33

Анонимен

преди 1 година

Защо не бием и ние черни печати на всички акедонци, отварящи клубове у нас?

32

Пак ни биха

преди 1 година

Киро Простаков и Риндето Иванов що не дойдоха на гроба на Гоце?Нали тези гъзоливци-американски пуснаха макетата в Европа? Не дойдоха щото щяха да ги бият,това е истината! Веднага трябва да се отговори на македонците или с иютегляне на нашия посланник,или със сила!

31

Анонимен

преди 1 година

Това не са Българи ,а Българи с Руско самосъзнание.Ядосани на Македония че един от най-големите дарители на Украина.И затова се опитват да злепоставят Македония.

30

Да

преди 1 година

До Анонимен 29 Чух че сега строили в таен док на Охридското езеро подводница, която ще подаряват на Украйна.

29

Истината е

преди 1 година

Нормално е да се търси сметка защо държат по 5-6 часа хората на границата и не ги пускат. Затова да те бият и да забранят влизане 3 години е прекалено. Вето за РСМ!

28

aa1820

преди 1 година

Преди една година цветята положени от нашата делегация бяха стъпкани и изхвърлени. Киро се лезеше от Скопие и обясняваше как трябва с добро. С тези трябва само с много лошо. Яка тояга и блокаж за едно 30 години минимум докато измрат югославските им кратуни.

27

aa1820

преди 1 година

За няколко вербални крясъка 3ма българи ги осъждат за 24 часа, за физическия побой над българина - дори извършителите не са заловени.

26

Ти ги

преди 1 година

Признаваш за държава,те ти плюят у сурата!Язък,за загиналите!

25

Ники

преди 1 година

Сърбизирана Македония, да му ....

24

Анонимен

преди 1 година

Това беше постановка а на постановките не трябва да се обръща внимание, те имат точно такава цел да привличат вниманието. Преди време Валери Симеонов дърпаше бабички по границата, това са елементарни постановки.

23

Джамбаз

преди 1 година

И Паланката им е крива! А наща е права!

22

Анонимен

преди 1 година

Танковте дарени за Украина от Македония са купени от Украина през 2000-2001г. чисто нови.Не са нашите танкове,които нарязаха за вторични суровини .Това са танкове производство 2000-2001 година. Самолетите също така бяха купенинот Украина през 2000 година също така нови. Другите машини бяха по-нови , а боеприпасите също така годни.Македония има завод за оръжие и над 20% от проозводството отива директно за Украина и няма партия в Македония която да е против това.

21

До 24

преди 1 година

В знак на каква признателност си им дал танкове?

20

Анонимен

преди 1 година

И сега какво разбираме.В Македония има полиция ,а тук не.От Възраждане тук се подиграваха с полицията не само веднъж и нищо не им направиха. В Македония им показаха ,как се действа с ванадлини анти-държавни хора.Жалко е че само 300 евро са им взели и една малка забрана.

19

Анонимен

преди 1 година

Най-близкия народ ама друг път, нямам и не искам да иамам нищо общо с тези хора с промити мозъци, не могат да разчитат на наша подкрепа и не ми е ясно защо я получавата, нека да дружат и се събират със албанците, и така докато изчезнат, точка!

18

Анонимен

преди 1 година

И макетата какви танкове дариха? Нали ние 1 ви им ги дарихме в знак на признателност? Така, че по-скоро са наши, отколкото техни.

17

Анонимен

преди 1 година

Само на мен ли ми се струва или преди бяха същите простотии на Каракачанов, дерижирани от Москва? Ей, хора- нямате ли мозък, с какво мислите, че сте тръгнали да плюете най- близкият ни народ!? Не спряхте да кълвете на руска кука вече век и половина!

16

БОЙКОТ

преди 1 година

БОЙКОТ НА МАКЕДОНИЯ ЗА ВСИЧКО

15

NoirFire

преди 1 година

Е какво прав съм си цял ден ще се пишат глупости по темата хората сметки неплатени, не могат да си купят храна, последна грижа са македонските селнтаци.

14

Анонимен

преди 1 година

Всичко се прави с една цел.България да излезне от ЕС и НАТО.