13

Анонимен

преди 1 година

Путинисти проклети оставете Македония.

12

Анонимен

преди 1 година

Познайте каква ще бъде коалицията след изборите след като Ви изредих партиите ,които създават напрежение с Македония. БСП,ДПС,ГЕРБ ,БВ и "възраждане".Ще си мамае отново Путинско-Ердоганска коалиция.Много ме е яд ,че не ги вкараха в затвора тези Путинисти..

11

Възраждане

преди 1 година

Да пазим Коцето от подобна провокация, да не ни обезглавят преди изборите!

10

Анонимен

преди 1 година

Македония дари 31 танка,4 самолета и оше много друга военнна техника и пари за Украина. Пендаровски и Ковачевски оше в първия ден осъдиха Путин за и нарекоха война та като война в Украина.Македония направи първа дарение на Украина.Оше на 25.02.2022 година.Това може да се провери.Тези които създават напрежение в Македония са БГ ВМРО,ГЕРБ,БСП,ИТН и Възраждане с активна подкрепа на Радев и неговото Путинско правителство.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 Сигурно си им бил там на срещата да им светиш, аре бягай с тия глупости.

8

NoirFire

преди 1 година

Пак ще занимават сега с простотии по тая тема хората на никой не го интересува.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако се бяха държали в Германия по начина ,които се държаха тези тримата с Македонските полицаии щяха да са в затвора сега и след това добиват забрана за влизане в Германия ,а това означава целия ЕС.Възраждане са Руска партия,както и ВМРО.Те изпълняват чужди заповеди.Каквито изпълнява и Радев и неговото правитеслство.Сърбия,България и Унгария са срещу про-НАТО и про-ЕС правителство в Македония.Имат задача да го свалят заради помощите които направи и прави на Украина.

6

NoirFire

преди 1 година

Хаха много интересна новина като че ли на някой му пука.

5

Анонимен

преди 1 година

Всичко се прави след директна заповед от Русия.Само за няколко дни миналата седмица се срещнаха Путинските лидери на България,Унгария и Сърбия.Сега виждате резултата.Всичко това се прави от Путинистите в България,защото Македония е анти-Путин държава и е при-Европейска и про-САЩ. Македония от 24.02.2022 г.е един от най-големите дарители на Украина и най-големия им подържник и е анти-Путин.Пендаровски и Ковачески активно говорят имдействат срещу Путин.Радев стои зад всичко това,този театър.

4

Филипс Македонски

преди 1 година

За чудесните отношения между двете страни, основен принос имат дебелия Ал, посланик в Скопие в продължение на десет години, а сега евродепутат от герп/дъпъсъ, както и външната министърка с подпорната стена и каракачанката с бизнеса с бг паспорти за "македонци".

3

Бойко Борисов

преди 1 година

Само аз мога да се оправя с тия макпедали

2

Анонимен

преди 1 година

САМО РСМ И ТЕСНИ МАКЕДОНКИ!

1

Анонимен

преди 1 година

Нашите управници, какво се услушват? Специална военна операция и за ден сме в Скопие. Там назначаваме л, като временно управление Христо Иванов, Соломон Паси и останалите ни видни евроатлантици, които ще ги научат на обноски и толерантност