227

Прощална визита

преди 1 година

Президентът на Съединените американски щати мистър Джоузев Байдън отиде на прощална визита с онова образувание което някога се наричаше "държава Украйна".

226

Анонимен

преди 1 година

Демента клати ЕС и Русия 2 в 1 и от километри се вижда как само САЩ и Китай имат полза от това докато ЕС и Русия взаимно се прецакват.

225

Анонимен

преди 1 година

Интереса клати феса

224

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

На света съществуват две изкуствени нации - американци и украинци. Едните са уникални, а другите неповторими. И двете живеят на чужди земи. Първите на заграбени, а вторите на подарени. Всъщност се явяват квартиранти и по принцип незнаят какво означава Родина!

223

Разбиращ

преди 1 година

До Кървавото джyдже ;;;;;; се страхува да посети "руския Донбас"... След постояните терористични атаки на УкроАмериканските спецслужби в Донбас със взривени кметове, съветници, активисти нормално е Путин да има приреснения !!!! Чудя се какво спира Байгън да поети Украйна, не съм чул за един политик в Украйна да е бил взрвивен или убит ??? Но знам със сигурност че Зеления наркоман не е изпълзял от БУНКЕРА докато бившия Израелски премиер не е гарантирал че Русия няма да го острелва !!!

222

Космонавт

преди 1 година

До 228 Не зная какъв ще съм в НСР, но вярвам, че човек е винаги един и същ във всяка ситуация и в различна среда. Нали знаеш, какъвто си удома, такъв си и на улицата, в затвора, в казармата и тнт. След 21-та си година всеки е това което е. Знаете ли защо 21-та, да ви кажа - 7 додини Господ напътства детето, следващите 7 са родителите, в третите 7 детето избира какъв човек ще бъде а инструментите му са инсталациите от Господ и родителите. Третите 7 са най важни, не първите.

221

ЕС

преди 1 година

Зелена политика, *** и лгтбкуио++, 38 пола, инсектофагия.

220

Анонимен

преди 1 година

Двама президенти със стоманени... характери! Никаква алармена сирена няма да ги уплаши! Една малка подробност - Защото Русия позволи на Байдън да лети в Киев при просяка.

219

много се излагат

преди 1 година

русофилите. Едни и същи постове вече цяла година. Kyxите им кратуни са пълни с бръмбари и затова е по-лесно да копират старите си глyпости.

218

Анонимен

преди 1 година

Бидон е в Полша, но памперса ме см ърдш чак до Киев ;)

217

като гледам

преди 1 година

само двама нещастни русофила си постват старите глупости съчинени още през миналата година. Ха-ха-ха. Няма вече копейки.

216

Космонавт

преди 1 година

До 228 Путин е роб на следващия по пирамидата, в случая - Шваб и СИФ. Извратеното е, че дори Путин който завърши "училище за глобални лидери" вече не е измежду живите. Този подпухнал монголоид не знае немски и не получава ръкуване дори от съюзниците си.

215

До 229

преди 1 година

Мерси за хака Астронафте! Но за мене е безсмислено да си манипулирам собствените коментари и са си слагам фейк лайкове!

214

Анонимен

преди 1 година

Появата на нова световна криза в икономиката е само въпрос на време. Пандемията от коронавирус малко забави началото и (неслучайно експертите свързват въвеждането на глобалните локдауни не със здравословни проблеми, а с икономиката). Но колкото повече се отлага кризата, толкова по-дълбока и по-дълга става тя. Тогава западните икономики ще рухнат, а Индия, Китай и Русия ще се окажат нови точки на растеж.

213

Космонавт

преди 1 година

До Tor браузър и New Identity всеки път когато искаш да смениш IP-то. Не ти е нужен VPN. Просто един русофил се промъкна в дигиталния свят. Очакваше се, все пак са милиони :))

212

Анонимен

преди 1 година

До космонавт. Чий роб е Путин, би ли ни пояснил? Реално нещата стоят по друг начин. Господарят го мрази, защото не иска да се подчини, а робите - от завист. А ти защо с такова нетърпение чакаш новия ред? Мислиш, че ще бъдеш от господарите ли?

211

Анонимен

преди 1 година

Бидон е в Полша, но памперса ме см ърдш чак до Киев ;)

210

Русофилските

преди 1 година

коментари, почти на изуст ги знам! Мога да замествам?

209

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в ЕС устойчиво ще расте, населението ще обеднява.

208

Анонимен

преди 1 година

Руската армия е въздух под налягане. Демократичните западни медии от една година вече всеки ден многократно повтарят, че Русия загуби а Украйна спечели, и хората на запад са твърдо убедени в поражението над Русия, но айкюто на българските русофили им е малко и затова не могат да го разберат това нещо.