118

МВР ИЛИ СЕКТА

преди 1 година

Служители от МВР ПЕРНИК и РУ Бобов дол предлагат ТЕРОРИЗЪМ на гражданите , забраняват на мъже Българи да се женят чрез постоянен терор чрез полицейска техника !Моля прочетете, това е истина, не ходете в Перник !Разполагаме със списъци с жертви Българи не роми !

117

Анонимен

преди 1 година

Май-ната му на прогреса, ДА на Фарма-доктатурата

116

Анонимен

преди 1 година

Всички са откачени ,чудя са тея американци няма да се събудят най-накрая

115

Видяхме

преди 1 година

Т.н наночасти.ци във генната ви терапия! Щу народ прецакахте....вкараха им инсталацията,обаче Бог е дал имунна система и пречистване на организма, за това искаха да ни правят на будали през 6 месеца с абоката направо! ИИ за което говори очилаткото начело с супиркомпа ще ви направи роби. Конспирация бе, философи,само очи да имате да поровите и ще видите официални документи и патенти за тези джаджи! Шматки.

114

На сапун

преди 1 година

Наистина ли има толкова наивни хора, които да не разбират, че това е платена ПР статия? Жал ми е за вас... Всички големи платформи така се издържат, имат си и *** екипи, които пишат под тези статии, за да защитават рекламодателите. Относно Гейтс, когато и да му пръснат черепа все ще е късно.

113

За мен лично

преди 1 година

Конспиративните теористи са хора от типа на Шишо бакшишо дето си мисли че някой боб хвърля за него и го подслушва и повтаря - В Русия съм , В Русия съм

112

Анонимен

преди 1 година

Егати "хуманиста". Поклон доземи! У р о д!

111

Анонимен

преди 1 година

че ще ще трансформира особено ония устройства с major class code device bluetooth CoD class of device 7936

110

Анонимен

преди 1 година

:)))))))))))))))))))

109

Анонимен

преди 1 година

Може и плюс да се даде, всъщност

108

Ку ку кукувица

преди 1 година

Такива като този говорят за колонизация на Марс при положение, че за половин век имат едно "съмнително" пътуване до Луната за 20 минутки..... Явно си мислят, че хората пасат трева или наистина просто са кукувици :)))

107

Бла бла бла

преди 1 година

Да обясни този от къде точно му дойде интереса към ваксините след като се е занимавал с микрочипове цял живот?? Аха, за спасение не хората.... бла бла, знаем ги тия. Значи няма нищо общо с нано-технологиите които развива от десетилетия?? Да роден съм вечерта, но не снощи сес се? Това плюс ИИ който не е никакъв интелект са само оръжия в ръцете на тези които искат да те превърнат от пешка в блееща пешка и успяват за жалост.

106

Анонимен

преди 1 година

Единствено хора без интелект могат да приемат тези панаирджийски трикове за "интелект".

105

0808

преди 1 година

До Асан.... баба ти е абсолютно права...ти не си в ред, затова те остави и жената...кажи как открадна DOS от приятеля ни?..

104

Роди ме мамо евреин

преди 1 година

- после знам как добре да живея!

103

Анонимен

преди 1 година

Изкуственият интелект трябва незабавно да бъде имплантиран на 80% от онези българи описани от един известен БКП професор!

102

Асан

преди 1 година

Бил Гейтака не му давам и 2 лева за уиндоус :)))

101

Анонимен

преди 1 година

"Е много ясно че и тези преди него са били нещо, то няма как вашите да са с 8ми клас или склададжии и да станеш най-богатия човек на света хах" - Да, но има разлика между "мама и тате са образовани и здраво рабитещи и добри хора" и "тате е американски олигарх, а мама си говори на ти с директорите на всички големи компании, наред със сенатори и хира от Белия дом".

100

Деспот

преди 1 година

Бил гейц пипа твърдо

99

Анонимен

преди 1 година

Редовият бълггаррак или републиканеца в САЩ няма как да разберат Бил Гейтс нито пък той може да ги разбере. Исак Нютон е казал за човешката глупост че я смята за НЕИЗМЕРИМА. Няма как и Гейтс да я измери и разбере.