159

ПОЗНАХМЕ ВИ

преди 1 година

ТУКА ТРИМАТА РОСОФИЛА СА НАПИСАЛИ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ. СТИЛА НА ПИСАНЕ Е СХОДЕН :) ОЧЕВИДНО КОЛКО НАРОД ПОДКРЕПЯ РУСИЯТА :)

158

Анонимен

преди 1 година

До:Мда, много запознати тук, ама никой не казва, че руската атака на Угледар беше смазана и руснаците загубиха много техника и войници. Също и ударните групи на Вагнер понесоха толкова загуби, че руснаците вече пращат мобилизир....Отговор: руската атака в Угледар продължава.. сега усилията са съсредоточени за прерязване на пътя от Маринка понеже ВСУ прехвърлиха резерви в града и времето се развали директния щурм се отмени и там не се бият Вагнер а части от тихоокеанския флот - 155 бригада май

157

Българин

преди 1 година

Украйна може да се подготвя единствено да прекрати съществуването си. В момента освен че руската армия напредва по цялата фронтова линия, се готвят и близо 300 хиляди руски военни и военна техника на границата с Беларус и Украйна. Това е игра на шах. В момента, в който някоя външна сила (Полша) реши да се намеси явно в конфликта или прекалят с доставката на оръжие, руската армия тръгва от север. А скоро в Украйна няма да има останало пушечно месо, което да борави със западните оръжия.

156

162

преди 1 година

не виждаш ли, че в Украйна насила вкарват комунизма ?

155

Анонимен

преди 1 година

САЩ е световен диктатор! Не може насила да налагаш Американския модел на демокрация навсякъде по света и така да разширяваш зоната си на влияние! Ако някоя държава е против-санкции, войни, превратиагресия!! Справка-Афганистан, Украйна, Русия, Китай, Сърбия, Иран, Либия, Сирия, Виетнам, Корея, Грузия, Беларус итн..Това не е демократично!!

154

Анонимен

преди 1 година

че той това го повтаря от масата време. Вече не мога да спя от напрежение през последната година

153

Анонимен

преди 1 година

Куката е тройка оттърване няма , а и Чичо Сам е майстор на спининга, бавно навива и подготвя кепчето .

152

r3v0lv3r

преди 1 година

Мда, много запознати тук, ама никой не казва, че руската атака на Угледар беше смазана и руснаците загубиха много техника и войници. Също и ударните групи на Вагнер понесоха толкова загуби, че руснаците вече пращат мобилизирани в атака, за да опитат да обкръжат Бахмут.

151

Анонимен

преди 1 година

Да съберем пари да купим самолети Грипен за Украйна. Най-добрият самолет за Украйна. Излита и каца от автомобилен път.

150

Но 154

преди 1 година

Пропусна Виетнам и химическото оръжие на САЩ Оранжевия агент :(

149

Анонимен

преди 1 година

САЩ е световен терорист!2 000 000 избити във Виетнам2 000 000 в Афганистан1 000 000 в Ирак200 000 в Сирия200 000 в Либия200 000 цивилни избити за секунди в Хирошима и НагасакиИма ли някой който още не е разбрал че САЩ е световния терорист?!?

148

Анонимен

преди 1 година

До русский - А ти къде лезиш и не пишиш на български .

147

Анонимен

преди 1 година

САЩ си дробят манджи, водят вжйни за хигемония-то не беше Афганистан, Сирия, сега Украйна! А Европа и най вече Германия плащат!Милиони бежанци от Афганистан, Сирия и Украйна!! И койплаща издръжката им от години?? Даа, Европа! Подметката на САЩ!

146

хегемона САЩ

преди 1 година

е въображаем конструкт на облъчен с пропаганда мозък

145

Анонимен

преди 1 година

САЩ ге свършиха едни, да не ти е работа да си имаш с тях, в Афганистан, като 20 години налагаха демокрация, избиваха, наместваха, разпределяха, определяха, заповядваха, помагаха, спонсорираха и накрая си биха шута, като оставиха афганистанците на талибаните, които без много зор разрушиха двадесет годишният градеж на САЩ само за един месец!!! Същото ще стане и с Украйна, след като свършат войниците които са готови да умират за САЩ, ЕС и киевската хунта, САЩ и ЕС ще им бият шута и туй за туй, опа!

144

Анонимен

преди 1 година

Украинците никога не губят градове-за тях просто вече не се говори в официални справки или в пресата :))

143

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен--145 Историята е достатъчно ясна , КОИ СА ФАШИСТИТЕ !Също и защо се ислямизира Европа .

142

До 141

преди 1 година

Новата тактика е, че като загуби някой град като Соледар например Зеленски не го обявява официално а мълчи! С месеци..така и Западната преса месеци ще пропусне да спомене че е превзет и след накой месец ще кажи че украинците са се изтеглили на по изгодна позиция! Ако има плетени при изтеглянето, те са евакуирани ;))

141

Анонимен

преди 1 година

До До 134.. Напротив , имам комшийка на която сестра И се оплаква , че за да пусне Украйна , трябва да ЗА-ПЛА-ТИ , непосилно голяма сума ..... , която не може да си позволи ..

140

Анонимен

преди 1 година

Подкрепяна от САЩ и ЕС Украйна ще спечели , фашистките агресори ще бъдат изгонени от Крим и Донбас и това ще стане със силата на американското оръжие .Някой тук мисли ли си че хегемона САЩ ще се остави на някакви пияндурници да диктуват нещата . Срещу ръжен не се рита .