73

Анонимен

преди 1 година

Малко им е на тези *** провокатори.

72

Пич

преди 1 година

Ееее, в Лъжедония е така. Хората не обичат истината. Всичко им е лъжа - нацията, държавата, историята, паметниците, договорите, политиците. Само дето ние бяхме глупави и им вярвахме на обещанията.

71

Анонимен

преди 1 година

Скопие с нищо не е свързано с Гоце Делчев.Той май не е ходил там,само Гушко Димитров разпорежда да се пренесат там костите му.Родното му място,както и мястото на убийството му са в Гърция,на бивша българска територия.

70

Интересно

преди 1 година

Сега със сърбите си подобряваме отношенията.Вчера маса народ се е притекъл на помощ на наш закъсал тир,откриваме газопроводи,пътища...

69

Руснак

преди 1 година

Евала на македонците,правят луди ***!!!

68

Коалицията Nexo

преди 1 година

Кирил Петков направи всичко възможно да падне ветото над анти.българите в Скопие и то без никакви условия. Чиста наивност и недооценка, но какво да искаме от човек, който не умее да говори български, понеже не живял на пара китка никога в България, който нарушава Конституцията на РБ, който назначи любовницата си с над 14 000 лв държавна заплата?!

67

Бедняк

преди 1 година

Никой не е обещавал да се посреща с духова музика народни депутати.Само в България кат покажеш карта на полицай и той ти целува *** .

66

Егати новината...

преди 1 година

Аз не знам некой да им е бил телеграма да ходят у Македония...хахаха....ВСЕКИ МЕРАК СЕ ПЛАЩА!

65

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и нексаджийската му шайка ПП са основният виновник за държането на македонците. Петков не спря да дава интервю за македонски медии, в които наричаше българите окупатори, нетолерантни, ретроградни.Това е нагледно промяната!

64

Анонимен

преди 1 година

Кое външно министрество, това на жълтопаветника Румен Радев Юмрука ли?Толкова държавност от улични л.умпени!

63

Анонимен

преди 1 година

Голем праз!

62

Анонимен

преди 1 година

Нашенците са говорили на български...как са ги разбрали македонците...ти да видиш..

61

Евалла

преди 1 година

Тези нашите "натовци" са виновни за всичко. Защо трябваше да се пуска РСМ в ЕС? Защото сме се надупили на сащ и техния проект ЕС! Тези хамериканци вън от България! Златото трябва сами да си го преработваме и да остава у нас!!! Ама не, нали всички управляващи се назначават от Вашингтон! Хеле таковата като Кирчо простото, Лорер, Паси, *** Костов и т.н.

60

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

59

Смех

преди 1 година

...*** и ВМРО са "РУСКИ патриоти" и немат работа у РС.МАКЕДОНИЯ---ДА ХОДЯТ В УКРАЙНА!!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Тия хора комшиите къде са тръгнали да влизат в ЕУ ? Нали идеята е един ден граници да няма?

57

Анонимен

преди 1 година

До 64:Външно министерство е заето с провеждане на усилени тренировки по сваляне на *** и ибръщане на задни части и не само с макетата а и във всички други подобни случаи!А ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС Е КЪДЕ НИ Е ОфффЧАТА НАЦИЯ,ЗА ДА РЕАГИРА,КАТО НАЦИЯ, А НЕ ДА СИ ТРАЕ В ОфффЧО УПОЕНИЕ ПО КОШАРИТЕ!

56

хахаха

преди 1 година

не ги жалете тия от Възраждане те получават от три места пари хем от парламента хем от Путин и Решетников.Ще ги компенсират и за пердаха с който македонците са ги нагостили за добре дошли

55

Правец

преди 1 година

Каквото търсило това и намерило. ПАК другите ни виновни. Еийй народе какво ни правят а си траем. Ще си платим тази слабост и дано да запазим държавата си че вече е във въздуха.

54

Анонимен

преди 1 година

Но границата не можеш да се правиш на клоун, камол ли да търсиш сметка на униформените.