38

Анонимен

преди 1 година

До Fool - Отне му 20 години, да си поправи имиджа и тамъъън беше успял ... Ама Джефрито изгърмя.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 - На тях това не им пука. Искат да си автоматизират процесите и да изгонят висчки работещи. Говорим от чистача, до главният изпълнителен директор.

36

Fool

преди 1 година

Гейтс е един от най-успелите предприемачи на 20в. Човека докарал персоналния компютър до дома на хората заедно с IBM. И да, искаше преди години във ваксините да се вкара специален химикал подобен на мастило, за да може деца на емигранти да не бъдат двойно ваксинирани ако вече имат ваксина. Фондация Гейтс е дала милярди от неговите лични пари вместо за Ферари, за бедните региони. Не знам от къде дойде това за Ковид. Но факта е, че хората понякога не виждат по далеч от носа си поради незнание...

35

Анонимен

преди 1 година

До Гошо...*** - Не миля, че си срещал толкова умни хора, колкото реално има, че а знаеш. А и не бъркай интелект с морал.

34

Анонимен

преди 1 година

Благодарим, можем да разсъждаваме сами.

33

Анонимен

преди 1 година

А и последно - Планът засега е, ИИ да не е просто програма, която вървина компютъра или телефона ви (въпреки, че начиа по който го рпавим днес, е напълно възможно), ми да е на един мега сървър, където някой избира и решава, кое и как ще се дава като отговори и възможности .... естествено на тъмно.

32

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Необходимо е време за...еволюция на микроелектрониката. Съвремената елементна база не може да...роди изкуствен интелект.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 Разбирам. Аз лично съм против Тик Ток и отказвам, да го давам на децата си.

30

Г

преди 1 година

Ако искате повече информация, ви препоръчвам да потърсите следните: Рей Курзвел - общо взето е най-големият ентусиаст за т.нар. технологична сингулярност (мента, в който машините започват да помняват от самосебе и някак си - ние също с тях). Роджър Пенруз и деите му за интелекта.

29

Анонимен

преди 1 година

"Гейтс споделя, че е бил изненадан да стане лице на конспиративни теории по време на пандемията COVID-19." -Лицемер е този дявол. Ще живееш за да видиш как хората те мразят Бил!!!!

28

Анонимен

преди 1 година

До Гошо...*** - Би ли се казал, защо смяташ,че ще има период от 200 години? Не казвам, че GPT-3 e скайнет, но всичко, кеото и се случи през 2022-а, през 2012-а симислиха, че няма да се случидо 2062, а през 2002-а казваха, че ще се случи чак XXII век.

27

Г

преди 1 година

Може би, сме на няколко случайности от това, да разгадем тайните и да автоматизираме интелекта. А може би Пенроуз е прав и интелекта не е просто "компютюруем" и има нещо, на кватовото ниво, което просто сме неспособни да разберем и нямам достъп до достатъчно атоми, за да направим досататъчно мощна машина, която да ни изплюе отговора. Все пак Пенроуз получи Нобелова награда за физика и съм сигурен, че няма и 50 човека, които рабират и повече от 30% от трудовете му, а Гетс е добър бизнес кодър.

26

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Изкуствен...интелект след 200 години. До тогава панаирджийски роботизирани...играчки. Гейтс...сънува прав,парите са му...размътили мозъка,пардон...изкуствения.

25

Г

преди 1 година

Работата е, че засега има няколко неизвестни, които не сса разгадани. Защото примерно е смешно, че трябва да покажа 100 000 снимки на куче и 100 000 снимки на коте, компютъра да направи повече цики и изчисления, колкото ще направи човек за цялживот и да стигна по-малак успеваемст, при различаването на котка от куче, отколкто на 4 годишно дете, което е видяло 10 кучета и 5 котета в живота си.

24

Анонимен

преди 1 година

До 29- не съм против технологиите и развитието, ама човек, по цял ден гледат някакви олита по инстаграм и тик ток, работя с много млади хора и постоянно се оплакват , че са изморени и без енергия, не се движа повечето цял ден цъкат.

23

Г

преди 1 година

До Анонимен 16 - Защото тея, дето го пишат не искат, иначе ще им секне работата. Но реалният проблем е, че ако това се случи ... не знаеш къде ще му излезе края. Човешкият мозък е почти 1000 пъти по-бавен, като скорост на импулсите, спрямо тези в един чип, а вече имаме чипове, надскачащи броя на неврони в неокортекса ни. Това, което ние позлваме, каот невронна мрежа, е 4 до 7 слоя дебело, а при кмпютрите имаме стотици, хиляди и милиони (при големите сървърни графични карти).

22

мда

преди 1 година

BILLGATES = 33. Гейтс е от масоните.

21

26

преди 1 година

"Гейтс говори и за това как той, подобно на много други филантропи, се е срещнал със сексуалния престъпник и финансист Джефри Епщайн." - Колко пъти се опитахте да погребете и тая история ... Много народ си мислее, че цялата конспирация срещу Гейтс идваше, за да затрие това петно. В смисъл - ако някакви казват, че е злодей от филм на Джейм Бонд и иска да контролира храта с наноботи, кой па ще се хване на това, че е бил приятелче с педофилско сводниче, дето е изндувал важни личности.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 - Девството ти е било нормално, за когато си бил дете. Преди теб е било номално, да се хдои бос на училиюе, а още преди това е било нормално, изобщо да няма училище ...

19

Анонимен

преди 1 година

Щастлив съм, че детството ми беше супер нормално без телефони и някакви социални мрежи, цял ден през ваканцията бях на вън и се забавлявах с приятели, тичахме, колела карахме, а какво сега, ходят като зомбита младите хора, превърнаха се в инвалиди.