18

Анонимен

преди 1 година

"Всъщност има по-голям напредък там, отколкото от страна на роботите. И двете ще ни осигурят много по-висока производителност." - Самите работни процеси се променят, за да изискват по-малко и по-малко хора, независимо от нивот на умения. Всеки, коите каже "няма да ме замени", нека му напомня, че допреди 5 години, алгоритмите не моеха да нарисуват котка, на нивото на 4 годишно, а днес могат да нарисуват свръреалистичне комикс на Марвел, като статои на Микеланджело, в стивла на Каравдаджо

17

Анонимен

преди 1 година

Заради този децата се зомбираха. Забравиха да говорят и общуват. Живеят в нереален свят онлайн. Когато влязат в реалноста им е трудно. За да се адаптират се дрогират и напиват. За тях света е онлайн игра.

16

В.

преди 1 година

Цифровизацията е в основата на изкуствения интелект. Той е създаден да взема решения въз основа на цифрова информация в рамките на предоставените му пълномощия. Това е вземане на решения, не изпълнение на процеси. Може да се използва във всяка област, където има натрупана цифрова информация. За процесите съответно ще си има роботи. Ако се ограничи цифровизацията има възможност да се контролира употребата.

15

Анонимен

преди 1 година

A новия aмepиkaнckи cвeтoвeн peg oщe noвeчe...

14

Тоя па

преди 1 година

Чист психопат!

13

Анонимен

преди 1 година

Щом е толкова 'умен' изкуствения интелект, защо само не си пише кода нали е умен? Без човека изкуствения интелект е кръгла нула.

12

Бил гей

преди 1 година

Изкуственият интелект ще направи хората доста излишни затова набодах 5 милиарда души, ама българите не ми се вързаха на номера, с изключение на софиянците! ГЕРБ ПОБЕДА!

11

Анонимен

преди 1 година

То вече го трансформира. Децата имат очила три диоптъра от мазане по смарт интелигентните телефони. Изкуствения интелект ще ни доведе до тотална слепота.

10

В.

преди 1 година

Трябва закон за ограничаване да цифровизацията и електронните услуги и за осигуряване на аналогова алтернатива.

9

Анонимен

преди 1 година

Това, което демонстрират в момента, изобщо няма и следа от "интелект". Мощна търсачка и компилатор - ок, но "интелект" е смехотворно твърдение.

8

Анонимен

преди 1 година

Ейайа е поредния фейк както и зелените енергии. Всички негови методи са разработени още 50-80 те години, но тогава нямаше толкова бързи компютри. Дори България има принос, Благовест Сендов е работил в алторитмите за разпознаване на образи. Ползата ейайа е колкото от зелената енергия - решава не повече от 10-15% от задачите и то не винаги.

7

Анонимен

преди 1 година

B kитaaaйckи бaлoн, nogoбeн нa caлoн, kиpизи чичo Cи нag Baшинrтoн... Бaй бaй Aмeepиka, бaй бaй Aмeepиka, cъc r'e'й napag и избиpaeм noл...

6

Анонимен

преди 1 година

Бил Гейсови ни чипираха и сега в главата ми жужи. Иска да ме спре да сея арпаджик и марули. Но няма да се дам.

5

Анонимен

преди 1 година

Билито е голям оптимист! Той същото си мислеше и за ваксините... Горкият само потроши едни милиарди, сега с насекоми в храните решил да ни трепе, защото в тях има много хитин и какво ли още не ще бъркат вътре...Как му ги ражда главата тези глупости хахааххх Поне де беше отишъл да види Марс, че като го гледам хич няма да е вечен

4

Анонимен

преди 1 година

"Тук пишат ли се коментари от изкуствен интелект?" - Като им видя опорките на някои русофили тук, напрво се чудя дали не са ботове, но може просто да са много увредени в главата.

3

Анонимен

преди 1 година

Две фабрики са спечелили първите търгове за производство на брашно от червеи за ЕС - във Виетнам и във Франция. Говорим за милиарди! Повтаря се същата игра като с псевдо ваксините за спасение от ковид.

2

Позитивен

преди 1 година

Давай следващия щам, Били!

1

Анонимен

преди 1 година

Тук пишат ли се коментари от изкуствен интелект?