58

До 77

преди 1 година

Искаш ли пак на баща ти от rЪ3Ъ в твоите ycтeнца както си е по стара ваша семейна традиция

57

До 67

преди 1 година

Па бъркаш! съвременни човек като такъв го има нема, според учените в рамките на един период от 45000 до 65000г Така, че просто няма как неандерталеца, който м/у другото е просъществувал над 2000000г да е съжителствал 100000г със съвременния човек!

56

До 66

преди 1 година

Добре де! Гледам те, че ги "разбираш" нещата! Та тогава можеш л ида кажеш защо ти и прмерно некое дърво което там си избереш за твой братчет имате над 80% еднакво ДНК? Това праи ли тъ дърву или си малко по-ниско в таз категория на живота! :)

55

Fool

преди 1 година

До 64 имам 0 желание да ти обеснявам каквото и да е. Една правописна грешка на фона на "гения" на средния човек пишещ тук не мисля, че ме прави толкова зле представил се по моя лична преценка. Ти вярвай в каквото си поискаш, никой не те спира. За разлика от мен обаче, ти нямаш мнение а само едно празно заяждане. Кажи си мнението по темата за видим кой е или не оглупял

54

Анонимен

преди 1 година

Гейтс удри тутраканската селищна система... да не ти пука

53

Анонимен

преди 1 година

Освен това, неандерталците и съвременните хора са съществували заедно на планета ппоне 100 000 години.

52

Анонимен

преди 1 година

"Като цяло изкуствения интелект, когато, както и защото тръгне и човечеството е до там! Също както е станало с неандерталците, след кат осе е появил хомо сапиенс! Мдам!" 4% от ДНК-то на скандинавците е "неандерталско" и общо-взето, само в афкрика липсават такива гени. Не ми влизай с "мдам", моляте. Проява а лош вкус е, защото те прави, да излгеждаш като самовлщбен самохвалко, които иска да натърти на другите, че има нещо повече от тях, макар и да е само за споделяне. Освен това ...

51

...

преди 1 година

Като цяло изкуствения интелект, когато, както и защото тръгне и човечеството е до там! Също както е станало с неандерталците, след кат осе е появил хомо сапиенс! Мдам! Но като цяло на този етап нямаме истински AI, което може да се смята за огромен успех! Но какво да се прави! явно човечеството прави нещата с единственото обяснение: "Ами защото може да ги направи!"

50

Анонимен

преди 1 година

"Не може всички да разбираме от всичко за съжаление." Колкото и "усмиФТЧици" да ми наклепаш, не ми кавай, че си станал топ математик и програмист, но някак си си пропуснал по-простите и елемтнарни граматически правила и норми. Хайде, не е трудно! Щом в шести клас го можем, можеш и ти! Или сега ще се изкараш, от тея, "гениалните oлигoфрени", в стил "Рейман". Това са приказки, приятел.

49

Fool

преди 1 година

До 54 оглупял или не, правописа никога не ми е било силно място. За сметка на това съм топ математик и програмист :) Няма да ти казвам какво значи това. Не може всички да разбираме от всичко за съжаление. И да определено правописа ми куца :)

48

Бай Йордан

преди 1 година

Тос като къса опаковката, после дали я яде? Ха-ха-ха

47

Анонимен

преди 1 година

МОлете се, да не им се осъестви мечатата, да могат да си импантирт функциониращи чипове, които да им дадът много повече интелектуални възможнсти. Тогава ще сме прецакани на макс.

46

Случаен

преди 1 година

Впрочем компютрите помагат много, почти не се налага да изчисляваш нещо на ръка. Но, има все още професии, които е абсурд да са механични - това са много области. Дано да ни помагат технологиите - но защо има толкова бедни хора, като имаме пари за Космоса. Тук Гейтс е прав - даваме напусто пари, а има гладуващи.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 - Каза нещо, после се застреля в крака с другото изречение.

44

Анонимен

преди 1 година

Както човека унищожи животните така и по-умно от човека ще унищожи човека.

43

Анонимен

преди 1 година

Това е толкова интелект, колкото телефоните ви са умни.

42

Анонимен

преди 1 година

Постоянно сменят компютрите и ни принуждават да купуваме буклука им. Ако това е ИИ горко ни.

41

Анонимен

преди 1 година

Дано клонините унищожат САЩ и България ще стане славянска.

40

Анонимен

преди 1 година

"Изкуствен...интелект след 200 години." - Генерален изкуствен интелект след макс 20. До една година, ще може езиковите модели ще бият Туринг теста, а до 4-5 години екпсетните системи ще оставят без работа 95% от хората с добре платени професии.

39

Анонимен

преди 1 година

Гейц и САЩ ще фалират най- накрая, защото $ е с огрмни дългове на САЩ. Роботите ще завладеят САЩ и ще отмъстят за избитите индианци.