199

Берлинската стена

преди 1 година

Да Германия и срам! Някакви три държави пудели, като Балтийските, дето лаят до небесата, изнудват Германия-да саде танкове, пари, кода за банковата сметка на Шолц ;), а амебата Шолц не може да каже Не!! Бившия посланик на Украйна Мелник направо диктуваше на немското правителство и изискваше от него!

198

Анонимен

преди 1 година

До Берлинската страна така е , но Германия е окупирана от САЩ страна. Американските войски са там от втората световна война и никога не са си тръгвали докато Съветските войски си тръгнаха но Съветските лидери бяха излъгани или подкупени да направят това да се изтеглят те а САЩ да остсне

197

Анонимен

преди 1 година

До " много мpъснo гaднo и подло извращаваш думите.."цитирам по памет защото нямам копи пейст. Аз казах истината и от моя гледна точка горните думи се отнасят за теб. Освен това никога не обиждам и никога не лъжа !!!

196

Берлинската стена

преди 1 година

Германия и Русия, най големите държави в Европа..Тяхното партнйорство, съюз, кооперация в сякъкъв вид е кошмар за САЩ и края на тяхната окупация на Европа след ВСВ!Но докато Русия има силен лидер, вижте Германия, вижте това подабие на Канцлер Шолц!! Германия е срам..да себе си и Европа!

195

Анонимен

преди 1 година

Има прИмоция , на оръжие от щатите за ЕС .И за какво ЕС даде парите за въоръжаване на НАТО/ САЩ / , след като сега ги купува , да не говорим че нато остави ЕС и без армия ???

194

Берлинската стета

преди 1 година

До 203 Моля ви се, съде се чуло и видяло, марионетка ( Германия) да поставя условие на господаря си ( САЩ)?? Това е само формалност, един театър за да поверва някой като вас, че Шолц взима решенията суверенно ха ха!

193

Анонимен

преди 1 година

То ако ще е само пазара, пак добре. Под натиск германците закопаха потенциалното взаимодействие с руснаците за десетилетия напред. Под натиск, в пряк ущърб на собствените им интереси. Толкова за суверенитета и като пример за нашите местни крякала, които си мислят, че ние не сме колония.

192

Берлинската стена

преди 1 година

Щолц не и излъган, той е просто слаба марионетка! За него не е важно, дали и кога САЩ ще действително ще доставят някакви танкове...За него е важно, САЩ официално да заявят, че ще доставят танкове, за да не е Шолц сам в гората! Щолц не иска да изглежда, че това е еднолично решение на Германия и ке крие зад полата на САЩ и други!! Той е просто слабак!Няма такава опасност Щолци, всички знаят, че решенията взима САЩ, а не ти!!

191

САЩ излъга Германия

преди 1 година

Шолц поставяше условие: Ще дадем танкове ако и САЩ дадат. И какво стана: Германия ще достави след два-три месеца, а САЩ - не се знае кога. И когато руската армия изгърми някой и друг "Леопард" САЩ ше кажат на сателитите си, които са си дали Леопардите "Хайде сега купувайте нашите танкове". Така Германия ще си загуби не само танковете, но и пазара за тях.

190

Благодат

преди 1 година

Руската армия е поела контрола над село Благодатное

189

Какво следва

преди 1 година

Украинските войничета да се готвят да бягат от Бахмут докато още могат.

188

Анонимен

преди 1 година

До До 196 Харошият президент Путин се оказа много по-хароший от Хитлер.

187

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама всъщност не Укриана, ами уровермахтът да се подготви за яко e.a.e. На укронацистите май не им е ясно, или не могат да разберат с промитите си и затъпели мозъци, че колкото по-смътоносни оръжия им изпращат, толкова по-усилено и безжалостно ще бъдат ликвидирани те...При това масово. Туй е положението, по принцип така е било винаги. Нeма мърдане, sorry

186

До 196

преди 1 година

Он хароший президент, жалко, що в Европе нет такие как он, нет никаких лидеров, только американские марионетки! Они сделали из Европа колония США, нет ни одно северреное государство в Европе! Жалько!

185

До 190

преди 1 година

Е то си е колонизиране от страна на САЩ, но го наричат разширяване на демокрацията :)Не могат да го наречат официално колонизиране!

184

Анонимен

преди 1 година

Да, молят Запада за големи количиства лубрикант..ъъ токова танкове!

183

Анонимен

преди 1 година

Този дето за заблуда на противника се пише за руски всъщност е украински.

182

Истината

преди 1 година

То Украйна няма вече ,те сънуват ,че ще си връщат територии-хубаво ви преметнаха янките.

181

Анонимен

преди 1 година

Стига сте гонили хора. НПО ли ви подучават на това да гоните хората потрес.

180

Анонимен

преди 1 година

Путин прави голямо човешко жертвоприношение на неговия еврейски бог Ваал Хамон Човекоядеца! Не е война, голяма еврейска касапница е. Славянски холокост.