501

а.б.

преди 1 година

До Да взривим и ние?Красиво решение в стил Северен паток 1 & 2, дето леко глътнаха морска вода, само че тук тръбите от Румъния стават неизползваеми. С още няколко детонирали ключови турбокомпресора (пак необяснимо, има само рапилени чарколяци от турбините, няма извършител, няма виновен), раZZа ще транзитира газ през България, ама друг път.

500

Да взривим и ние?

преди 1 година

До а.б.: Предлагаш "необяснена и неконтролирана детонация на всичките турбокомпресори във Ветрино"? Ако не знаеш, отклонението от Турски поток през България е наша собственост. Правителството на Бойко взе два милиарда евро заем от Саудитска Арабия за да го построи. Т.е. предлагаш да взривим наша собственост. Моного оригинално, дума няма. Направо пращиш от акъл.

499

а.б.

преди 1 година

До Поредната глупостНе съм споменал какъв е "форсмажора", а именно - случайна, необяснена и неконтролирана детонация на всичките турбокомпресори във Ветрино (така че полетата наоколо да станат целите в роторни и статорни елементи), а тръбите да бъдат "шок"-нати по всички посоки с километри :).

498

Поредната глупост

преди 1 година

До а.б. И ти ли се бориш за първото място в калсацията за най-г'лупав пост по темата. Помисли пак да не би да си забравил някоя нула от хиядарките.

497

а.б.

преди 1 година

Поради форсмажорни обстоятелства цената за транзит на раZZки природен газ през българската газопреносна мрежа се повишава с 4 порядъка log10 (x10^4 или x10000). При неплащане транзита се прекратява.

496

При бай Ставри

преди 1 година

Ако ни осъдят, Киро, Асен и бившият министър на енергетиката Александър Николов - на съд и да плащат. Други държави са продължили да плащат за доставките на газ по схемата на Газпром, а ние не. И държавата загуби милиони. На съд и с раирани пижами при бай Ставри - там им е мястото.

495

Стига глупости

преди 1 година

До Архитектът: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш? Чети: "Предявени са претенции за нещо, което те смятат, че им дължим. Всички стъпки, които в момента се предприемат, е да се защитят българските интереси, всичко се прави с консултация с компетентни юристи и нещата с този договор са под контрол". Това е казал. Нещо разбра ли? Къде е тука това " че друга страна има право да съди неговата родина". Направи биеш рекорда за най-г'лупав пост по темата.

494

Случаен

преди 1 година

Какви юристи, какъв контрол, казаха им, че спирането на доставките е "вълчи", в случая - "мечи" капан, това е елементарна търговска хватка. Сега юристите ще се точат като хиени да водят дела, докато лапат хонорари, а резултатът ще е плачевен. Вече ни осъдиха руснаците, те нямат все едно юристи.

493

За разтрел

преди 1 година

Предатели и продажници като това некомпетентно недуразомение на министър са за стрелбището

492

Архитектът

преди 1 година

Този министър служи на всички други, но не и на бг. Не може министър да казва, че друга страна има право да съди неговата родина. Във всички други държави този човек ще бъде съден и осъден за държавна измяна.

491

Анонимен

преди 1 година

Американските слуги да отиват да слугуват в сащ, тук скоро ще стане опасно да дишат въздух.

490

Анонимен

преди 1 година

Киро тъппият канадец трябва да плати -- той прекъсна договора, трябва да носи отговорност.

489

Анонимен

преди 1 година

Демократът разбира само от къотек -- колкото повече, толкова по-добре.

488

Анонимен

преди 1 година

Боядисайте обли камъни в червено и замеряйте наглите американски слуги с великденски яйца.

487

Анонимен

преди 1 година

Сащ ще се сбабичосат по-бързо отколкото си представяте.

486

Анонимен

преди 1 година

Най добрият американски слуга е на 2 метра под земята.

485

Анонимен

преди 1 година

украйна свърши.....

484

Анонимен

преди 1 година

Че защо да ни съдят за Белене, нали им платихме една торба пари за реактора дето така и не взехме.

483

Хахаха

преди 1 година

този е елементарен лъжец и манипулатор...нагло работи за раша и плаши хората,раша ще ни плати за неспазване на договора за доставка!който го срещне и обича България с камъне...наглеца!!!

482

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните имат нюх към парите.