232

америка подкрепя

преди 1 година

единствено и само единствено себе си! Всичко е пари за североамерина!!

231

Америка подкрепя

преди 1 година

Източна Европа повече от колкото западна го прави . Просто е факт .Американците не са двулични с нас . А се видя за шенген какво двуличие към нас има от някой страни

230

Бай Иван 2

преди 1 година

И на децата е ясно че Европа няма интерес от конфликтът в Украйна ! Тя само губи от това .Единсвенно САЩ имат интерес да отслабят воеено Русия.Съвсем ясно е че няма да престанат да подкрепят Украйна до последният оцелял украинец.

229

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Руснаците като живеят на български земи и като говорят на български, кагда ще ги връщат?

228

Ром"с

преди 1 година

Статията не прочетох:Да,той забръка тази каша в Украйна или по-точно ,тези които са зад него,а той продължава,ако бе станала Хилири ...но Тръмп обрка картите на "ко" и те взеха "реклама" на 4 години и сега продължават..спомнете си как се държа Обама когато се срещаха на някакви срещи към Путин.. Айсберга не е това само което виждаме и за което ни разказват за над водата .. .Интересно,защо Байден пренебрегна Европа заради Украйна и ПОЛША?