179

Анонимен

преди 1 година

"Не може насила да налагаш Американския модел на демокрация навсякъде по света"-------------Няма американски модел на демокрация, има американски васалитет. След като смачкаха и Франция, и Германия, има ли някой, който да се съмнява в това?

178

русский

преди 1 година

Заибись. СеСеСеРе пропал, а сейчась и ваша Матушка Родная идет наххуй

177

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Аз това за бомбардировките го знам от по голямата сестра на свекърва ми софиянка , а също и от дядо ми и баба ми които недоумяваха защо САЩ и Великобритания бомбардират България след като в известен смисъл сме били окупирани от Германия а царя заплаща с живота си за това че не праща войски на источния фронт.Не уважавам англосаксонците.

176

Анонимен

преди 1 година

"Кремълския тумор трябва да бъре изрязан на всяка цена възможно най-скоро."---------Атлантиците наистина сте с една гънка като аспирин. Добре, хайде да предположим, не Русия наистина се разпадне. Познай от 3 пъти Сибир на къде отива в този сценарий. промишлин Китай с безкрайна ресурна база. Той Запада по-голям кошмар не може да си представи. Сега загряваш ли, че и жендърите реално не искат това, което тръбят по средствата за масова дезинформация?

175

Психиатър

преди 1 година

Работниците от апаратната да се намесят немедлено, тъй като форумът е налазен от пияни и/или самашедший елементи.

174

Боби

преди 1 година

До русский Много хора вярват че Афганистан Бутна СССР. Други че програмите за въоръжение... Реално това са само нюанси в най-важната Картинка. Докато беше жив Сталин не позволяваше да се печатат рубли когато има недостиг в бюджета. Никаква необезпечена Валута!!!. След 1954 година всяка година недостига в Бюджета на СССР се запълваше с новонапечатани рубли. 1990 дори пеленачетата имаха спестовни сметки. Имаше рубли а нямаше какво да купиш с тях. Икономиката Колабира след разпада на републики...

173

Македонец

преди 1 година

Цялата Земя е била Македонска! Бандера е македонец! Бидон е също с македонски корени! А Путин е ептен македонец! Украйна е Македонска! САЩ и Русия са изконни македонски земи! Ако си бяхме върнали цялата империя, сега светът щеше да е Македония и да няма войни!! И целият свят щеше да говори Български..ъъ такова Македонски!

172

До русский

преди 1 година

Тъй понимаеш по българский и затова да ти подскажа, че вашите красноармейци събарят САЩ от 1917. Даже по едно време ги бяхте изпреварили, но се усетихте и се върнахте назад, за да не ви гледаме перманентно голите жопове.

171

До 182

преди 1 година

Моят руски си е достатъчно грамотен! Питай руский, той е с мойчн език руски и може да определи, ти не ;))

170

до викащия цунг-цван

преди 1 година

Бро, избърши пяната по устата и спри да викаш(пишеш с големи букви)- това е признак на много ниски възпитание и култура! Иначе имаш невероятно чувство за хумор: росия викаш имали "ИСТОРИЧЕСКИ ЗЕМИ В САЩ"... Да се смее ли на това човек, или да плаче , че има толкова пропаднали хора готови за жълти стотинки да пишат небивалици... трагедия си бро... пий си лекарството редовно и гледай ризата ти със задно закопчаване да е закопчана докрай и добре стегната... другото са дреболии...

169

До 176

преди 1 година

Във форума на вестник СЕГА имаше един тарикат БеГеТопиддииот. Явно братята му са наизскачали тука с голи гърди да бранят "съветската демокрация", но е желателно същите тролеи да пишат на грамотен русский, за да не им се смее целият свят.

168

До руский

преди 1 година

Нет, это не правильно! Мъй колония США! К сажалению..

167

Анонимен

преди 1 година

В югоизточната част на Угледар продължават тежки боеве, руските бойци се придържат към всеки метър, въпреки редовното пристигане на допълнителна фашистка *** в града. Също така руското министерство на отбраната съобщи за унищожаването на два склада на фашистката *** в района на Угледар и Катериновка.Има кадри на свален украински Ми-8 в околностите на Спорни ДНР.Вчера сутринта фашистката *** се опитаха да кацнат на брега на река Днепър, контролиран от Русия. И3MeTTa успява да се закрепи в най-близките къщи, но е посрещнат от ракетна и оръдийна артилерия.

166

Анонимен

преди 1 година

В социалните мрежи се появи документ на Главната прокуратура на Украйна, който твърди, че хеликоптерът с министъра на вътрешните работи е бил свален от ПЗРК(Преносим зенитно-ракетен комплекс).https://podolyaka.ru/2023/02/01/v-sotsialnyh-setyah-poyavilsya-dokument-genprokuratury-ukrainy-v-kotorom-utverzhdaetsya-chto-vertolyot-s-ministrom-mvd-byl-sbit-iz-pzrk/

165

168

преди 1 година

Ако разбираше руски щеше да видиш, че съм написал, че съм българин а не руснак! И понеже не говориш руски, не може да прецениш колко ми е добър или лош руския!

164

Обективен

преди 1 година

Евроджендърите се правят на отворени и налагат санкции на Русия, но стигнаха до там да ядат скакалци, буболечки и др. насекоми. Жалка и тъжна картинка.

163

До 168

преди 1 година

Това са русофили, които пишат на отвратително неграмотен руский, типичен за русожопите нещастници от БКП-БСП-Израждсне-АТАКА. И най-неграмптния руснак няма да построи подобен словоред.

162

Иван Иванов

преди 1 година

Колкото и да е трагедия, започна да става плашещо, без това имаме проблеми и в България. Помагаме максимално, но - войната е война. Не е шега работа, по принцип е ад.

161

До 164

преди 1 година

Не виждаш ли че в Източна Украйна насила всарват САЩ?? ЮТи не искат да са колония на САЩ!!

160

До руский

преди 1 година

Мьi болгари всйо понимаем-не только руский язйик но и ко произходит в Украине! Но онлайн очен много трооли, не ощибайся, мъй против СЩА!