481

Анонимен

преди 1 година

днес бе доставено във франция сърцето на първия в света термоядрен реактор- 160 тона- но защо ли не е от уестингхаус а от росатом - сами си правете изводите ако имате глави- дузина реактори са пред скапване във франция след използване на американското гориво - ние сме следващите - чехите го отказаха - събуди се българия

480

Анонимен

преди 1 година

AKO НЕ ПЛАТИМ,ДО 4,5 ГОДИНИ АЕЦ,КОЗЛОДУИ ЩЕ СПРЕ ДА РАБОТИ,И ТОВА ПАК Е ДЕЛО НА НАШИТЕ ЛОЯЛНИ ПОЛИТИЦИ

479

Fena

преди 1 година

До 518. Никой не иска "нещата да се оправят". Тия новите решиха проблема с газа, както оня дето научил MAГAPETO да не яде - то взело, че умряло. Така е и с газа. Те се натягат на ЕС и скапват целия газов бизнес. Няма помощи за битови абонати, няма субсидии за бизнеса и всеки се отказва. Цената пада, щото никой не иска вече газ. И те се бият в гърдите, за да си вземат паричките по плана. На фона на 800 милиона на месец субсидия за ТЕЦ София - там, където се отоплява "електората"!

478

Закривай

преди 1 година

окрайна! Тогава и цените ще бъдат добри и за нас.

477

Анонимен

преди 1 година

*Европейски държави обаче все още продължават да плащат по същата схема без никакъв ущърб на санкциите. "И Гърция, и Унгария, Германия. Много държави продължават да купуват руски газ с намаляващи темпове", добави той.*А защо и ние не си плащаме като другите, старото правителство вече го няма! Нещата могат да се оправят, защо да се плати газ, а да не се вземе, напразно пропиляни пари!

476

Енджинер

преди 1 година

Ние от своя страна да поискаме неустойка от Росатом, затова че реакторите за Белене не работят и не дават ток.

475

Анонимен

преди 1 година

До Жиката Я защо Кирил да плаща за некадърието на радевите гълъби??? Много нагли станахахте рубладжийски комунисти!

474

Мутрафонова

преди 1 година

Българите са русофили и приятели на Русия, също така са с робска психика та затуй ще им друснем една неустойка, ей така, по приятелски от добри чувства. Само на България.

473

анонимен

преди 1 година

А колко просто беше да си получаваме газ от Русия докато изтече договора. Всички други направиха така и Германия също. Сега плащаме даради болните амбиции на кабинета Петко

472

ХА ХА ХА

преди 1 година

На американците плащме предварително, а на руснаците не можем да си платим дяволъка.

471

Анонимен

преди 1 година

Да плащат тези дето обичат Русия. Аз тези дефектни андроиди няма да ги спонсорирам!

470

Анонимен

преди 1 година

Да ги вземат ама не от субсидията на костя, ами от ТЕЛК-овете на вгъзрожденските шизота.

469

Жиката

преди 1 година

Киро да плати от джоба си.

468

Тея пари

преди 1 година

дето ги дължим по вина на киро, кокорчо, лена и компания да ги взземат от тяхните авоари, а тях - в затвора!

467

Анонимен

преди 1 година

Тея пари дето ги гласят за поредния данък Русия държа да ги вземете от пенсиите и социалките на тъпите *** от ***, барем се освестят че са българи а не некакви скотове от мухонасранск.

466

Анонимен

преди 1 година

Е как па всичко, което е стратегически важно за българския народ, е строго конфиденциално? Вие игра си играете и ще ядете лобут накрая май май

465

Може и да загубим

преди 1 година

До Анонимен 502: Дело ще се води със сигурност, лошото е, че е твърде вероятно да го загубим. В съда ще попитат: "След като други държави от ЕС са плащали по схемата на Газпром, защо България е отказала да плаща". А Русия имаше солидно основание да иска плащането да става в рубли. В западни банки са блокирани 300 милиарда евро пари на РФ, основно от продажбата на нефт и газ. Да продължи да приема плащане в евро в банки от ЕС за Русия беше все едно да доставя газ и нефт безплатно. Не става така.

464

Анонимен

преди 1 година

Какво значи Русия поиска??? Няма ли закони адвокати говорите пълни глупости за хората който не разбират от договори манипулация започвайте дела а не да се обяснявате като ученички и да се чудите как да подарите на Русия нашите пари

463

Анонимен

преди 1 година

Некадърници откъде ви изкопа фуражката направо съм яростно вбесен Отидете в Москва да му го изядете онова нещо на Путин

462

Конфиденциално

преди 1 година

До Анонимен 497: Росен Христов каза че колко е неустойката е конфиденциална информация. Както и самите договори. Сигурно е така, но така всичко става на тъмно.