461

Анонимен

преди 1 година

БГ слугинажа на руските терористи са техни съучастници срам и позор на гъбарника и рупора резидент за руски мир Да ви накаже господ предатели

460

Малко за политика

преди 1 година

Такъв се оказа новоизлюпеният политически елит. И то не случайно. От САЩ и ЕС отдавна внушават на нашите политици че власт и пари се получават само с русофобство. И Киро, Асен, бившият министър на енегетиката Александър Николов и т.н. решиха да се докажат за сметка на интересите на България. А сега всички ще плащаме скъпият газ, с който напълниха хранилището в Чирен.

459

Анонимен

преди 1 година

Цял ден се говори за неустойка и не се споменава никаква стойност. И защо се споменава само Русия ,а не фирмата , която е с договорени отношения с Булгаргаз.

458

Анонимен

преди 1 година

Хмм знаете ли как се тръска кучето от бълхите Скоро така и в БГ ще се тръскаме от путинските платени бълхи първо ще почнем от върховната решетникова бълха

457

Спомен

преди 1 година

Преди години един "велик" политик, наричан галено Тиквата спря строежа на АЕЦ Белене. Пенеше се, че нямаме нужда от нови мощности, било много скъпо и най-важното - нямало да плащаме неустойки. Да ама Не. Всички ние платихме за това решение на г-н другаря Тиква. Сега ситуациятаа е абсолютно същата. Пак ние ще платим далаверите с газа на кирчовци, кокорчовци, лореровци, минчевци, хиени и т.н. Тях никой няма да ги вкара в затвора за това. Точно и както и Тиквата не си плати за решението.

456

Re: до ОФчо

преди 1 година

Ха, дано ама надали!!!!

455

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 488 Кирето си напълни джоба с тия афери пък вие са дърлете кой бил за Русия, кой за Щатите и ЕС. Киро е бизнесмен, не е политик и го интересува печалбата му. Учил е в Хардард как да върти едни големи пари. Не че другите ни политици са по-свестни, но той играе наедро с интелигентни и печеливши за него врътки.

454

ФАКТ

преди 1 година

ПУТИН Е ТЕРОРИСТ

453

до анонимен

преди 1 година

""""Кирето ни спретна тая интрига"""" --- Не само Кире Т., но и цялата ни политическа сбир.ина която наричаме "елит" за отминалите 33 години!!!

452

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 465 Продължават да са слепи и мислят, че като сложат минуси нещата ще се разминат.

451

Ха ха ха

преди 1 година

До ОФчо . Не мисли, че на САЩ и на Норвегия ще им се размине. Ще клекнат на Путиновия ....

450

Анонимен

преди 1 година

Кирето ни спретна тая интрига. Пак за него да гласувате, че пращи от компетентност.

449

Анонимен

преди 1 година

Нагли мутрьошки! Но още малко им остава до пълния крах

448

ОФчо

преди 1 година

Шъ им "платим" неустойка, когато САЩ и Англия им "платят" неустойка" за двата гръмнати Газопровода СП-1 и СП-2!!!!!!!!! - )))))

447

Анонимен

преди 1 година

Ще платим и хоро ще играем. Като ни е толкова акъла.

446

Анонимен

преди 1 година

Ела,ела пиле шарено да ти платя няква газ,де не съм виждал през живота си.Кат та усуча два пъти с голямата гега дей под сайванта

445

Гражданин

преди 1 година

Този смърф Роската май ще се *** от щастие...

444

Анонимен

преди 1 година

И с право.

443

rm

преди 1 година

Ами след като служебното правителство направи всичко възможно да имат основания да искат неустойка, сега ще си я искат, да.

442

Шефа

преди 1 година

Ами тоя *** поиска ядрено гориво от САЩ , което силно засегна Русия!Борисов го подкрепи горещо и с това наля бензин в обстановката!Борисов веднъж плати с български пари крупна неустойка , сега и Радев ще плаща , какво да ги правиш нашите "умни "еврогейци!Нищо чудно с това си гориво САЩ да взривят нашата АЕЦ - напълно ще е в техен стил !